Η τηλεοπτική μεταφορά των βιβλίων «Game of Thrones» είναι όσο βίαιη και στο βιβλίο, όμως οι ήρωες στην τηλεόραση είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία από ότι είναι στο βιβλίο και αυτό για να μην προκληθεί η κοινή γνώμη.

H ιστορία του «Game of Thrones» είναι σοκαριστική αν γνωρίζει κανείς τις πραγματικές ηλικίες των ηρώων, όπως της παρουσιάζει ο συγγραφέας στο βιβλίο.

Ο Bran είναι μόλις 7 ετών όταν ο Jaime Lannister τον σπρώχνει από ένα παράθυρο με αποτέλεσμα της πτώσης να μείνει παράλυτος.

Η Άρια είναι μόλις 10 ετών όταν κάνει τον πρώτο της φόνο. Κατά την διάρκεια της σειράς θα σκοτώσει πολλούς ακόμα.

Η Sansa είναι μόλις 11 ετών όταν αρραβωνιάζεται τον 12χρονο Joffrie και εξαναγκάζεται να δει την εκτέλεση δια απαγχονισμού του πατέρα της. Στα 14 αλλάζει ένα φιλί στο στόμα με τον 30χρονο Littlefinger, ενώ στα 16 βιάζεται από τον Ramsey Bolton.

H Daeverys είναι μόλις 13 ετών όταν και κακοποιείται από τον 22χρονο αδεφλό της Viserys και εξαναγκάζεται να παντρευτεί τον Khal Drogo.

O Tommen στο βιβλίο είναι μόλις 7 ετών όταν παντρεύεται την Margeary Tyrell.

O Jon Snow είναι μόλις 17 ετών όταν και εκλέγεται διοικητής της «νυχτερινής φρουράς».

Ο Robb είναι 16 χρονών όταν και δολοφονείται την ημέρα του γάμου του.

newmoney.gr

Δείτε ακόμη: Game of Thrones: Δείτε το τρέιλερ του 6ου κύκλου- Μυστικά και δράση στον αέρα!

Δείτε ακόμη:Δείτε την αντίδραση πρωταγωνίστριας του Game of Thrones όταν γνώρισε τον Ryan Gosling! Μοναδική!

Δείτε ακόμη: Έλα ρε…Ηθοποιοί του «Game of Thrones» μαζεύουν λεφτά για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα και οι δικοί μας φωτογραφίζονται! (Video)

loading...