Αυτοί είναι οι 15 διάσημοι Έλληνες που έκαναν χρήση ναρκωτικών!

Αυτοί είναι οι 15 διάσημοι Έλληνες που έκαναν χρήση ναρκωτικών!

Μιλάμε για άντρες γοητευτικούς που έχουν απασχολήσει αρκετά...


Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, ανοίγουν τα χαρτιά τους και αποκαλύπτουν πράγματα που έχουν κάνει στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, μιλούν για χρήση Ναρκωτικών όπου κάποιοι τα δοκίμασαν μόνο για μια φορά, κάποιοι άλλοι εθίστηκαν για ένα διάστημα σε αυτά, όμως όλοι ξεκαθαρίζουν πως μετάνιωσαν γι' αυτή την επιλογή τους. Διαβάστε παρακάτω...

Ας αρχίσω όμως!


Γιώργος Μαζωνάκης


Πριν από 13 χρόνια, προτού κυκλοφορήσει ο πρώτος του δίσκος με τον Φοίβο, ο Γιώργος Μαζωνάκης, χρειάστηκε να κάνει ένα διάλειμμα μακράς διαρκείας, διότι υπήρχε η δύσκολη περίοδος των εξαρτήσεων.





Πάνος Μουζουράκης


O ίδιος παραδέχεται: "Τα ναρκωτικά τα έκοψα, γιατί άρχισαν να με "χαλάνε". Το μόνο πράγμα που έκανε το χασίς ήταν να πολλαπλασιάζει τις ανασφάλειες μου. Έτσι το σταμάτησα".


Δημήτρης Σκαρμούτσος


Ήταν από τους πρώτους Έλληνες celebrities που μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του στα ναρκωτικά. "Δεν θεωρώ ότι είναι κακό που παραδέχτηκα ότι έχω κάνει ηρωίνη, γιατί είμαι εδώ, είμαι ζωντανός και δημιουργικός. Όταν μπλέκεις με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, παύεις να κυριεύεις εσύ τον εαυτό σου".


Χρήστος Βασιλόπουλος


Σήμερα κυνηγάει μια διεθνή καριέρα στο Λος Άντζελες, κάτι που η εμπλοκή του με τα ναρκωτικά κόντεψε να του στοιχίσει.


Σταμάτης Γονίδης


Παρότι ήταν για αρκετά μεγάλο διάστημα χρήστης, ο τραγουδιστής ξεκαθαρίζει πως "τα ναρκωτικά είναι μεγάλη βλακεία".


Σωτήρης Καλυβάτσης


Όταν πρόσφατα ρωτήθηκε αν έχει σχέση με ναρκωτικά και αλκοόλ, ο ηθοποιός και παρουσιαστής δήλωσε: "Νεότερος ίσως έκανα ακραία πράγματα, τώρα πια όχι. Όταν έχεις μια καθημερινή παρουσία στο θέατρο, δεν μπορείς να ασχοληθείς ιδιαιτέρως με τα ναρκωτικά, τα πάθη και τους εθισμούς σου, γιατί με αυτόν τον τρόπο εκτίθεσαι στη δουλειά σου. Τώρα, αν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο ή βρίσκομαι σε διακοπές, ό,τι γουστάρω θα κάνω και θα δοκιμάσω. Είναι δικαίωμά μου και δεν δίνω και λογαριασμό σε κανέναν".


Νίκος Αναδιώτης


Αν και λάτρης του αθλητισμού και του υγιεινού τρόπου ζωής, ο παρουσιαστής και ηθοποιός... παραστράτησε.

Βαλάντης


Η επαφή του με τον κόσμο των ναρκωτικών ήταν τραυματική, αφού είδε ότι μέρα με την ημέρα κατέστρεφε τον οργανισμό του. "Ήταν μια άσχημη περίοδος στη ζωή μου όταν το έκανα και τελικά κατάλαβα ότι η μεγαλύτερη μαστούρα είναι να είσαι νηφάλιος. Έκανα χρήση γύρω στον ενάμιση χρόνο, αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι καλό για μένα. Και κοκαΐνη δοκίμασα, αλλά κατάλαβα πραγματικά ότι δεν μου έδινε τίποτα. Είμαι νηφάλιος πλέον. Πίνω τα ποτάκια μου, κανονικά, όπως όλος ο κόσμος και περνάω πολύ καλύτερα".


Αλέξης Γεωργούλης


O ηθοποιός τολμά να μιλήσει ανοιχτά για τις σκοτεινές πτυχές του χαρακτήρα του. "Έχω δοκιμάσει ναρκωτικά, αλλά δεν κόλλησα..."


Κωνσταντίνος Λάγκος


Ο Κωνσταντίνος Λάγκος, δίχως να κρύβει στιγμή την αλήθεια του, παραδέχεται πως στο παρελθόν δοκίμασε απαγορευμένες ουσίες. "Ναι, έχω δοκιμάσει, αλλά πλέον δεν με αφορούν. Λέω την αλήθεια και δεν θεωρώ πως είναι προκλητικό..."


Αντώνης Κανάκης


Τα τελευταία χρόνια μέσα από την εκπομπή του, δίνει μεγάλο αγώνα εναντίον των ναρκωτικών, καθώς γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο καταστροφικά μπορούν να γίνουν. "Στο παρελθόν έχω δοκιμάσει χασίς. Έχω βρεθεί σε παρέες που γύριζε το τσιγάρο κι έκανα κι εγώ τις τζούρες μου. Αλλά δεν είναι κάτι που το έχω στη ζωή μου".




Σταυρός Σβήγκος


Ο Βλάσης από το "Κάτω Παρτάλι", λέει χαρακτηριστικά: "Έχω δοκιμάσει ναρκωτικά. Τα ναρκωτικά για μένα είναι μια τεράστια επιχείρηση κέρδους, στην οποία συμμετέχει και το κράτος και το παρακράτος. Γιατί δεν θεωρούμε ναρκωτικό και το αλκοόλ; Η απάντηση είναι "επειδή είναι νόμιμο", παρόλο που σε πολλές περιπτώσεις η ζημιά που κάνει είναι μεγαλύτερη από αυτή που προκαλούν κάποια ναρκωτικά".




Γιάννης Στάνκογλου


O ηθοποιός δεν κρύβει πως η φράση που τον αντιπροσώπευε στο παρελθόν, για ένα διάστημα, ήταν "sex drugs and rock'n'roll".


Κώστας Δόξας


Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει: "Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν είναι άνθρωπος που κόλλησε σε κάτι. Ξέρεις καμιά φορά δοκιμάζεις και βλέπεις ότι δεν σου κάνει τίποτα. Και τότε λες «τώρα αυτό για πιο λόγο;» και συνειδητοποιείς πως όντως δεν υπάρχει λόγος".


Στράτος Τζώρτζογλου


Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη παραδέχτηκε: "Είμαι 51 στα 52. Μια εποχή έπαιρνα ναρκωτικά, πολύ… ερασιτεχνικά".




Δείτε ακόμη στο youweekly.gr: