Αυτοί είναι οι 23 Έλληνες και ξένοι διάσημοι παραδέχτηκαν τον εθισμό τους στο sεx!

Αυτοί είναι οι 23 Έλληνες και ξένοι διάσημοι παραδέχτηκαν τον εθισμό τους στο sεx!

Είναι οι λεγόμενοι ναρκομανείς του έρωτα!


Αυτοί οι 23 celebrities είναι εξαρτημένοι από το σεξ και το πρόβλημά τους είναι τόσο έντονο, ώστε αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια από ειδικούς γιατρούς και ψυχολόγους.

Ο πρώτος διάσημος, που μάθαμε ότι πάσχει από σεξομανία και νοσηλεύτηκε, ήταν ο πρωταγωνιστής των X-Files, Ντέιβιντ Ντουκόβνι. Το πιο πρόσφατο περιστατικό είναι η θεραπεία απεξάρτησης από το σεξ του 67χρονου γερόλυκου της σκληρής ροκ, Όζι Όσμπορν, που απευθύνθηκε σε ειδικούς για να σώσει το γάμο του με την επί 34 χρόνια σύζυγό του Σάρον Όσμπορν.

Ο θρύλος της ροκ, Όζι ζήτησε δημόσια συγγνώμη δημοσίως από τις γυναίκες με τις οποίες είχε σεξουαλικό δεσμό, μιας και κάποιες από τις σχέσεις αυτές έγιναν γνωστές στα Μέσα.



Στα δικά μας, ο ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος, δήλωσε επίσης εθισμένος: «Ήμουνα στο… κάθε μέρα σεξ. Όταν λέμε εθισμένος στο σεξ τελικά εννοούμε εθισμένος στην αδρεναλίνη. Το σεξ είναι φουλ αδρεναλίνη, συν τη σεξουαλική πράξη που είναι εθιστική και από μόνη της».

O δικός μας Νίκος Ζιάγκος δήλωσε χαρακτηριστικά για το σεξ: «Είχα εθιστεί σε αυτό το «σπορ». Ήμουνα στο… κάθε μέρα σεξ. Όταν λέμε εθισμένος στο σεξ τελικά εννοούμε εθισμένος στην αδρεναλίνη. Το σεξ είναι φουλ αδρεναλίνη, συν τη σεξουαλική πράξη που είναι εθιστική και από μόνη της. Αυτός ο συνδυασμός είναι εντελώς ακαταμάχητος, δεν μπορείς να ξεφύγεις μετά. Πήγαινες σε ένα τραπέζι καλεσμένος και είχες 3 μπουκάλια ουίσκι και 10 θηλυκά. Δεν υπήρχε περίπτωση να περνούσε θηλυκή γάτα που να μην την «κάρφωνα» και να φανταζόμουν ότι κάνω σεξουαλική πράξη μαζί της».



Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ ο ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης αποκαλύπτει πως υπήρχε περίοδος που άλλαζε τις ερωτικές συντρόφους του σαν τα "πουκάμισα" και παραδέχεται πως του αρέσει πολύ ο έρωτας. «Ήμουν πωρωμένος με το «σπορ». Υπήρξε περίοδος που ήμουν εθισμένος στο σεξ και άλλαζα ερωτικές συντρόφους με τρομερή ταχύτητα». Βέβαια δεν έχει ... νοσηλευτεί για τον εθισμό του και όπως δηλώνει και ο ίδιος πλέον έχει αλλάξει και αναζητά την ηρεμία σε μια σχέση.



Το μοντέλο Γιάννης Σπαλιάρας έχει δηλώσει ότι έχει ξεπεράσει σε αριθμό τις 4000 γυναίκες... δεν έχουμε ακούσει κάποια παραδοχή ότι είναι εθισμένος στο σεξ, αλλά επίσης έχει παραδεχθεί ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα και σε νεκροταφείο.


Ο πρώην σύζυγος της Katy Perry, Russell Brand μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης από το σεξ στη Φιλαδέλφια. Ο Russell στην αυτοβιογραφία του αποκάλυψε τον εθισμό του στο σεξ και την ηρωίνη, ενώ παραδέχτηκε πως εισήχθη σε κέντρο για θεραπεία.



Έχει γυρίσει sex-tape με την σύζυγό του Kim Kardashian και φήμες λένε ότι είχε δεσμό με όλες τις νεαρές ποπ ντίβες της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Ο Kanye West παραδέχτηκε ότι είναι ερωτομανής σε συνέντευξή του το 2009.



Ο πρώτος διδάξας David Duchovny... Ο πράκτορας Μόλντερ των X-Files, παραδέχτηκε τον εθισμό του στο σεξ και εισήχθη σε κλινική για θεραπεία τον Αύγουστο του 2008.



Ο μουσικός Eric Benet πρώην σύντροφος της Halle Berry ακολούθησε θεραπεία 35-ημερών σε κέντρο αποκατάστασης λόγω της σεξομανίας του.



Ξυπνάω κάθε πρωί, και πηγαίνω για κυνήγι ανδρών», αυτό δήλωσε το 45χρονο καλλίγραμμο μοντέλο του περιοδικού Sports Illustrated, Amber Smith.



Η πρώην playmate Nicole Narain έχει γυρίσει και «σπιτικό» sex tape με τον χολιγουντιανό ηθοποιό, Colin Farrell.



Η Lindsay Lohan έχει εξομολογηθεί ότι έχει ακολουθήσει πολλά προγράμματα αποτοξίνωσης από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά - και από το σεξ - ενώ έχει βρεθεί και σε λεσβιακές σχέσεις.



Ο ηθοποιός Rob Lowe έχει μιλήσει στην αυτοβιογραφία του για την εξάρτησή του από από τα ναρκωτικά και το σεξ.


Θεραπεία απεξάρτησης από το σεξ κάνει ο Όζι Όσμπορν για να σώσει το γάμο του με την σύζυγό του Σάρον Όσμπορν. Κοινώς, ο Όζι ισχυρίστηκε ότι είναι... άρρωστος, γι αυτό απατάει συνέχεια τη γυναίκα του!



Η Jennie Ketcham (με καλλιτεχνικό όνομα στις ερωτικές ταινίες Penny Flame)



Η Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο και πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Kendra Jade Rossi έχει παραδεχθεί στο τηλεοπτικό σόου «Sex Rehab» ότι χρησιμοποιούσε το σεξ σαν μέσο διαφυγής από τη δύσκολη καθημερινότητα (!)



Steve Phillips - Ο αναλυτής του μπέιζμπολ έχει υπέρ-σεξουαλικό πρόβλημα και η 22χρονη ερωμένη του αποκάλυψε την αλήθεια στη γυναίκα και στο γιο του.



Ο εικονιζόμενος Calum Best - πρώην σύντροφος της Lindsay Lohan και γιος του θρυλικού ποδοσφαιριστή George Best - παραδέχθηκε ότι είναι σεξομανής το 2007 στην εφημερίδα Sun.



Ο επαγγελματίας σέρφερ James Lovett παραδέχτηκε δημόσια ότι έχει σοβαρό πρόβλημα και ότι κοιμάται κυρίως με τις γυναίκες των... φίλων του!



Ο Colin Farrell έχει δηλώσει την εξάρτησή του - εκτός από το σεξ - και στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ. Πρώην σύντροφοί όμως των έχουν κατατάξει στους εραστές για κλάματα.



Ο Jesse James πρώην σύζυγος της Sandra Bullock, έμεινε στο κέντρο απεξάρτησης Sierra Tuscon της Arizona, το 2010.



Ο κάτοχος Όσκαρ, Michael Douglas παντρεμένος με την κατά πολύ νεότερή του ηθοποιό, Catherine Zeta Jones, φημολογείται ότι είχε το θέμα του με το ... υπερβολικό σεξ. Ο διάσημος ηθοποιός πίσω στο 1990 είχε νοσηλευτεί σε κλινική προκειμένου να θεραπευτεί από τον εθισμό του στο σεξ και τον εθισμό του είχε παραδεχθεί σε βιογραφία του που κυκλοφόρησε το 2012.



Ο Charlie Sheen λέγεται ότι έχει το ενεργητικό του 5 χιλιάδες συντρόφους! Έχει κάνει την προσπάθειά του να θεραπευτεί, μέχρι που παραδέχθηκε ότι είναι οροθετικός.



Η ελληνικής καταγωγής διάσημη πορνοστάρ, Sasha Grey αν και έχει φύγει από το «επάγγελμα»... έφτασε στην κορυφή γιατί λάτρευε το σεξ.



Ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του γκολφ όλων των εποχών, ο Tiger Woods αδύνατον να μείνει πιστός σε μία γυναίκα. Μετά τη διάλυση του γάμου του το 2009, μπήκε επίσης σε κλινική για θεραπεία του εθισμού του στο σεξ.
Δείτε ακόμη στο youweekly.gr: