Αυτοί είναι οι γάμοι της ελληνικής showbiz που έχουν στεριώσει!

Αυτοί είναι οι γάμοι της ελληνικής showbiz που έχουν στεριώσει!


"Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος" είναι ο όρκος αιώνιας αγάπης, που δίνουν στις ρομαντικές/αισθηματικές ταινίες και δάκρυα συγκίνησης πλημμυρίζουν το κοινό.


Ωστόσο, η ζωή αντιγράφει την Τέχνη και το "για πάντα μαζί" βρίσκει εφαρμογή ακόμα και σε ζευγάρια της showbiz.

Ιδού, ποιοι "επώνυμοι" γάμοι έχουν στεριώσει, μετρώντας πολλά χρόνια κοινής ζωής. Διαβάστε παρακάτω...





"Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος" είναι ο όρκος αιώνιας αγάπης, που δίνουν στις ρομαντικές/αισθηματικές ταινίες και δάκρυα συγκίνησης πλημμυρίζουν το κοινό. Ωστόσο, η ζωή αντιγράφει την Τέχνη και το "για πάντα μαζί" βρίσκει εφαρμογή ακόμα και σε ζευγάρια της showbiz. Ιδού, ποιοι "επώνυμοι" γάμοι έχουν στεριώσει, μετρώντας πολλά χρόνια κοινής ζωής.

Διάσημες Ελληνίδες παρουσιάστριες στην αρχή της καριέρας τους! Εσείς τις θυμάστε;

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης είναι μαζί από το 1999. Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2003 και από τότε τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά τούς χωρίζουν κάθε δεύτερο μήνα. Οι ίδιοι κλείνουν τα αυτιά τους και είναι μαζί κι ευτυχισμένοι, με τα δύο τους παιδιά. Μάλιστα, η τραγουδίστρια σε κάθε της συνέντευξη δεν παραλείπει να τονίζει πόσο ερωτευμένη είναι με το Ντεμη και πόσο τον θαυμάζει. Και αυτό είναι το μυστικό της ευτυχίας τους.



Από τους πιο μεγάλους έρωτες της ελληνικής showbiz είναι αυτός της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, το 1997 κι ενώ είχε προηγηθεί μία Live πρόταση γάμου στο σόου της Ρούλας Κορομηλα. Έκτοτε, οι δυο τους είναι αχώριστοι κι ερωτευμένοι, όπως τον πρώτο καιρό, ενώ έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Δημήτρη.

Άντρες και γυναίκες διάσημοι στην ίδια ηλικία! Ποιος δείχνει νεότερος; [photos]



Το 2003, μετά από 5 χρόνια σχέσης, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι 18 χρόνια μετά και με την απόκτηση δύο παιδιών, παραμένι ερωτευμένο, πηγαίνοντας κόντρα σε όσους κατά καιρούς επιμένουν να φαντάζονται προβλήματα στο γάμο τους.

27 ολόκληρα χρόνια μετρά ο γάμος του Βλαδίμηρου Κυριακίδη με την Έφη Μουρίκη. Πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός είχε μιλήσει για το γάμο του και αν υπάρχει "μυστικό" για να είναι πετυχημένος.«Δεν υπάρχουν μυστικά, ούτε συνταγές σε αυτά. Υπάρχουν εκτίμηση και αλληλοσεβασμός ανάμεσά μας, υπάρχει έρωτας δυνατός που μας κρατάει μαζί», είχε δηλώσει.

Η ζωή του Μάνου Πίντζη μέσα από 15+1 φωτογραφίες!



Περισσότερα από 20 χρόνια μετρά ο γάμος της Μάρας Ζαχαρέα με το Θοδωρή Ρουσσόπουλο. Οι δυο τους είναι μαζί από τα φοιτητικά χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Περισσότερα από 20 χρόνια μετρά ο γάμος της Μάρας Ζαχαρέα με το Θοδωρή Ρουσσόπουλο. Οι δυο τους είναι μαζί από τα φοιτητικά χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.



32 χρόνια παντρεμένοι είναι ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη. Όσο για το μυστικό του πετυχημένου γάμου τους, την απάντηση δίνει ο ίδιος ο ηθοποιός. "Είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλο, όχι... πάνω στον άλλο! Αφήνουμε χώρο, αφήνουμε χρόνο, αφήνουμε ανάσες". Το ζευγάρι έχει μία κόρη.

Βάσω Λασκαράκη: Η Θεσσαλονικιά που κατέκτησε την μικρή οθόνη, η πολυτάραχη ζωή της και το διαζύγιο που της στοίχισε!



Ερωτευμένοι, όπως τον πρώτο καιρό, είναι η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Μετά από 19 χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών, δεν έχει αλλάξει τίποτα στη σχέση τους. Όσο για το μυστικό ενός πετυχημένου γάμου, η ηθοποιός έχε πει στο παρελθόν: "Είναι θέμα συναισθηματικής και διανοητικής νοημοσύνης. Επίσης, υπάρχει ανάμεσά μας «χημεία» – είναι το δίχτυ ασφαλείας μας".



20 χρόνια παντρεμένοι συμπλήρωσαν ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου, οι οποίοι έχουν αποκτήσει μία κόρη. Ο γάμος τους έχει περάσει τις δυσκολίες του, με τον Τύπο συχνά να τους "χωρίζει". Ωστόσο, οι ίδιοι κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και είναι μαζί και καλύτερα από ποτέ.



Πάρα πολλά χρόνια μετρά η σχέση του Αντώνη Καφετζόπουλου και της Φαίης Κοκκινοπούλου, ενώ από το γάμο τους έχουν αποκτήσει έναν γιο. Μάλιστα, η ηθοποιός έχει χαρακτηρίσει το σύζυγό της, ως το... τζόκερ της ζωής της. "Είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου, είμαι πιο πολλά χρόνια με τον Αντώνη απ’ ότι ήμουν μόνη μου χωρίς αυτόν, είναι η οικογένειά μου, είναι τα πάντα για μένα. ΄Όπως είναι και το παιδί μου που είναι 17 ετών" είχε δηλώσει.



Ο Νικήτας Τσακίρογλου και η Χρυσούλα Διαβάτη είναι μαζί από παιδιά. Τη δεκαετία του 60 εκείνος έβαλε το Μάνο Κατράκη να του γνωρίσει τη νεαρή ηθοποιό, η οποία έμελλε να μείνει για πάντα στο πλευρό του, παρόλες τις δυκσολίες. Οι δυο τους, όπως έχει ποαραδεχθεί ο Τσακίρογλου είναι διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά αυτό έχει και το ενδιαφέρον στο γάμο τους.



Τη μεγαλύτερη δοκιμασία πέρασε πριν χρόνια ο γάμος του Πασχάλη και της Αλίκης Αρβανιτίδη. Η αποκάλυψη για παιδί εκτός γάμου του τραγουδιστή έγινε νούμερο ένα θέμα σε όλα τα Μέσα. Κι ενώ πολλοί περίμεναν ότι η δικηγόρος θα τον εγατέλειπε, εκείνη έμεινε στο πλευρό του, στηρίζοντας τον με πάθος. Το ζευγάρι είναι μαζί από τη δεκαετία του 60, κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.




13 χρόνια μαζί είναι ο Νίκος Μάνεσης και η Φαίη Μαυραγάνη. Ο έρωτας τους γεννήθηκε στα τηλεοπτικά πλατό κι έκτοτε είναι αχώριστοι. έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ενώ αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά και χαμηλών τόνων ζευγάρι του χώρου.