Αυτοί είναι οι celebrities που πάλεψαν με τη νευρική ανορεξία- Ποιοι δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα

Αυτοί είναι οι celebrities που πάλεψαν με τη νευρική ανορεξία- Ποιοι δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα
Το βλέμμα όλων και οι προσευχές, τις τελευταίες μέρες, είναι στη Νανά Καραγιάννη, η οποία μέσα από την εντατική του νοσοκομείου δίνει τη δική της σκληρή μάχη για τη ζωή.

Η γνωστή δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια πάσχει από νερυική ανορεξία, με την ασθένεια να έχει δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα στον οργανισμό της.

Όλοι θέλουμε κι ελπίζουμε η Νανά να βγει νικήτρια από τη δύσκολη αυτή μάχη και να τα καταφέρει, όπως άλλοι "επώνυμοι", που έζησαν τον ίδιο εφιάλτη και κατάφεραν να τον νικήσουν. Ιδού, λοιπόν, ποιοι διάσημοι έδωσαν (κάποιοι δίνουν ακόμη, χωρίς να το παραδέχονται) τη δική τους μάχη με την ασθένεια, τα κατάφεραν κι έστειλαν το δικό τους μήνυμα ελπίδας στα νέα κορίτσια, που πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά.

Η Τατιάνα Στεφανίδου εχει μιλήσει ανοιχτά για τις διατροφικές διαταραχές που πέρασε, όταν στα νεανικά της χρόνια ασχολιόταν με το χορό.

«Είχα πολλά θέματα από παιδί. Έχει φταίξει ο χορός, και η σχέση με τη μάνα. Είχα πλάσει και την εικόνα της τελειότητας στο μυαλό μου, συν ο χορός που πρέπει να είσαι σκελετός, με οδήγησαν σε διατροφικές διαταραχές», είχε παραδεχθεί, αποκαλύπτοντας ότι είχε φτάσει να ζυγίζει 48 κιλά με ύψος 1.72!

tatiana

Κάθε δημόσια εμφάνιση της αποστεωμένης Αντζελίνα Τζολί δίνει αφορμή για να ξεσπάσει κι ενας νέος γύρος δημοσιευμάτων για νευρική ανορεξία. Μάλιστα, πρόσφατα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι η διάσημη ηθοποιός ζυγίζει μόλις 38 κιλά! Η ίδια πάντως, δεν έχει αναφερθεί στο θέμα με τα κιλά της.

jolie

Ο Μένιος Φουρθιώτης σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει ανοιχτά για τη δική του μάχη με την ανορεξία. Όπως είχε αποκαλύψει, ΄στα 21 του χρόνια από 150 κιλά έφτασε να ζυγίζει μόλις 43! Ο ίδιος πάλεψε πολύ και τα κατάφερε. Σήμερα ζυγίζει 50 κιλά και όπως λέει προσπαθεί να πάρει κι άλλα κιλά.

four

Η νευρική ανορεξία "χτύπησε" την πόρτα της Ζέτας Δούκα στην εφηβεία της. Η ηθοποιός είχε φτάσει τότε να ζυγίζει μόλις 40 κιλά!

«Ήταν κάτι εφιαλτικό, θα μπορούσα να έχω πεθάνει. Έτρωγα και έκανα εμετό για να μην παχύνω. Μπορούσα να κάνω εμετό ακόμη και 10 φορές την ημέρα. Έπρεπε να πάρω κάποιες ορμόνες για να επανέλθει το σύστημα του οργανισμού μου σε φυσιολογική κατάσταση» έχει εξομολογηθεί.

Σήμερα είναι η πρόεδρος του κέντρου υποστήριξης ατόμων με διατροφικές διαταραχές «Ανάσα».

douka

Πέντε χρόνια πάλεψε με τη νευρική ανορεξία η Μάρα Δαρμουσλή. Μάλιστα, σε ηλικία 20 ετών έφτασε να ζυγίζει μόλις 20 κιλά!

«Με είδε ο μάνατζερ μου και μου είπε: "Πώς έχεις γίνει έτσι σαν κρεμάστρα; Δεν πρόκειται να δουλέψεις έτσι". Ταρακουνήθηκα καθώς όλα είχαν γίνει για την δουλειά. Με επιμονή και υπομονή ξεπέρασα την ανορεξία. Ωστόσο η μάστιγα αυτή έχει πολλά κεφάλια και μου γύρισε σε πολυετή βουλιμία», έχει αποκαλύψει.

Σήμερα έχει επανέλθει στο φυσιολογικό βάρος, έχοντας αφήσει πίσω τον εφιάλτη της ανορεξίας.

mara

Και η Σάγια έχει μιλήσει ανοικτά για το δικό της εφιάλτη. Στην προσπάθειά της να αδυνατίσει, είχε καταλήξει να ζυγίζει 49 κιλά. Η νεαρή τραγουδίστρια, όπως έχει εξηγήσει η ίδια, συνειδητοποίησε έγκαιρα το πρόβλημα και κατάφερε να επανέλθει στα κανονικά της κιλά.

sagia

Το πανέμορφο μοντέλο, η Ανδρεανή Τσάφου είχε φτάσει στο σημείο να ζυγίζει μόλις 32 κιλά. Μάλιστα, νοσηλεύετηκε για αρκετούς μήνες σε ιδιωτική κλινική για να ξεπεράσει τον εφιάλτη της ανορεξίας.

and

Ο Ευτύχης Μπλέτσας μέσα από τα social media αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετώπισε πριν λίγα χρόνια με τη νερυική ανορεξία, φτάνοντας να ζυγίζει μόλις 52 κιλά!

«Δεν είναι ότι δεν έτρωγα, απλά είχα αδυνατήσει πάρα πολύ. Ήμουν μανιακός με το τι έτρωγα, πολλές φορές έλεγα σήμερα δεν θα φάω αυτό αλλά κάτι άλλο με λιγότερες θερμίδες» έχει εξηγήσει.

ble

Πληθώρα δημοσιευμάτων θέλουν την Αμάλ Αλαμουντίν να πάσχει από νευρική ανορεξία. Η αποστεωμένη σιλουέτα της ενισχύει το σενάριο, ενώ πρόσφατα δημοσιευεματα ήθελαν τη σύζυγο του Τζορτζ Κλούνεϊ να ζυγίζει μόλις 40 κιλά!

amal

Για τη δική της μάχη με την ανορεξία έχει μιλήσει και η Βικτόρια Μπέκαμ, εξηγώντας τη διαρκή αγωνία να δείχνει και να είναι αδύνατη.

«Στο γυμναστήριο, αντί να κοιτάζω τη στάση του σώματος, μετρούσα την περιφέρεια, αλλά και το προγούλι, να δω αν έχω αδυνατίσει. Ξεκίνησα να τρέφομαι αποκλειστικά με λαχανικά! Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου πως είχα κάποια διατροφική διαταραχή»έχει παραδεχθεί.

Ωστόσο, η υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα της αρκετά συχνά σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από τον Τύπο.

becam

Ανοιχτά για τη δική της μάχη έχει μιλήσει και η Mary-Kate Olsen, λέγοντας ότι της πήρε εννιά χρόνια για να θεραπεύσει το πρόβλημά της. Μάλιστα, η νεαρή σταρ έριξε ευθύνες στο απαιτητικό Χόλιγουντ και το σύστημα που συνεχώς σκανάρουν εξονυχιστικά τους πάντες.

olsen

Πριν 10 χρόνια, είχε προκαλέσει σοκ η εικόνα της ανορεξικής Νικολ Ρίτσι με μαγιό στην παραλία. Η νεαρή σταρ τα επόμενα χρόνια έδωσε τη δική της μάχη με την ασθένεια, και κατάφερε να βγει νικήτρια. Ωστόσο, η πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της έκανε πολλούς να προβληματιστούν, αφού η Ρίτσι τον τελευταίο καιρό κάνει μία εξαντλητική δίαιτα έχοντας χάσει πολλά κιλά. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται ότι φλερτάρει και πάλι με την ανορεξία.

ritsi

Η Νανά Καραγιάννη δίνει τη δική της σκληρή μάχη με την ανορεξία τα τελευταία περίπου 10 χρόνια πριν μπει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ζύγιζε μόλις 29 κιλά, όπως αποκάλυψε η εκπομπή, Αποκαλυπτικά.

nana

womenonly.gr

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Οι κούκλες Ελληνίδες και ξένες celebrities που έμειναν ορφανές σε μικρή ηλικία – Οι τραγικές ιστορίες τους (Photos)


Άκρως εντυπωσιακές! Ποιες είναι οι λαμπερές γυναίκες που κρύβονται πίσω από ισχυρούς Έλληνες παρουσιαστές; (Photos)

Ο ξαφνικός χαμός Ελλήνων ηθοποιών που συγκλόνισε το πανελλήνιο!