Αυτοί είναι οι διάσημοι που τα... πέταγαν ως στρίπερ πριν γίνουν σταρ

Αυτοί είναι οι διάσημοι που τα... πέταγαν ως στρίπερ πριν γίνουν σταρ
Σίγουρα ο Τσάνινγκ Τέιτουμ είναι ο αγαπημένος μας στρίπερ ηθοποιός αλλά δεν είναι ο μόνος που ξεκίνησε την καριέρα του βγάζοντας τα ρούχα του. Η λίστα των Χολιγουντιανών σταρ που γδύνονταν κι έχουν τεχνική στον επαγγελματικό χορό σε στύλο είναι μεγάλη!

Οι λόγοι για τους οποίους καθένας από αυτούς ξεκίνησε το στριπτίζ διαφέρουν, όπως και η ηλικία στην οποιά επιδόθηκαν στο άθλημα. Από την ανάγκη πλαστικής επέμβασης, μέχρι το εύκολο χρήμα ή την επιθυμία τους να γδύνονται μπροστά σε κόσμο, αυτοί οι σταρ παραδέχονται ανοιχτά πως έχου υπάρξει επαγγελματίες στρίπερς!

Ο ηθοποιός Τσάνινγκ Τέιτουμ έχει αποκαλύψει ότι στην αρχή της καριέρας του και πολύ πριν γίνει γνωστός από τις ταινίες, κέρδιζε τα προς το ζειν από το στριπτίζ.

star1

Μια και μοναδική φορά εχει κάνει στριπτίζ στη ζωή της η Κάιριν Ζέτα Τζόουνς κι αυτό για να μαζέψει χρήματα για πλαστική μύτης!

Actress Catherine Zeta Jones arrives at the 72nd Golden Globe Awards in Beverly Hills, California January 11, 2015.  REUTERS/Danny Moloshok  (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)(GOLDENGLOBES-ARRIVALS)

Μπορεί ο ίδιος να μην έκανε στριπτίζ, στα νιάτα του όμως ο Μπραντ Πιτ χρησιμοποιούσε το κορμί του για να βγάζει χρήματα προσφέροντας ημίγυμνους χορούς σε πάρτι κοριτσιών.

star3

Ο Κρις Πρατ στα νιάτα του έκανε στριπτίζ κι όπως έχει αποκαλύψει δεν είχε ενδοιασμούς αφού πάντα του άρεσε να γδύνεται κι ένιωθε άνετα με το σώμα του. Όπως βέβαια έχει παραδεχτεί δημοσίως δεν είχε μεγάλη επιτυχία ως στρίπερ.

star4

Και το μοντέλο Κάρμεν Ελέκτρα έβγαλε λεφτά κάνοντας στριπτίζ κάτι για το οποίο δηλώνει υπερήφανη!

Model Carmen Electra performs with The Pussycat Dolls during a party hosted by Italian automobile manufacturer Maserati celebrating the 60th Anniversary of the Golden Globes in Los Angeles on January 16, 2003. The Golden Globe Awards will be presented in Los Angeles on January 19.         REUTERS/Adrees Latif

Από εφηβική ηλικία ξεκίνησε να δουλεύει σε στριπ σόου η Άμπμερ Ρόουζ κι όπως έχει κατά καιρούς δηλώσει δεν έχει να καταθέσει κάποια τραγική ιστορία, ίσα-ίσα που πέρασε πολύ καλά... Άλλωστε η πρώην του Κάνιε Γουέστ δηλώνει "αλάνι" και της αρέσει να ζει πέρα από τα συνηθισμένα.

star6

Το είχε το... "άθλημα" από μικρή η Lady Gaga που στα 18 της δοκίμασε το μπουρλέσκ σε μαγαζί της Νέας Υόρκης.

Singer Lady Gaga performs for the crowd upon her arrival at the Athens' Eleftherios Venizelos airport September 17, 2014. Lady Gaga will perform in Athens on Friday during her

 

Η πολυτάραχη ζωή της ροκ σταρ Κόρτνει Λαβ είναι γνωστή. Γνωρίζοντας το backround της δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ήδη από τα 16 δοκίμασε να βγάλει λεφτά κάνοντας στριπτίζ. Η χάρη της έφτασε μέχρι την Ιρλανδία αλλά και την Ιαπωνία και την Ταιβάν.

star8

Ο γόης Χαβιέ Μπαρδέμ έχει κάνει πέρασμα αστραπή κι από το στριπτίζ το οποίο εγκατέλειψε γρήγορα μιας κι ήταν αδέξιος! Όπως έχει πει όμως αυτό τον βοήθησε να απενεχοποιήσει τη γύμνια και να εμφανίζεται άνετος σε πιπεράτες σκηνές στις ταινίες του.

star9

Από νεαρή ηλικία ξεκίνησε να δουλεύει ως στριπερ και η Άννα Νικολ Σμιθ. Αν θυμηθούμε την ιστορία των παιδικών της χρόνων αλλά και τον βίο –και την πολιτεία- της σέξι πρώην playmate που πέθανε τον Φεβρουάριο του 2007 από υπερβολική δόση ναρκωτικών!

star10

Η πρώην σύζυγος του Χιου Χέφνερ Κέντρα Γουίλκινσον δούλευε ως στρίπερ σε μαγαζί όπου την εντόπισαν οι άνθρπωποι του Χεφ και της πρότειναν να γίνει ένα από τα κουνελάκια του. Η ίδια είχε αρχίσει να γδύνεται από ηλικία 13 ετών.

star11

Θα μπορούσες να φανταστείς πως η Ρενέ θα έκανε στριπτίζ σε μαγαζιά; Ούτε η ίδια! Η ίδια δούλευε σε στριπτιτζάδικο αλλά όχι ως στρίπερ αλλά ως σερβιτόρα κι αυτή ήταν η μόνη επαφή της με το επάγγελμα.

Actress Renee Zellweger, shown in a scene from her film "Chicago" received an Academy Award nomination as best actress for her role in the film, as nominations for the 75th annual Academy Awards were announced by the Academy of Motion Pictures Arts and Sciences in Beverly Hills February 11, 2003. The Academy Awards will be presented in Hollywood March 23, 2002.  NO SALES  REUTERS/Miramax Films/Handout

Για τέλος αφήσαμε τον ηθοποιό που έκανε τη διαφορά κι έγινε στρίπερ αφού έγινε διάσημος και μετά! Ο λόγος για τον Ίαν Ζίερινγκ ο οποίος έγινε και επίσημα αρσενικό κουνελάκι. Και το απολαμβάνει τρελά. Ο ηθοποιός που έγινε διάσημος από τον ρόλο του ως "Στιβ Σάντερς" στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των '90s "Χτυποκάρδια του Μπέβερλι Χιλς" αποφάσισε να κάνει αλλαγή καριέρας πετώντας τα ρούχα του.

star13

womenonly.gr

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Αντέχεις να το δεις; Οι διάσημες που δεν ξυρίζουν τις… μασχάλες τους!


Κι όμως! Άντρες- γυναίκες διάσημοι που έχουν την ίδια ηλικία: Ποιός δείχνει νεότερος


22 διάσημοι που είναι bisexual και δεν το γνωρίζατε


Tα καλύτερα μας σήμερα:

Αδημοσίευτο βίντεο: Ο Παντελίδης ερμηνεύει με την κιθάρα του το τραγούδι που έγραψε λίγο πριν πεθάνει

Επίθεση της Μαρίας Μπακοδήμου στη Νωαίνα: «Η άλλη η ξεδιάντροπη πήγε και…» (VIDEO)

Δεν έχει ξαναγίνει! Πήραν τηλέφωνο τον Βερύκιο και έβαλε ανοιχτή ακρόαση! Δεν φαντάζεστε ποια ήταν και τι του έλεγε!