Αυτοί είναι οι celebrities που έβλαψαν την καριέρα των αγαπημένων τους

Αυτοί είναι οι celebrities που έβλαψαν την καριέρα των αγαπημένων τους
Αναρωτιέσαι αν κάποια σχέση των διασήμων έχει κατορθώσει να επηρεάσει την καριέρα τους και όχι για καλό; Παρακάτω συγκεντρώσαμε για εσένα τους διάσημους εκείνους που σαμποτάρισαν την καριέρα των αγαπημένων τους και για ποιους λόγους.

H εποχή των ... Bennifer (Βen Affleck - Jennifer Lopez) έχει τελειώσει αλλά όσο ήταν μαζί Λόπεζ και Άφλεκ φαινόταν λες και η καριέρα τους δεν τους ένοιαζε ιδιαίτερα. Στην περίπτωση του Άφλεκ από ηθοποιός που είχε γενικά κερδίσει τον σεβασμό έγινε το πρώτο θέμα στα tabloids τότε εξαιτίας της σχέσης του με την Jlo και η αλήθεια είναι πως δεν έπαιρνε αξιόλογους ρόλους. Του πήρε χρόνια μέχρι να κάνει την στροφή στην καριέρα του και να ανέβει!

ben

Δεν αποκλείεται την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ να μην τους σταμaτάει τίποτα καi άσχετα από το τι λέeι ο κόσμος για εκείνους οι δυό τους θα είναι πάντα επιτυχημένοι, αλλά φαίνεται από τα λεγόμενα του Κάνιε πως η Κιμ είχε αντίκτυπο στην δική του καριέρα, αφού όπως έχιε πει ο ίδιος δεν ήταν λίγοι που τους γύρισαν την πλάτη. Μάλιστα πολλοί όπως έχει πει άλλαξαν την άποψη που είχαν για εκείνον ως ράπερ αλλά εκείνος την αγαπάει τόσο πολύ που δεν τον ενδιέφερε τι έλεγαν οι άλλοι για εκείνον.

kim

Από μια πρώτη ματιά ο γάμος της Κέιτι Χόλμς με τον Τομ Κρουζ ήταν εκτός των άλλων και μια πολύ καλή κίνηση καριέρας για την Χολμς αφού το γεγονός πως ήταν με τον Τομ Κρουζ την έκανε γνωστή. Ο κόσμος ενδιαφερόταν τι έκανε, τι φορούσε και γενικά ήθελε να ξέρει για εκείνη. Η ίδια είχε γίνει σταρ αλλά δεν κέρδιζε πλέον ρόλους. Μέχρι και από το Batman αντικαταστάθηκε και γενικά ο γάμος της την δυσκόλεψε στο ότι ήταν πολύ δυσκολο πλέον να την φανταστεί κανείς σαν κάτι διαφορετικό, πέρα από σύζυγο του Τομ Κρουζ μέχρι και τώρα που δεν είναι πλέον μαζί.

tom

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) έχει δύο γιους από τον γάμο της με τον χορευτή Κέβιν Φέντερλαϊν (Kevin Federline), τον Σον Πρέστον (Sean Preston) και τον Τζέιντεν Τζέιμς (Jayden James) αλλά φαίνεται πως το διάστημα που ήταν μαζί δεν ήταν και το καλύτερο για την καριέρα της Μπρίτνεϊ. Ας μην ξεχνάμε πως αυτοί οι δύο άνθρωποι ήταν μαζί ενώ κάποια άλλη γυναίκα ήταν έγκυος με το μωρό του. Την αλήθεια να την πούμε το διάστημα αυτό η Σπίαρς ήταν ήδη στη δημοσιότητα για την εικόνα της και δεν ήταν για καλό αφού είχε πάρει την κάτω βόλτα. Ευτυχώς οι μέρες αυτές ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

spiars

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον παντρεύτηκαν το 2000 και χώρισαν τρία χρόνια μετά.

Η σχέση τους άφησε εποχή, κυρίως για το πόσο είχε σκανδαλίσει τότε τα ήθη της εποχής με τις εξαιρετικά ακραίες εκδηλώσεις του έρωτά τους και όπου και αν πήγαιναν και σίγουρα η εικόνα του Θόρντον δεν ήταν και η καλύτερη αφού εκείνος άφησε την αρραβωνιαστικιά του Λόρα Ντέρν για να είναι με την Αντζελίνα. Η Τζολί κατάφερε να "χτίσει" την εικόνα της από την αρχή αλλά για εκείνον δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

jolie

Κάποτε η Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν η αγαπημένη της Αμερικής αφού είχε αγγελική φωνή και έμοιαζε αθώα μέχρι που έμπλεξε με τον Μπόμπι Μπράουν και έγινε περισσότερο γνωστή για τη σχέση της και τα δράματά της παρά για τα τραγούδια της.

Generated by IJG JPEG Library

Όταν η Τζέσικα Σίμπσον έβγαινε με τον Τόνι Ρόμο ποδοσφαιριστή όταν οι Dallas Cowboys έχαναν. Πολλοί έτρεξαν να κατηγορήσουν την σχέση του με την τραγουδίστρια αλλά δεν υπάρχαν ποτέ αποδείξεις πως έφταιγε αυτό.

WASHINGTON, DC - MAY 03: Jessica Simpson attends the 100th Annual White House Correspondents' Association Dinner at the Washington Hilton on May 3, 2014 in Washington, DC. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Ο Τζόν Μάγιερ είχε πολλές σχέσεις. Με την Τζέσικα Σίμπσον, την Τζένιφερ Άνιστον, την Τέιλορ Σουίφτ, την Κέιτι Πέρι, πράγμα που τον κάνει επαγγελματία σύντροφο των σταρ του Χόλιγουντ και σίγουρα δεν έκανε καλό σε καμία.

jon

womenonly.gr

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

«Θέε μου, πώς ήμουν έτσι;»! Οι φωτογραφίες του παρελθόντος που θέλουν να κάψουν οι celebrities!

Τα πιο περίεργα μυστικά των Χουλιγουντιανών σταρ- Ποια χρησιμοποιεί βδέλλες και ποια αλείφεται με πλακούντα!

Οι διάσημοι που νικήθηκαν από το Aids- Ποιος Έλληνας είναι ανάμεσά τους;

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Αποκλειστικό! Λιάγκας – Σκορδά: Οι χωριστές διακοπές….συνεχίζονται!

Κώστας Βουτσάς – Αλίκη Κατσαβού: Βγήκαν από το μαιευτήριο με το μωρό τους!

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Διαχυτικοί και τρελά ερωτευμένοι στην Πάρο!