Αυτός είναι ο άντρας που παράτησε η Τατιάνα Στεφανίδου για τον Νίκο Ευαγγελάτο!

Αυτός είναι ο άντρας που παράτησε η Τατιάνα Στεφανίδου για τον Νίκο Ευαγγελάτο!
Ποιός άντρας ήταν στη ζωή της πριν τον Νίκο Ευαγγελάτο;

Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε παντρευτεί παλαιότερα άλλη μία φορά. Ο πρώτος της γάμος έγινε το 1995 και ήταν με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Σταυρόπουλο με τον οποίο πήραν διαζύγιο το 2002.

Η ίδια μίλησε δημόσια για τον γάμο αυτό μία και μοναδική φορά: Σε συνέντευξή της το 2008 τον χαρακτήρισε ένα νεανικό λάθος και μια κακή επιλογή που την πλήρωσε.

TATI

Έτσι λοιπόν, μετά το χωρισμό της από τον επιχειρηματία παντρεύτηκε το 2003 τον άντρα της ζωής της Νίκο Ευαγγελάτο! Και ζει τη ζωή που πάντα ονειρευόνταν. Απέκτησε δύο παιδιά, τη Λυδία και τον Νικόλα και κάθε αναφορά σε αυτά τη "λύγιζει" σαν γνήσια μανούλα. Με τις οικονομικές απολαβές του συζύγου της αλλά και τις δικές της μπόρεσαν το 2011να αποκτήσουν και το σπίτι των ονείρων τους...μια βίλα στην Κηφισιά, η οποία κοστολογείται στο ποσό του 1.500.000 ευρώ παρακαλώ!

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="171518,171519,171520"]

Ποιά γυναίκα είχε παντρευτεί ο Νίκος Ευαγγελάτος πριν την Τατιάνα Στεφανίδου;

Για όσους δεν ξέρουν… ο Νίκος Ευαγγελάτος ήταν παντρεμένος με την διάσημη αθλητικογράφο Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.
Ο Γάμος διήρκησε από το 1996 μέχρι το 1999. Τόσο ο άνκορμαν όσο και η παρουσιάστρια των αθλητικών ειδήσεων ουδέποτε απασχόλησαν τη δημοσιότητα με δηλώσεις για το διαζύγιό τους. Και οι δύο υπεραγαπούν το γιο τους Λάμπη, που απέκτησαν λίγο μετά το γάμο τους, το 1996. Έχοντας προχωρήσει τις ζωές τους εκείνος με την Τατιάνα Στεφανίδου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο ακόμη παιδιά, εκείνη με τον Χρήστο Κουμάντο, με τον οποίο έχουν μια κορούλα διατηρούν φιλικότατες σχέσεις.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="171526,171527"]

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η γυναίκα που ο Ευαγγελάτος ΠΑΡΑΤΗΣΕ για την… Τατιάνα