Μπράντλεϊ Κούπερ: Οι άγνωστες διάσημες γυναίκες του πριν από την Ιρίνα [photos]

Μπράντλεϊ Κούπερ: Οι άγνωστες διάσημες γυναίκες του πριν από την Ιρίνα [photos]
Μπράντλεϊ και Ιρίνα: Εκείνος 41ός, εκείνη 30. Η σχέση τους ξεκίνησε τον Μάιο του 2015 και γενικώς την κράτησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στο πρόσφατο σόου της Victoria's Secret η ρωσίδα καλλονή "ανακοίνωσε" την εγκυμοσύνη της με τον πιο απλό τρόπο: Περπάτησε στην πασαρέλα με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Διανύει το ήδη δεύτερο τρίμηνο, σύμφωνα με το E! News.

newego_large_t_1401_107251633_type13085Η σχέση του Μπράντλεϊ με την Σούκι Γουότερχαουζ ήταν αυτή που βρέθηκε κυρίως στο επίκεντρο των media κυρίως λόγω της διαφοράς ηλικίας τηων δυο σταρ αφού εκείνος ήταν 38 όταν ήταν μαζί και εκείνη 21. Παρά όμως την διαφορά ηλικίας φαίνεται πως κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους και έκαναν πολλές δημόσιες εμφανίσεις μαζί. Οι φήμες του χωρσιμού τους γύριζαν γύρω από το ότι εκείνος είχε ξαναέρθει κοντά με μια άλλη διάσημη πρωήν του την Ρενέ Ζελβέγκερ.



Δύο χρόνια ήταν ζευγάρι με τη Ρενέ Ζελβέγκερ ο Μπράντλεϊ Κούπερ πριν χωρίσουν τελικά το 2011 με τις φήμες να "ρίχνουν" την ευθύνη στην πίεση εκείνου για την καριέρα του .

Paramount Vantage Premiere Of "Babel" - ArrivalsΤο 2006 παντρεύητκε την ηθοποιό Τζένιφερ Εσποζίτο αν και ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, αφού εκείνη έκανε αίτηση διαζυγίου 4 μήνες μετά τον γάμο τους εξαιτίας των διαφορών τους.

newego_large_t_1401_107251424_type13085Και με την Ιζαμπέλα Μπρούστερ φαίνεται πς η σχέση τους ήτνα κάτι παραπάνω από σχέση της μια βραδιάς αλλά το όλο εθιδύλλιο δεν ευδοκίμησε.

womenonly.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Όλγα Φαρμάκη: Το casual σύνολο που ξετρέλανε τους άντρες! (photo)

Τάμτα: Αυτά είναι τα αγαπημένα της ματ κραγιόν που θα κάνουν θραύση τον φετινό χειμώνα! Δες που θα το βρεις και πόσο κοστίζουν

Το πίνετε με άδειο στομάχι επί μια εβδομάδα – Τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν!