Celebrities που έχασαν τα περιττά κιλά και έγιναν αγνώριστες!

Celebrities που έχασαν τα περιττά κιλά και έγιναν αγνώριστες!
Υπήρξαν για χρόνια με παραπανίσια κιλά, κυτταρίτιδα και μεγάλο στρες. Ο λόγος για 10 επώνυμες που κατάφεραν να μεταμορφώσουν το σώμα τους.

Κι όχι μόνο μεταμόρφωσαν το κορμί τους αλλά φρόντισαν να μας το δείξουν με κάθε τρόπο, επιλέγοντας στενά ρούχα ή σέξι φωτογραφήσεις.

Τα παραδείγμα τέτοιων διασημοτήτων πολλά αλλά ξεχωρίσαμε τις 8 σταρ που κατάφεραν πραγματικά το ακατόρθωτο.

Δείτε τις στο Youweekly.gr:



Η Κλόε Καρντάσιαν υπήρξε για χρόνια υπέρβαρη αλλά πλέον έχει χτίσει σώμα που θα ζήλευαν κι αθλήτριες.



Η Τζέσικα Σίμπσον αφού πέρασε μια φάση αρκετά παχουλή ανάμεσα στις δύο εγκυμοσύνες της, κατάφερε να αποκτήσει σούπερ γραμμωμένο σώμα.



Η Κάλει Κουόκο, πρωταγωνίστρια της σειράς Big Bang Theory είχε κάποια κιλά παραπάνω, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να γυμναστεί και πλέον το σώμα της είναι ζηλευτό.



Η Κατερίνα Καινούργιου υπήρξε 17 κιλά πιο παχιά αλλά με μπόλικο πιλάτες έχει μεταμορφώσει το σώμα της.



Δεκαοκτώ κιλά πιο παχιά υπήρξε στο παρελθόν και η Μαρία Μενούνος, η οποία αποφάσισε να αλλάξει τις διατροφικές της συνήθειες, αποκτώντας πια έξτρα γυμνασμένο σώμα.



Παχουλή υπήρξε για ένα φεγγάρι και η ηθοποιός Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ, γρήγορα όμως το έριξε στην γυμναστική με θεαματικά αποτελέσματα για τη σιλουέτα της.



Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η ηθοποιός Τζένιφερ Χάντσον, που υπήρξε παχύσαρκη αλλά από τότε που έχασε τα περιττά κιλά, δεν ξαναπήρε ποτέ βάρος.



Η Κριστίνα Αγκιλέρα υπήρξε υπερβολικά αδύνατη στα 20 της, υπερβολικά παχουλή στα 30 της και πλέον έχει χτίσει ένα όμορφο σώμα με μπόλικη άσκηση.

womenonly.gr

Δείτε ακομη: Η γυμνή αλήθεια: Όταν οι «αψεγάδιαστες» σταρς πιάστηκαν με φουλ κυτταρίτιδα!

Δείτε ακομη: Πώς άλλαξαν έτσι; Δείτε πώς είναι 40 χρόνια μετά οι ηθοποιοί του θρυλικού μιούζικαλ «Grease»!

Δείτε ακομη: Επώνυμες που αποκάλυψαν ότι έφαγαν κέρατο και…