Το κορίτσι που πρωταγωνίστησε τη στιγμή που η Αθήνα βρέθηκε στο κέντρο του κόσμου, πριν από 12 χρόνια, σήμερα είναι μια ολόκληρη γυναίκα. Η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου μεγάλωσε στα Παιδικά Χωριά SOS και το πρόσωπό της συνδέθηκε με μια από τις σημαντικότερες στιγμές των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Η μικρή τότε Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, καθήλωσε το κοινό στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο, σβήνοντας την ολυμπιακή φλόγα μπροστά σε χιλιάδες θεατές στην Τελετή Λήξης των Αγώνων.

Αυτό το πανέμορφο κοριτσάκι με τα μεγάλα και εκφραστικά μάτια, μεγάλωσε και σήμερα είναι 21 ετών. Μάλιστα, σπουδάζει στο τρίτο έτος στοτμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου των Πατρών, μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά και ασχολείται με τον αθλητισμό. «Ασχολείται με πολλά πράγματα και επιθυμία της είναι μέσα από τις γνώσεις και τις εμπειρίες της να μπορέσει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Η Φωτεινή συνεχίζει να φωτίζει τις ζωές πολλών παιδιών»,αναφέρουν τα Παιδικά Χωριά SOS στην ιστοσελίδα τους.

 

Δείτε την πιο πρόσφατη φωτογραφία της Φωτεινής Παπαλεωνιδοπούλου:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μια άλλη! Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα η ΑλέξιαΘα πάθετε σοκ! Θυμάστε την Κατερίνα Καμπανέλλη από το The Voice; Δείτε πως είναι σήμερα…Θυμάστε την Σοράγια από την «Μαρία της Γειτονιάς»; Δείτε πως είναι σήμερα και θα πάθετε σοκ!!!

loading...