Δείτε τις εντυπωσιακές κόρες 9 γνωστών Ελλήνων τραγουδιστών! [photos]

Δείτε τις εντυπωσιακές κόρες 9 γνωστών Ελλήνων τραγουδιστών! [photos]
Πρόκειται για τις κούκλες κόρες διάσημων Ελλήνων τραγουδιστών, κάποιες από τις οποίες έχουν ακολουθήσει τα βήματα των γονιών τους στο χώρο του τραγουδιού και γενικώς βρίσκονται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.Οι μεγαλύτερες σε ηλικία κόρες αυτών των τραγουδιστών, έχουν αποδείξει την μοναδικότητά τους και έχουν δώσει το δικό τους στίγμα, πέρα από το επώνυμο των πασίγνωστων και επιτυχημένων πατεράδων τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Δούκισσα Νομικού, η οποία μετά τα καλλιστεία, ασχολήθηκε με τον χώρο της τηλεόρασης, παρουσιάζοντας εκπομπές ή shows και συμμετέχοντας στις πιο πετυχημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Πασχάλης Τερζής και η κόρη του Γιάννα, η οποία ακολουθεί τα βήματα του πατέρας της στον χώρο του τραγουδιού.Λευτέρης Πανταζής και η μοναχοκόρη του, Κόνυ Μεταξά, η οποία ασχολείται με την υποκριτική και την μόδα!Τόλης Βοσκόπουλος-Άντζελα Γκερέκου, μαζί με την 15χρονη κόρη τους, ΜαρίαΔέσποινα Ρόκκου, η 15χρονη κούκλα κόρη του Στέλιου ΡόκκκουΒασίλης Καρράς και η 28χρονη κόρη του, ΕιρήνηΠασχάλης Αρβανιτίδης με την κόρη του ΖηνοβίαΣταμάτης Γονίδης και Στεφανία Γονίδη. Η εντυπωσιακή κόρη του γνωστού τραγουδιστή ακολουθεί τα βήματά του στο τραγούδι.Ο Λάμπης Λιβιεράτος ποζάρει με τις κόρες του Δανάη και ΝεφέληΝίκος Νομικός και Δούκισσα Νομικού. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια έχει αποδείξει τις ικανότητες της, τόσο στο χώρο της μόδας, όσο και στο χώρο της τηλεόρασης.

tff.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Λατρεύεις το ζιβάγκο; Δες πως να φορέσεις το πιο chic πουλόβερ του χειμώνα!

5+2 αποχρώσεις μαλλιών που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες

Winter Diet: Η απόλυτη δίαιτα του χειμώνα κάνει το κρύο σύμμαχο στο αδυνάτισμα!