Οι 10 Ελληνίδες σταρ που δεν μετάνοιωσαν ποτέ για της γυμνές φωτογραφίσεις τους

Οι 10 Ελληνίδες σταρ που δεν μετάνοιωσαν ποτέ για της γυμνές φωτογραφίσεις τους
Μπορεί να ήταν λιγότερες και φθηνότερες από κάθε άλλη χρονιά (λόγω οικονομικής κρίσης και κλεισίματος περιοδικών), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και πιο ξενέρωτες. Ώρα να τους αποτίσουμε το φόρο τιμής που τους αξίζει.

1. Η Δούκισσα Νομικού



Η φωτογράφηση της για το Nitro Φεβρουαρίου που κινήθηκε και πάλι στο γνωστό της μοτίβο ‘λίγο μπικίνι, λίγο κορμάκι και πολύ ατμόσφαιρα’.
2. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βαστάει τοίχο

Το Next Top Model που αγαπήσαμε και αξίζει πολύ μεγαλύτερης δημοσιότητας από ότι έχει μέχρι τώρα λάβει.

3. Η αποκάλυψη της Σεράινας

Είναι η Ελβετικής καταγωγής νικήτρια του Next Top Model.

4. Η πρώτη και τελευταία φορά της Υβόννης Μπόζνιακ

Πιστό στην παράδοσή του να βγάζει ένα σέξι εξώφυλλο κάθε Αύγουστο, το Status επέλεξε την Υβόννη του Ρέμου. Δεν συζητήθηκε όσο θα περίμενε κανείς, ούτε την πιστέψαμε όταν δήλωσε ότι δεν θα το ξανακάνει, αλλά –παρόλαυτα- δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα.

5. H Όλγα Φαρμάκη στο ελικόπτερο

Μετά από 21 ακριβώς χρόνια το Max μας άφησε χρόνους. Πως θα μπορούσαμε, να μην συμπεριλάβει την Όλγα Φαρμάκη του τεύχους Μαίου, με τίτλο ‘Πετάξαμε μαζί της στα 10.000 πόδια’.

6. Η σπάνια σέξι πλευρά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το κορίτσι από την Πάτρα στέφθηκε με συνοπτικές διαδικασίας Μις Ελλάς με σκοπό να έχουμε αξιοπρεπή εκπροσώπηση στα Μις Υφήλιος.. Δεν τα κατάφερε, αλλά δεν μπορούμε να την ξεσάσουμε ..
7. H Καλομοίρα γεμίζει φουλ το μπικίνι τηςΕυχάριστη Αυγουστιάτικη έκπληξη η παρουσία της Καλομοίρας στο εξώφυλλο του Nitro.

8. Η Κρυστάλλια επιτέλους ενέδωσε

H κοκκινομάλλα που αγαπήσαμε περισσότερο από κάθε άλλη το 2011, με φιλότιμη προσπάθεια.. με λευκό μπικίνι και ανάλογο ύφος.

9. Το ντεμπούτο της Σίσσυς Χρηστίδου

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε την καριέρα της, στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη, απέφευγε τις σέξι φωτογραφήσεις σαν τον διάολο. Μέχρι την συγκεκριμένη φωτογράφηση για το Nitro Ιουλίου που υπενθύμισε σε όλους ότι πέρα από σύζυγος και μανούλα, η Σίσσυ παραμένει μια βέρα Θεσσαλονικιά.

10. Η Νικολέτα Ράλλη έχει καλή μνήμηΤο αντρικό κοινό την έχει αποθεώσει σε κάθε φάση της καριέρας της.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr: