8+1 διάσημοι σταρ που μισούν τους ρόλους που τους έκαναν διάσημους

8+1 διάσημοι σταρ που μισούν τους ρόλους που τους έκαναν διάσημους
Μπορεί να έγιναν γνωστοί μέσα από συγκεκριμένους ρόλους, να έβγαλαν χρήματα και να απέκτησαν δόξα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τους άρεσαν αυτοί οι ρόλοι!

Και όμως, κάποιοι από αυτούς τους πασίγνωστους ηθοποιούς και αστέρες του Χόλιγουντ, μισούν τους ρόλους που τους έκαναν αυτό που είναι σήμερα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Κέιτ Γουίνσλετ, η οποία δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη από τον Ρόλο της πληθωρικής «Ρόουζ» στον «Τιτανικό».

Η ίδια μάλιστα είχε πει στην Telegraph: Σε κάθε σκηνή όταν την ξαναβλέπω αναρωτιέμαι: «Μα καλά πώς την έκανες έτσι; Ακόμη και η αμερικανική προφορά μου είναι χάλια».

Δείτε 9 γνωστούς ηθοποιούς που έγιναν διάσημοι σε ρόλους που μισούσαν!



Η Κέιτ Γουίνσλετ δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη από τον ρόλο της Ρόουζ στον "Τιτανικό", παρά το ότι είναι ο ρόλος που την ανέδειξε.



Ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν είναι και μεγάλος φαν του "Έντουάρντ" που τον έκανε διάσημο αλλά και της ταινίας Twilight. Μάλιστα σε πολλές συνεντεύξεις του δείχνει να κοροϊδεύει την ταινία.


Ο Άνταμ Μπρόντι δεν μισεί τον Σεθ Κόεν - τον χαρακτήρα που έπαιζε στο The O.C.- απλά μισεί το να μιλάει για αυτόν! Σε συνέντευξή του μάλιστα στην Huffington post είπε πως έχει εξαντλήσει το να μιλάει για αυτόν τον χαρακτήρα μέσα στο μυαλό του.



Ο Κρίστιαν Μπέιλ που έχασε την ψυχραιμία του κάποια χρόνια πριν στα γυρίσματα κάποια ταινίας και είναι ακρετά ικανοποιημένος από την ερμηνεία του στην ταινία American Psycho και δεν έχει και πολλά αρνητικά σχόλια να κάνει για την εμφάνισή του στην ταινία Batman.



Και όμως ο πρώτος James Bond που δεν είναι άλλος από τον Σον Κόνερι δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τον ρόλο που τον έκανε γνωστό!


Η Μπλέικ Λάιβλι έγινε γνωστή από την σειρά "Gossip Girl", δήλωσε πως δεν της άρεσε καθόλου το "μήνυμα" που περνούσε μέσα από την σειρά.



Και η Μέγκαν Φοξ δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τον ρόλο της στην ταινία που την έκανε γνωστή και δεν είναι άλλη από το Transformers.



O Μαρκ Γουόλμπεργκ θεωρείται πλέον ένας πετυχημένος ηθοποιός το Χόλιγουντ. Ο ρόλος του στο "The Happening", για το οποίο ο ίδιος έχει πει σε συνέντευξή του πως δεν ήταν το καλύτερο της καριέρας του παρά το ότι του άνοιξε αρκετές πόρτες.

Η Κάρι Φίσερ που έγινε γνωστή από την θρυλική ταινία Star Wars είπε πως ο Τζόρτζ Λούκας της κατέστρεψε τη ζωή. Η ίδια μάλιστα έχει πει πως εξαιτίας της ταινίας έχει αρκετούς φαν αλλά και ανθρώπους που την παρακολουθούν για μια ολόκληρη ζωή!

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η χιονισμένη Αθήνα του ’20 και του ’30 – Ρετρό φωτογραφικό υλικό

25 διάσημοι που έκαναν τεστ DNA και βρήκαν την αλήθεια!

9 διάσημοι που έχουν μαχαιρώθει – Όχι σε ταινία! [photos]