Διάσημα αφεντικά...βγαλμένα από την κόλαση! Οι χειρότεροι εργοδότες και τα «μαρτύρια» που πέρναγαν οι υπάλληλοί τους! Ποιες Ελληνίδες παρουσιάστριες είναι στην λίστα!

Διάσημα αφεντικά...βγαλμένα από την κόλαση! Οι χειρότεροι εργοδότες και τα «μαρτύρια» που πέρναγαν οι υπάλληλοί τους! Ποιες Ελληνίδες παρουσιάστριες είναι στην λίστα!
Νομίζεις ότι το να έχεις διάσημο αφεντικό, σημαίνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο, ατέλειωτα πάρτι σε χλιδάτα clubs και γνωριμίες με σημαντικούς ανθρώπους;

Πίσω από τα εκτυφλωτικά φώτα η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική! Διαβάστε παρακάτω...

JUDE LAW
"Είναι ένα πολύ μεγάλο σπίτι", είχε πει ο ηθοποιός στην Daisy, 26 χρονών, τη νέα νταντά των παιδιών του. "Αν αισθανθείς μοναξιές κάποια στιγμή, έλα στο δωμάτιο μου". "Εντάξει, θα δούμε", του είπε εκείνη και δεν περίμενε να της το ξαναπεί δεύτερη φορά. Όταν η Sienna Miller πήγαινε στις πρεμιέρες της, η νταντά έτρεχε στο κρεβάτι του Jude και τη συνέχεια την φαντάζεσαι. Το παράνομο ζευγάρι ανακάλυψε ο γιος του Jude που μπήκε ξαφνικά ένα βράδυ στο δωμάτιο του μπαμπά. Ακολούθησε ο γνωστός χαμός με την Sienna, τα γράμματα απολογίας στις εφημερίδες και ένας επεισοδιακός χωρισμός. Η τύχη της νταντάς ήταν βεβαίως να διωχθεί κακήν κακώς από το σπίτι, ο Jude να μην της ξανατηλεφωνήσει και εκείνη να μην ξαναβρεί δουλειά τουλάχιστον ως baby sitter.

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου VS Δούκισσα Νομικού: Η συντηρητική και η ανατρεπτική εγκυμονούσα! Τα κοινά και οι διαφορές των πιο hot μαμάδων της σόουμπιζ!



VICTORIA BECKHAM
Η καημενούλα Zara από τη Νέα Ζηλανδία και η ταλαίπωρη Claire από την Αγγλία χάρηκαν πολύ όταν προσλήφθηκαν για να κάνουν baby sitting στα τρία αξιολάτρευτα αγοράκια της Victoria στη βίλα τους ζεύγους Beckham στην Καλιφόρνια. Τα άτυχα κορίτσια όμως δεν άντεξαν για πολύ την απαράδεκτη συμπεριφορά της κυρίας του σπιτιού. H Victoria τις έβριζε από το πρωί μέχρι το βράδυ και τους φέρονταν σαν δουλικά. Οι δύο γυναίκες ήταν υποχρεωμένες να δουλεύουν από το πρωί στις 6 μέχρι τα άγρια μεσάνυχτα. Ακόμα και όταν τα μικρά έπεφταν για ύπνο εκείνες έπρεπε να συνεχίσουν να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού και το μαγείρεμα. Βέβαια η μαγειρική ήταν το λιγότερο αφού η κυρία Victoria τρέφεται με μαρουλόφυλλα αποκλειστικά.

Δείτε ακόμη: Διάσημοι Έλληνες νονοί με εξίσου διάσημα βαφτιστήρια! Οι επώνυμες κουμπαριές!



NAOMI CAMPBELL
Σε μια στιγμή παράνοιας πέταξε το κινητό τηλέφωνο στο κεφάλι της γραμματέας της γιατί η κοπέλα είχε απλά την ατυχία να της φέρει το τζιν Stella McCartney που είχε ζητήσει! Το αποτέλεσμα ήταν να πάει στο νοσοκομείο για να τις κάνουν τέσσερα ράμματα στο πρόσωπο. Αυτό ήταν το τελευταίο περιστατικό του οξύθυμου χαρακτήρα της αλλά όχι και το πρώτο. Λίγα χρόνια νωρίτερα, ακριβώς το ίδιο είχε κάνει στην προηγούμενη βοηθό της, Amanda Brack. Και το καλύτερο; Μια φορά είχε απειλήσει για ασήμαντη αφορμή μια από τις υπαλλήλους της ότι θα την πετάξει στις ρόδες του αυτοκινήτου. Τι άλλο να περιμένει κανείς από αυτή; Η επόμενη κίνηση θα είναι να βάλει τον κομμωτή της στο φούρνο μικροκυμάτων.

SYLVESTER STALONE
Οι υπάλληλοι του τον φωνάζουν αυτοκράτορα και όχι άδικα. Ο κινηματογραφικός Rocky μπορεί να μην τους μελανιάζει το πρόσωπο αλλά φέρεται σε όλο το υπηρετικό προσωπικό με ταπεινωτικό τρόπο και έχει την απαίτηση να του ικανοποιούν όλα τα βίτσια του. Την ώρα του φαγητού για παράδειγμα πρέπει να σερβίρεται πρώτα ο σκύλος του, μετά αυτός και μετά το προσωπικό να περιμένει στο πλυσταριό μέχρι να τελειώσει το γεύμα του. Όπως εξομολογήθηκε ο σεφ του Christian Sandoval, την ώρα του φαγητού, κανείς δεν είχε το δικαίωμα να τον κοιτάζει στα μάτια ή να μένει στο δωμάτιο που τρώει πάνω από 6 δευτερόλεπτα. Η μόνη παρηγοριά του υπαλλήλου; Ο Καλιγούλας έκανε χειρότερα!



MADONNA
Μόνο κάποιος που δεν κοιμάται, δεν τρώει και δεν έχει προσωπική ζωή θα μπορούσε να αντέξει δίπλα στη Madonna. Η ίδια δήλωσε στο περιοδικό The Face, "εδώ στην Αγγλία, όλοι γυρίζουν σπίτι τους στις 6 το απόγευμα, κανείς δεν δουλεύει Σαββατοκύριακο και φεύγουν όλοι ένα μήνα διακοπές. Στις ΗΠΑ οι υπάλληλοι δουλεύουν 24ώρες το 24ωρο"!

STING
Το λάθος του Sting ήταν ότι δεν παρενέβη όταν η γυναίκα άρχισε να βασανίζει τους σεφ του σπιτιού όσο εκείνη ήταν έγκυος. Το δικαστήριο του Southampton καταδίκασε τη Trudy γιατί κακομεταχειρίζονταν τους υπαλλήλους τους. Υποχρέωνε όλους τους μάγειρες να κάνουν πολλά χιλιόμετρα με το αμάξι προκειμένου να της ετοιμάσουν ένα πιάτο ζυμαρικά με τα συγκεκριμένα, δυσεύρετα. υλικά που σκέφτονταν οποιαδήποτε ώρα της μέρας...και της νύχτας.

Δείτε ακόμη: Flashback: Όταν η Ελένη Μενεγάκη έκανε τρικούβερτο ρεβεγιόν στην βίλα στα Μελίσσια! Το χλιδάτο πάρτι και οι υπηρέτες της «Βασίλισσας της tv»

Και για το τέλος σας αφήσαμε 2 κουίζ για δυνατούς λύτες: Ποια διάσημη μελαχρινή παρουσιάστρια τσακώθηκε έντονα με την Φιλιππινέζα της γιατί της έκοψε τα ντοματίνια στα... 2 και όχι στα 4 που θέλει και ποια πασίγνωστη κυρία της τηλεόρασης με μάτια που μαγνητίζουν διαπληκτίστηκε έντονα με το υπηρετικό προσωπικό γιατί φόρεσαν... ανάποδα το ζακετάκι στην κόρη της!