Διάσημα ερωτικά σκάνδαλα που τάραξαν τα νερά της showbiz

Διάσημα ερωτικά σκάνδαλα που τάραξαν τα νερά της showbiz
Μικρά ή μεγάλα. Επιβεβαιωμένα ή φήμες, που παρέμειναν φήμες. Επεισοδιακοί χωρισμοί, τρίτα πρόσωπα ή παιδιά εκτός γάμου. Από όλα έχει ο μπαξές της showbiz.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε κάποια από τα δεκάδες σκάνδαλα, ερωτικού κυρίως περιεχομένου, που απασχόλησαν τα φώτα της δημοσιότητας και για χάρη τους "χύθηκε" κάμποση μελάνη, στα περιοδικά κουτσομπολίστικου κυρίως περιεχομένου.

Η σχέση του Στιβ Κακέτση με την Άντζελα Δημητρίου, που ξεκίνησε ως... παράνομη, απασχόλησε για πολλά χρόνια τον Τύπο. Ο επιχειρηματίας έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι η "Λαίδη" ήταν ο λόγος που χώρισε με την Κατιάνα Μπαλανίκα, όπως και ότι ήταν λάθος του που... αναζήτησε αλλού την ευτυχία, ενώ την είχε σπίτι του.

stiv

Η Τατιάνα Στεφανίδου το 1995 παντρεύτηκε τον επιχειρηματία, Παναγιώτη Σταυρόπουλο. Ο χωρισμός τους 3 χρόνια αργότερα ήταν επεισοδιακός και απασχόλησε τον Τύπο με τις εκατέρωθεν σκληρές δηλώσεις. Το διαζύγιο τους βγήκε το 2002 κι ενώ η παρουσιάστρια είχε αποκτήσει ένα παιδί με το Νίκο Ευαγγελάτο. Εξάλλου, πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν ότι η "Τάτι" χώρισε για τα μάτια του Ευαγγελάτου, τον οποίο γνώρισε το 1998 σε ένα τηλεμαραθώνιο. Πάντως, η ίδια για τον πρώτο γάμο έχει δηλώσει ότι ήταν μία κακή επιλογή που την πλήρωσε ακριβά.

tat

Μπορεί όταν χώρισαν η Τάμτα και ο Γρηγόρης Πετράκος να ισχυρίζονταν ότι όλα έγιναν σε ήπιος τόνους, όμως, οι φήμες τότε οργίαζαν ότι η τραγουδίστρια τον άφησε για τον... Ησαία Ματιάμπα. Μάλιστα, αυτό είχε ισχυριστεί και η πρώην του Ματιάμπα. Ο χωρισμός αυτός έπαιξε πολύ, ενώ η σχέση της Τάμτα με τον Ματιάμπα στη συνέχεια κράτησε έναν χρόνο!

tamta

ΤΟ "στιγμιαίο" λάθος του Πασχάλη μάς απασχολεί εδώ και 7 ολόκληρα χρόνια. Η αποκάλυψη γνωστής καθηγήτριας πανεπιστημίου ότι έχει αποκτήσει ένα γιο με τον τραγουδιστή, συντάραξε την κοινή γνώμη. Όχι, όμως και την Αλίκη Αρβανιτίδη, η οποία μέχρι σήμερα υπερασπίζεται με πάθος το... στιγμιαίο λάθος του συζύγου. Πάντως, το τεστ DNA έχει δείξει ότι ο 14χρονος μικρός είναι γιος του τραγουδιστή!

pas

Ο επεισοδιακός έρωτας της Μαρως Λύτρα και του Κώστα Καραφώτη "άνθισε" στο Fame Story και απασχόλησε όσο κανένας άλλος, τον Τύπο. Ωστόσο, για να είναι μαζί, η Λύτρα παράτησε τον άντρα της στον Καναδά και ο Καραφώτης την τότε αρραβωνιαστικιά του.

marw

Ο θρησκευτικός γάμος της Δήμητρας Αιγινίτη με τον Αντώνη Σρόιτερ κράτησε μόλις 4 μήνες, ενώ μέχρι και σήμερα δε μάθαμε την πραγματική αιτία του χωρισμού τους. Ωστόσο, την περίοδο εκείνη πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τρίτο πρόσωπο, ενώ έφτασαν στο σημείο να μπλέξουν μέχρι και τον... Θοδωρή Ζαγοράκη. Όταν η Αιγινίτη ήταν ζευγάρι με τον Ζαγοράκη είχε κάνει τατουάζ το "Ζ" κι έλεγαν τα δημοσιεύματα ότι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που χώρισε με Σρόιτερ, προκαλώντας την οργή του Ζαγοράκη που τον έμπλεξαν με άλλες οικογένειες.

aig

Ο χωρισμός του Γιώργου Σαμαρά με την Ελένη Φουρέιρα είναι το τελευταίο ερωτικό σκάνδαλο που απασχόλησε πολύ τη showbiz. Οι φήμες για απιστία από την πλευρά της τραγουδίστριας, δίνουν και παίρνουν με το περιβάλλον της να υποστηρίζει ότι είχε χωρίσει προ καιρού με τον ποδοσφαιριστή. Και πριν μπει στη ζωή της ο γοητευτικός εφοπλιστής.

sam

womenonly.gr

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Βάλαμε «νυστέρι» στις μεγαλύτερες σταρ του Hollywood! Δείτε πώς θα ήταν αν είχαν κάνει πλαστικές επεμβάσεις

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της Τζένης Καρέζη που προκαλούν συγκίνηση- Σπάνιο ντοκουμέντο

Δε θα πιστεύετε ποιοί ηθοποιοί ξεκίνησαν την καριέρα τους από ερωτικές ταινίες! Δείτε πού πρωταγωνίστησαν

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Πάθαμε σοκ! Αυτό το κορμί ανήκει σε γνωστή παρουσιάστρια; Αρετουσάριστες φωτογραφίες!


Λιώσαμε! Παπαθωμά-Πετράκος: Μας έδειξαν για πρώτη φορά την κορούλα τους – Σε ποιον μοιάζει;


Δείτε το ντροπιαστικό ατύχημα του Ben Affleck σε έξοδό του!