10 διάσημα ζευγάρια που έχουν αρρωστημένη σχέση μεταξύ τους! [photos]

10 διάσημα ζευγάρια που έχουν αρρωστημένη σχέση μεταξύ τους! [photos]
Όλα τα ζευγάρια αναπτύσσουν μεταξύ τους ένα βαθμό εξάρτησης, άλλοτε μικρότερο και άλλοτε μεγαλύτερο. Από την «παγίδα» αυτή δεν ξεφεύγουν και οι διάσημοι της απανταχού σόουμπιζ, είτε είναι ηθοποιοί, είτε τραγουδιστές και μουσική, είτε παρουσιαστές.

Αυτοί μάλιστα, ίσως ένεκα του ότι είναι καλλιτέχνες, αναπτύσσουν σχεδόν αρρωστημένες εξαρτήσεις με το έτερον ήμισυ και τα πράγματα μπερδεύονται... τελείως!

Γι΄αυτό και δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο να βλέπουμε διάσημα ζευγάρια από τη μία να χωρίζουν μανιωδώς μετά από επικούς δημόσιους καβγάδες και από την άλλη να τα ξαναβρίσκουν και να δηλώνουν αιώνια πίστη ο ένας στον άλλον.

Δεν λείπουν όμως και τα ζευγάρια που έχουν κάνει και άλλο παιδί έχοντας πάρει διαζύγιο ή εκείνα που ενώ έχουν δημοσιοποιήσει τον χωρισμό τους εξακολουθούν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη!

Drake presents Rihanna with the Michael Jackson Video Vanguard Award during the 2016 MTV Video Music Awards in New York, U.S., August 28, 2016.   REUTERS/Lucas Jackson

Η σχέση της Ριάνα και του Drake είναι μια βαθιά σχέση εξάρτησης. Ο ράπερ παρόλο που έχουν χωρίσει, έχει τέτοια εξάρτηση μαζί της που την “προσκυνά” κυριολεκτικά σε κάθε του Live, αλλά και κάθε φορά που την βλέπει. Η Ριάνα ωστόσο, ισχυρίζεται πως ο μεγάλος έρωτας της ζωής της είναι ο Chris Brown!
Tyga, Kylie JennerΜπορεί να χωρίζουν κάθε τρεις και λίγο, όμως και πάλι είναι μαζί! Ο λόγος για την Kylie Jenner και τον ράπερ Tyga που έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι, έχουν όμως μια θυελλώδη σχέση.Women's Health and Feed: Party Under the Stars BenefitΕδώ και μία δεκαετία η Kourtney Kardashian και ο Scott Disick χωρίζουν και είναι και πάλι μαζί. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2006, χώρισαν για πρώτη φορά το 2009 και τα ξαναβρήκαν όταν η Kardashian έμαθε πως είναι έγκυος στο παιδί τους. Χώρισαν λίγους μήνες μετά πάλι, ενώθηκαν λίγο πριν τη δύση του 2009 πάλι και κάπως έτσι...ζούσαν! Ο λόγος αυτής της διακεκομμένης σχέσης; Η άσωτη ζωή του Disick που ήταν τουλάχιστον ανυπόφορη και η Kourtney μετά βίας την αντέχει...
Zayn Malik, left, and Gigi Hadid arrive at The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala, celebrating the opening of "Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology" on Monday, May 2, 2016, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)Η σχέση του Zayn Malik και της Gigi Hadid μοιάζει περισσότερο με παράδεισο παρά με εμπόλεμη ζώνη, καθώς δεν μπορούν να μείνουν και για πολύ χωριστά. Χώρισαν για πολύ λίγο τον Ιούνιο του 2016 και αμέσως μετά τα ξαναβρήκαν γιατί έπαθαν σύνδρομο...στέρησης.



Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα στα γυρίσματα του Daredevil (2003), όταν και οι δύο βρίσκονταν σε άλλες σχέσεις. Το 2005 παντρεύτηκαν, και δέκα χρόνια μετά ανακοίνωσαν το χωρισμό τους. Ωστόσο ακόμη και σήμερα δεν έχουν πάρει διαζύγιο. Σήμερα ζουν κάτω από την ίδια στέγη με τα παιδιά τους και κάνουν προσπάθειες να τα ξαναβρούν! Προφανως η εξάρτησή τους έχει σπάσει κάθε ρεκόρ!Cast member Fox and her husband Green pose on the red carpet at the movie premiere of "Teenage Mutant Ninja Turtles" in Berlin

Η Megan Fox και ο Brian Austin Green συναντήθηκαν στο πλατό του Hope & Faith το 2004 όταν η Fox ήταν 18 ετών και ο Grenn. Τότε ήταν που πείστηκαν πως ήταν μοιραίο να είναι για πάντα μαζί. "Δεν τον ήξερα από το 90210, όμως μου άρεσε αμέσως» είπε η Fox σε συνέντευξή της στο The New York Times magazine.

Τον Νοέμβριο του 2006 αρραβωνιάστηκαν και χώρισαν τον Φεβρουάριο του 2009. Παρόλα αυτά τον επόμενο χρόνο παντρεύτηκαν εκπλήσσοντας του πάντες! Έκαναν δύο παιδιά μεταξύ τους και το 2014 η Fox παραδέχθηκε πως αυτό κόστισε στη σχέση τους. Το 2015 παίρνουν διαζύγιο, όμως ακόμη και σήμερα είναι μαζί. Αν αυτοί οι δύο δεν είναι τόσο εξαρτημένοι μεταξύ τους, πώς εξηγείται το γεγονός πως πρόσφατα, όντας διαζευγμένοι, έκαναν και τρίτο παιδί;Cyrus and co-star Hemsworth pose at the premiere of "The Last Song" at the Arclight theatre in HollywoodH Miley Cyrus γνώρισε τον Liam Hemsworth όταν γύριζαν το «The Last Song« (2010). Αμέσως ερωτεύτηκαν και δημοσιοποίησαν τη σχέση τους. Ο πρώτος τους χωρισμός ήρθε λίγους μήνες μετά, τον Αύγουστο του 2010. Εκτοτε κάθε 2-3 μήνες χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν. Τον Ιούνιο του 2012 αρραβωνιάστηκαν, αλλά στους χωρισμούς δεν πτοήθηκαν. Τους συνεχίζουν μέχρι και σήμερα.MTV European Music Awards 2014 in GlasgowΟ Ozzy και η Sharon Osbourne έχουν περάσει κυριολεκτικά από 40 κύματα. Εξαρτήσεις, κακοποί -εξαρτήσεις, καταχρήσεις, ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα... Παντρεύτηκαν το 1982 και όμως είναι ακόμη μαζί. Το 2016 έγινε γνωστό πως ο Ozzy είχε παράνομο δεσμό με την οικογενειακή τους...κομμώτρια. Χώρισαν για λίγο με την Sharon, όμως και πάλι ειναι μαζί. Αυτο δεν είναι σχέση, είναι κανονική εξάρτηση...
San Antonio Spurs at Los Angeles LakersΗ Selena Gomez και ο Justin Bieber τα «έφτιαξαν» στο Vanity Fair Oscar party τον Φεβρουάριο του 2012. Χώρισαν όταν ο Bieber έκανε αταξίες με τα supermodels Barbara Palvin and Miranda Kerr στο Victoria's Secret Fashion Show και μετά από λίγο τα ξαναβρήκαν. Αυτοί οι σύντομοι χωρισμοί εξακολούθησαν να συμβαίνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα, όμως τα νήματα που ένωναν το ζευγάρι ήταν τόσο δυνατά που πάλι μετά από λίγο ήταν μαζί.... «Είμαστε τόσο ερωτευμένοι. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Είμαστε ο ένας για τον αλλον», δηλώνουν χαρακτηριστικά αποδεικνύοντας πόσο εξαρτημένοι είναι. Γι΄αυτό και τώρα που είναι χωρισμένοι, είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως δεν θα τα ξαναβρούν.
U.S. actor LaBeouf poses with girlfriend Goth before a gala screening of his film  "Fury" in LondonΟ Shia LaBeouf και η Mia Goth γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Nymphomaniac (2012). Ερωτεύτηκαν παράφορα και οι καβγάδες τους έχουν αφήσει εποχή. Τον Ιούνιο του 2015 έγινε ο κακός χαμός μεταξύ τους, όταν ο LaBeouf πήγε να δει την Goth σε μια ταινία που γύριζε στη Γερμανία. Μέχρι το 2016 δεν τους ξαναείδαμε μαζί έως τον Οκτώβριο που μας πέρασε! Τελικά είναι τόσο εξαρτημένοι που δεν μπορούν να ζήσουν χωριστά. Πλέον οι δυο τους είναι πιο καλά από ποτέ μέχρι τον επόμενο καβγά!

tff.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πέντε αξιοθαύμαστοι επώνυμοι Έλληνες που έχουν παιδιά με ιδιαιτερότητες! (photos)

12 διάσημοι ηθοποιοί που φιλούν… απαίσια! [photos]

Μαρία Ηλιάκη: Η γούνινη, χουχουλιάρικη ζακέτα που μας πήρε τα μυαλά! (photos)