Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν! Διάσημα ζευγάρια που χωρίζουν και επανασυνδέονται συνεχώς

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν! Διάσημα ζευγάρια που χωρίζουν και επανασυνδέονται συνεχώς
Ο χωρισμός για κάποιους είναι οριστικός. Τέλος, καμία επαφή. Καμία επανασύνδεση. Για άλλους πάλι, η ιστορία είναι διαφορετική. Άλλοι, διάσημοι στην περίπτωση που μελετάμε σήμερα, όλο χωρίζουν όλο τα ξαναβρίσκουν, μέχρι και διαζύγιο παίρνουν και πάλι καταλήγουν μαζί. Η αφορμή δόθηκε από την είδηση ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Κάσπερ Σμαρτ χώρισαν και πάλι. Ιδού λοιπόν και μερικοί ακόμη της ιδίας "κατηγορίας".

Προτού φτάνουν στο γάμο και την απόκτηση των δύο τους παιδιών, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κάθριν, κατά κόσμο Κέιτ Μίντλετον, πέρασαν 10 χρόνια σχέσης χωρίζοντας, δημιουργώντας πάλι δεσμό και χωρίζοντας ξανά και ξανά μέχρι να καταλήξουν για πάντα μαζί.

kate

Μπράιαν Όστιν Γκριν και Μέγκαν Φοξ. Ένας δεσμός που μετράει πάνω από 11 χρόνια με πολλά mini breaks, την απόκτηση 2 αγοριών, ένα διαζύγιο και ένα μωρό ακόμα που έρχεται!

os

Παρακολουθώντας τις 12 σεζόν του ριάλιτι Keeping Up with the Kardashians, μετράμε πάνω από 150 τσακωμούς της Κούρτνεϊ Καρντάσιαν με τον πατέρα των τριών παιδιών της Σκοτ Ντίσικ. Στο σύνολο μπορείς να προσθέσεις 75 mini χωρισμούς, 68 κανονικούς χωρισμούς και 1000 επανασυνδέσεις.

LAS VEGAS, NV - FEBRUARY 14:  Television personalities Scott Disick (L) and Kourtney Kardashian arrive at the launch of AG Adriano Goldschmied's

Τζένιφερ Λόπεζ και Κάσπερ Σμαρτ: η JLo και ο χορευτής της καρδιάς της έχουν ακολουθήσει επισήμως τουλάχιστον 1 φορά χωριστούς δρόμους ενώ οι φήμες του θέλουν μια μαζί και δέκα χώρια, ειδικά μετά το σκάνδαλο με τις συνευρέσεις του Κάσπερ με τραβεστί.

Casper Smart and musician Jennifer Lopez arrive at the 2014 Billboard Music Awards in Las Vegas, Nevada May 18, 2014.  REUTERS/L.E. Baskow  (UNITED STATES-Tags: ENTERTAINMENT)(BILLBOARDAWARDS-ARRIVALS)

Ριάνα και Κρις Μπράουν: σχεδόν από την ενηλικίωσή τους, έγιναν ζευγάρι και χώρισαν χιλιάδες φορές, με τραγική κατάληψη τον ξυλοδαρμό της Ριάνα. Μετά από αυτό το περιστατικό, είχαμε περιόδους επανασύνδεσης στα μυστικά, χωρισμούς και ξανά μαζί μέχρι να το πάρουν και οι δύο τραγουδιστές απόφαση πως το μαζί δεν τους πάει.

Recording artists Chris Brown (L) and Rihanna share popcorn as they sit together courtside at the NBA basketball game between the New York Knicks and Los Angeles Lakers in Los Angeles December 25, 2012. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES - Tags: SPORT BASKETBALL ENTERTAINMENT)

Ο Τζαστιν Μπίμπερ και η Σελένα Γκόμεζ πρακτικά μεγάλωσαν μαζί, κάνοντας μαζί καριέρα και βιώνοντας 500 νεανικούς χωρισμούς. Μετά από τα τατουάζ αγάπης που αντάλλαξαν χώρισαν οριστικά, με τον Μπίμπερ συχνά, να συνεχίζει να ποστάρει φωτογραφίες της Σελένα!

epa03186613 US actors/singers Selena Gomez (L) and Justin Bieber (R) are pictured during the San Antonio Spurs at Los Angeles Lakers NBA basketball game in Los Angeles, California USA, 17 April 2012.  EPA/PAUL BUCK

Λίαμ Χεμσγουορθ και Μάιλι Σάιρους: υπήρξαν μαζί, μετά χώρισαν, κατόπιν αρραβωνιάστηκαν, μετά χώρισαν οριστικά, τώρα είναι πάλι μαζί, οι φήμες τους θέλουν αρραβωνιασμένους και πάλι και το σίριαλ καλά κρατάει!

Cast member Miley Cyrus and co-star Liam Hemsworth pose at the premiere of "The Last Song" at the Arclight theatre in Hollywood, California, March 25, 2010. The movie opens in the U.S. on March 31.  REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)

Λαμάρ Οντομ και Κλόε Καρντάσιαν: ένα ζευγάρι που τα έχει όλα: ένα γάμο αστραπή, πολλούς χωρισμούς, ένα παραλίγο διαζύγιο, πολλές απιστίες, το Λαμάρ σε κώμα, την επιστροφή της Κλόε στο πλευρό του κι ένα διαζύγιο που δεν λέει να βγει.

kl

Για τους φανατικούς του ριάλιτι Jersey Shore, η γλυκιά Sammi Giancola και ο γυμνασμένος Ronnie Ortiz-Magro υοπήρξαν το ζευγάρι κορυφή, με επικούς καυγάδες, επικές επανασυνδέσεις και το οριστικό αντίο με την ολοκλήρωση του ριάλιτι.

or

womenonly.gr

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Φίλοι ή εχθροί; Οι σχέσεις πρώην & νυν των Ελλήνων σταρ

Διάσημες… κλέφτρες! Ποιες πιάστηκαν επ’αυτοφώρω να κλέβουν

Απαράμιλλη φινέτσα και στυλ! Οι σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου με μαγιό

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Εγκαταλείπει το τραγούδι η Δέσποινα Βανδή; Το νέο επαγγελματικό βήμα στη ζωή της!

Πρώτη φορά: Εμφανίστηκε ο άγνωστος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη που ζει μόνιμα στο εξωτερικό -Ξεσπά για τον θάνατο του πατέρα του

Χωρίς λόγια! Έτσι είναι το πραγματικό πρόσωπο της Ζέτας Δούκα χωρίς μακιγιάζ και ρετούς