10 + 1 διάσημες που έφαγαν τον πλακούντα τους!

10 + 1 διάσημες που έφαγαν τον πλακούντα τους!
Το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερες celebrities γίνονται οπαδοί της πλακουντοφαγίας. Οι ίδιες δηλώνουν ενθουσιασμένες και ποστάρουν τον πλακούντα τους μέχρι και στα Social Media. Τις συγκεντρώσαμε και σου τις παρουσιάζουμε.

Ιδού οι διάσημες που λατρεύουν να τρώνε πλακούντα.

newego_large_t_821_107084313_type13085

Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμη μανούλα - παρά τα συνεχή εξώφυλλα με αποκλειστική είδηση την εγκυμοσύνη της - αλλά σύμφωνα με ξένα πρακτορεία η ηθοποιός χρωστάει τη νεανικη της όψη στην πλακουντοφαγία γι΄αυτό και την εντάξαμε στην Gallery.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες θέλουν τη σταρ, η οποία λέγεται ότι προσπαθεί διακαώς να γίνει μάνα, να οφείλει τη ζηλευτά άψογη ποιότητα του δέρματός της, τα υγιή και πλούσια μαλλιά της και το πάντα σφριγηλό, νεανικό σώμα της σε προϊόντα πλούσια σε πλακούντα: τσιπς, ταμπλέτες, ποτά και smoothies.

newego_large_t_821_107084308_type13085

Και η σύζυγος του ζάμπλουτου γόνου Άλκη Δαυίδ, Τζένιφερ Στάνο επέλεξε να φάει τον πλακούντα της.



Η Γκάμπι Χόφμαν επίσης είναι θερμή υποστηρίκτρια της βρώσης πλακούντα!
newego_large_t_821_107084295_type13085

Η ηθοποιός Μαγιάμ Μπάλικ που γνωρίσαμε μέσα απο την τηλεοπτική σειρά Big Bang Theory είναι επίσης θερμή υποστηρίκτρια της βρώσης πλακούντα. Από το 2012 έχει εκφράσει ανοιχτά την άποψή της μέσα από το προσωπικό της blog.

"Οι άνθρωποι είναι τα μόνο θηλαστικά που δεν επιλέγουν να τρώνε τον πλακούντα, κάτι που κάθε άλλο θηλαστικό κάνει για να λάβει τις απαραίτητες πρωτεϊνες, σίδηρο κι άλλα ιχνοστοιχεία που είναι βασικά για να βοηθήσουν το σώμα και τον οργανισμό της νέας μητέρας να επανέλθει μετά τη γέννα.

Η ίδια είναι μανούλα δύο παιδιών.



Το πρώην μοντέλο του Playboy Χόλι Μάντισον κατά την εγκυμοσύνη της είχε αποκαλύψει πως σχεδίαζε να φάει τον πλακούντα της καθώς ήθελε να αποκτήσει ενέργεια και να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν.



Και η Τζάνιουαρι Τζόουνς έχει αποκαλύψει πως έφαγε τον πλακούντα της κι αυτό γιατί όπως έχει επισημάνει μετά τη γέννα η νέα μαμά χρειάζεται θρεπτικά στοιχεία και βιταμίνες για να πάρει ενέργεια. Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της αρχικά ήταν αρκετά διστακτική αλλά αν σκεφτούμε πως είμαστε τα μόνα θηλαστικά που δεν το κάνουν, καταλαβαίνει κανείς πως είναι απόλυτα φυσιολογικό κι έτσι το συστήνει σε όλες τις μαμάδες.



 

Τον πλακούντα της σε χάπια επέλεξε - σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα - να καταναλώνσει και η Στέισι Κίμπλερ, πρώην σύντροφος του Τζορτζ Κλούνεϊ για να παλέψει την επιλόχιο κατάθλιψη!

newego_large_t_821_107084272_type13085Λίγο μετά τη γέννηση της μικρής Αφροδίτης, καρπό του έρωτα της Ζέτας Θεωδοροπούλου με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, η νέα μαμά έσπευσε να εκφράσει τον ενθουσιασμό της από το Instagram και να ανεβάσει και φωτογραφία του πλακούντα της. Η αλήθεια βέβαια είναι πως δε ξέρουμε αν κι αυτή ακολούθησε το παράδειγμα των ξένων σταρ να τον αποξηράνει και να τον φάει.




Η Αλίσια Σίλβερστοουν είναι επίσης από τις φαν των χαπιών πλακούντα κι έχει γράψει σχετικά για την εμπειρία της στο βιβλίο που υπογράφει για τη μητρότητα.

newego_large_t_821_107084257_type13085

Τα οφέλη του πλακούντα της, τον οποίο κατανάλωσε σε χάπια η Κιμ Καρντάσιαν -κατά το τελευταίο έντονο τρεντ- προωθούσε μέσω τιτιβίσματος και η Κιμ Καρντάσιαν.

newego_large_t_821_107084218_type13085

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού αποκάλυψε πως αποξήρανε κι έφαγε τον πλακούντα της και για του λόγου το αληθές σου δείχνουμε και τη φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram.

www.womenonly.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Νέα δεδομένα στην ζωή τους! Ξεχωριστές εμφανίσεις και βόλτες με τα παιδιά!

Έξαλλη! Το μήνυμα του Κατσούλη στην Αέλια που εξόργισε την Καραβάτου

Νατάσα Παζαϊτη: Σπάνια εμφάνιση στην Ομόνοια – Πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Μεταγραφή βόμβα στον Ant1! Ποια ξανθιά παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι;

12 από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο του 2016

4 λόγοι που οι άντρες θα «κολλάνε» πάντα με τις… δεσμευμένες γυναίκες!