Διάσημες Ελληνίδες αντιμέτωπες με τη νευρική ανορεξία - Κινδύνεψαν να χάσουν τη ζωή τους!

Διάσημες Ελληνίδες αντιμέτωπες με τη νευρική ανορεξία - Κινδύνεψαν να χάσουν τη ζωή τους!
Η νευρική ανορεξία ταλανίζει αρκετές γυναίκες ανά τον πλανήτη και πολλές είναι και οι επώνυμες ελληνίδες που η ζωή τους κρεμόταν από μια κλωστή.
Είδαν τα κορμιά τους να συρρικνώνονται και να ζυγίζουν κάτι περισσότερο από 40 κιλά!

Δείτε ακόμα: Διάσημες Ελληνίδες στην εφηβεία τους: Δείτε πως ήταν και πάθετε πλάκα…

Ζέτα Δούκα: Ήταν η πρώτη επώνυμη στη χώρα μας που τόλμησε να παραδεχτεί δημόσια ότι έπασχε από νευρική ανορεξία. Η ηθοποιός είχε φτάσει να ζυγίζει 40 κιλά. Σήμερα είναι καλά και προσπαθεί να βοηθήσει κοπέλες που αντιμετωπίζουν όσα και εκείνη όταν ήταν 15 χρονών!



Μάρα Δαρμουσλή: Το μοντέλο παραδέχτηκε πως έπασχε από νευρική ανορεξία και βουλιμία. Για πέντε χρόνια προσπαθούσε να ξεπεράσει το πρόβλημα της, όμως αυτό ήταν αρκετά δύσκολο. Στην ηλικία των 20 ζύγιζε 40 κιλά. Χάρη στη βοήθεια των δικών της ανθρώπων που την στήριξαν το ξεπέρασε.



Νάντια Καρβέλη: Σε ηλικία 19 ετών έφτασε να ζυγίζει 40 κιλά με ύψος 1.74. Τώρα, απαλλαγμένη από τον φόβο των κιλών , έχει αφοσιωθεί στη δουλειά της και κάνει όνειρα για διεθνή καριέρα.



Ανδρεανή Τσάφου: Το κορίτσι που είχε κερδίσει τον τίτλο του Playgirl έφτασε να ζυγίζει 32 κιλά. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετούς μήνες ώστε να μπορέσει να ανακάμψει. Η τρομακτική περιπέτεια της την οδήγησε στην απόφαση αν σπουδάσει νοσηλευτική με την οποία και θα ασχοληθεί.



Saya: Η τραγουδίστρια έκανε εξαντλητικές δίαιτες προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά της. Είχε φτάσει να ζυγίζει 49 κιλά , ενώ το πρόβλημα της το κατάλαβε πρώτα η κολλητή της που της συμπαραστάθηκε μέχρι να επανέλθει.



Δείτε ακόμη: Διάσημες Ελληνίδες αποκαλύπτουν σε ποια ηλικία έκαναν πρώτη φορά έρωτα!