Διάσημες Ελληνίδες που έδωσαν «μάχη» με την ζυγαριά και βγήκαν νικήτριες (φωτό)

Διάσημες Ελληνίδες που έδωσαν «μάχη» με την ζυγαριά και βγήκαν νικήτριες (φωτό)


Είναι όμορφες, λαμπερές και επιτυχημένες, αλλά το βλέμμα τους πάντα βρίσκεται στη ζυγαριά και στο θερμιδομετρητή τους. Ο λόγος; Με το παραμικρό παίρνουν κιλά.




 

Γι’ αυτό βρίσκονται σε διαρκή δίαιτα και όταν υποκύπτουν σε μικρές διατροφικές αμαρτίες, αμέσως το μετανιώνουν.

Αρκετές διάσημες Ελληνίδες έχουν μάλλον περάσει από αυτή τη φάση, αλλά με πολλή προσπάθεια κατάφεραν να κοιτούν τη ζυγαριά τους και να χαμογελούν με ικανοποίηση.

Τo star.gr σας παρουσιάζει τις Ελληνίδες που έδωσαν μάχη με τη ζυγαριά και βγήκαν νικήτριες…



Κατερίνα Ζαρίφη

Δεν έχει κανένα κόμπλεξ με τα κιλά της και το έχει αποδείξει. Έχει κάνει μία σέξι φωτογράφιση στο παρελθόν με εσώρουχα, δείχνοντας έτσι ότι είναι μια χαρά με το σώμα της. Ωστόσο, η Κατερίνα Ζαρίφη τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να χάσει αρκετά περιττά κιλά και να σταθεροποιηθεί εκεί που η ίδια είναι ευχαριστημένη.

Έλενα Παπαρίζου

Έχει μιλήσει πολλές φορές για το βάρος της και τις αυξομειώσεις του. Η Έλενα Παπαρίζου δηλώνει υπέρ του να τρώνε τα νέα κορίτσια ότι τις ευχαριστεί αρκεί να μην είναι εις βάρος της υγείας τους ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δηλώσει πόσο της αρέσει το φαγητό. Ωστόσο καταφέρνει να εντυπωσιάζει κάθε φορά που μπαίνει σε πρόγραμμα διατροφής.

Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου δε διστάζει να μιλάει για το πρόβλημα με το βάρος που αντιμετώπιζε στο παρελθόν λόγω υποθυρεοειδισμού. Είχε περίπου 20 κιλά επιπλέον, τα οποία έχασε μέσα από μια δύσκολη και επώδυνη διαδικασία με αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής.

Θωμαή Απέργη

Η Θωμαή Απέργη πριν μερικά χρόνια μάλλον δεν είχε και πολλά κοινά με την εικόνα που έχει σήμερα. Κατάφερε να χάσει περίπου 20 κιλά μέσα σε τέσσερα χρόνια και ο κόπος της τη δικαιώνει.

Στέλλα Καλλή

Η Στέλλα Καλλή είχε πάρει βάρος όσο σπούδαζε στο εξωτερικό. Όταν όμως αποφάσισε να το χάσει, ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής είδε το σώμα της να μεταμορφώνεται.

Εβελίνα Νικόλιζα

Η Εβελίνα έχασε 30 ολόκληρα κιλά μέσα σε 6 μήνες και νιώθει υπέροχα. Η κόρη της Μπέσσυ Αργυράκη δημοσίευσεστον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δυο φωτογραφίες της πριν και μετά, θέλοντας να δείξει όχι μόνο αυτό που κατάφερε με δύναμη και θέληση αλλά και να δώσει σε όλους το παράδειγμα, ότι αν θες κάτι πολύ και το προσπαθήσεις, μπορείς να τα καταφέρεις.

Σοφία Κουρτίδου

Η Σοφία Κουρτίδου σε διάφορες συνεντεύξεις της είχε αποκαλύψει πώς έχασε περίπου 13 κιλά, σε λιγότερο από έναν χρόνο με διατροφή, γιατί, όπως είπε την ενδιαφέρει να έχει ένα υγιές σώμα.

Σοφία Βόσσου

Η Σοφία Βόσσου έχει αναφέρει πως τα τελευταία 7 χρόνια έχει αλλάξει διατροφή και στάση ζωής. Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έχει διστάσει να εξομολογηθεί ότι κατά το παρελθόν έχει κάνει αρκετές απερίσκεπτες δίαιτες.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πριν από λίγο καιρό, η ερμηνεύτρια αποκάλυψε ότι έχασε περισσότερα από 50 κιλά. Όπως είπε, το έκανε γιατί ήθελε να αλλάξει το σώμα της και κάπως έτσι έμαθε να αγαπά περισσότερο την εμφάνιση και γενικά τον εαυτό της.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ποιοι σταρς οδηγούν τα πιο ακριβά αμάξια; [photos]

Αυτά είναι τα bomber τζάκετ που θα φορεθούν περισσότερο το 2017! Μάθε πώς να τα συνδυάσεις σωστά

Το νέο εκκεντρικό χρώμα στα μαλλιά που έφερε μαζί του το 2017!