10 +1 διάσημες γυναίκες που δεν έχεις ιδέα ότι είναι φυσικές ξανθές [photos]

10 +1 διάσημες γυναίκες που δεν έχεις ιδέα ότι είναι φυσικές ξανθές [photos]
Τις έχουμε συνηθίσει ως καστανές, μελαχρινές ή κοκκινομάλες κι έτσι έχουν καταγραφεί στο μυαλό μας. Δε μπορούμε καν να τις φανταστούμε με άλλο χρώμα μαλλιων, πόσο μάλλον το ξανθό. Και μπορεί άλλες να ζήλευαν το φυσικό τους χρώμα αυτές όμως οι φυσικές ξανθιές προτιμούν να τα βάφουν!
Actor Sofia Vergara poses at a reception for the re-opening of the Tiffany & Co. store in Beverly Hills, California U.S., October 13, 2016.   REUTERS/Mario AnzuoniΜπορεί η Σοφία Βεργκάρα να είναι γνωστή για το γυμνασμένο της σώμα (που ειναι αξιοζήλευτο κι αληθινό) και τα όμορφα καστανά μαλλιά της στην πραγματικότητα όμως η ίδια είναι ξανθιά! Όπως το διαβάζεις βαμμένο το έχει η Βεργκάρα το μαλλί.

Actress Emma Stone arrives at the 8th Annual Governors Awards in Los AngelesΗ αλλαγή της Έμα Στόουν έγινε χάρη στον σκηνοθέτη Τζουν Απατοου που της ζήτησε ν΄αλλάξει το μαλλί για ένα ρόλο. Στην Οντισιόν για το Superbad η ίδια εμφανίστηκε καστανή αλλά ο σκηνοθέτης το πήγε ένα βήμα ακόμη πιο πέρα ζητώντας της να το κάνει "κόκκινο"
Kristen Stewart attends The National Board of Review Gala in ManhattanΤη γνωρίσαμε ως μια σαγηνευτική μελαγχρινή αλλά το κορίτσι του Twilight είναι στην πραγματικότητα μια γλυκιά ξανθούλα.

Katy Perry arrives at The Weinstein Company & Netflix Golden Globe After Party in Beverly HillsΚαι η Κέιτι Πέρι είναι φυσική ξανθιά όσο κι αν σου κάνει εντύπωση μιας και την έχεις συνδέσει με το dark ύφος και το κορακί μαλλί. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια το ξανθό δεν της ταίριαζε στο χαρακτήρα (θυμήσου πως είναι γνήσια Σκορπίος) κι έτσι αποφάσισε να το αλλάξει ήδη από την εφηβεία.

Cast member Wilde poses at the premiere of "Love the Coopers" in Los AngelesΌπως έχει δηλώσει η ίδια η Ολίβια Γουάιλντ νιώθει καστανή κι ας είναι φυσική ξανθιά στην πραγματικότητα.

Nocturnal Animals - European Cut (Zombi) - Photocall - 73rd Venice Film FestivalΠαρότι είναι φυσική ξανθιά η Έιμι Άνταμς δηλώνει πως το κόκκινο είναι η υπογραφή της και ταιριάζει με την προσωπικότητά της ενώ οι ρόλοι άρχισαν να έρχονται ο ένας μετά τον άλλο μετά την αλλαγή του χρώματος από ξανθό σε κόκκινο.

United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR) Special Envoy Angelina Jolie attends a news conference as she visits a Syrian and Iraqi refugee camp in the southern Turkish town of Midyat in Mardin province, Turkey, June 20, 2015. REUTERS/Umit Bektas/File Photo

Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς αλλά η Αντζελίνα Τζολί δε γεννήθηκε με το σκούρο μαλλί που την έχουνε συνδέσει. Cast member Christina Hendricks arrives for the Los Angeles premiere of A24 and DirectTV's Και η Κριστίνα Χέντριξ είναι κοκκινομάλλα μη φυσική αφού το αληθινό της χρώμα είναι το ξανθό.

Actress Meester arrives at the annual amfAR New York Gala at Cipriani's on Wall Street in New YorkΣτο Gossip Girl τη γνωρίσαμε καστανή αλλά στην πραγματικότητα είναι ξανθιά η Λέιτον Μίστερ.

Television personality Kelly Osbourne poses at the 2016 iHeartRadio Music Awards in InglewoodΜε τόσες αλλαγές στο μαλλί πώς να ξέρεις το φυσικό της Κέλι Όσμπορν.

newego_large_t_821_107245154_type13085Για το τέλος αφήσαμε την ελληνίδα σταρ που άφησε εποχή ως μελαχρινή αλλά στην πραγματικότητα ήταν φυσική ξανθιά. Ο λόγος φυσικά για την Τζένη Καρέζη.

womenonly.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Όταν το AIDS «χτύπησε» διάσημους Έλληνες – Ποιοι έχασαν την ζωή τους από την «καταραμένη» νόσο;

Χριστουγεννιάτικα bazaar στην Αθήνα: Διάλεξε σε ποιο θα πας!

Έχετε ζάχαρο; Με αυτό το ποτό… θα το εξαφανίσετε!