10 διάσημες γυναίκες που επιτέθηκαν στον σύντροφό τους [photos]

10 διάσημες γυναίκες που επιτέθηκαν στον σύντροφό τους [photos]
Για άλλους αποτελεί σοβαρό λάθος, που δεν πρέπει να επαναληφθεί, και άλλοι νιώθουν ότι με αυτό τον τρόπο αναζωπυρώνουν τη σχέση τους, δείχνοντας πιο έντονα το ερωτικό τους ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση τα ερωτικά καβγαδάκια που βγαίνουν εκτός ελέγχου είναι... «κινούμενη άμμος» στη ζωή ενός ζευγαριού.

Σε αυτές τις 20 περιπτώσεις επώνυμων γυναικών, οι όροι έχουν αντιστραφεί! Δεν είναι οι άντρες που ζηλεύουν και κάνουν σκηνή, αλλά είναι οι κυρίες που κατηγορούνται από τα media ή «συλλαμβάνονται» να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα... νεύρα τους!

Στη λίστα μας αναφέρονται περιπτώσεις light, όπως εκείνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που πρόσφατα την είδαμε σε φωτογραφίες του Youweekly.gr να διαπληκτίζεται με τον πρώην σύντροφό της σε βραδινό μαγαζί, αλλά και πιο σκληροπυρηνικές, όπως εκείνη της ποπ ντίβας Γουίτνεϊ Χιούστον, που ασκούσε βία στον Μπόμπι Μπράουν σαν ένδειξη του απόλυτου αμοιβαίου έρωτά τους. newego_large_t_641_107220839_type13063H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Youweekly.gr (δες εδώ), πιάστηκε στα χέρια με τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Κοτσοβό. Στις φωτογραφίες η παρουσιάστρια φέρεται να του του επιτέθηκε φραστικά και όχι μόνο... Ο Γιώργος Κοτσοβός αποχώρησε με σκισμένο το μπλουζάκι του, μπροστά σε έκπληκτα μάτια γνωστών και αγνώστων. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του youweekly.gr, o καβγάς μεταφέρθηκε στην τουαλέτα του μαγαζιού, όπου και ολοκληρώθηκε το σκηνικό. Δες εδώ την κοπέλα που φιλιόταν ο Κοτσοβός όταν του επιτέθηκε η Σπυροπούλου και εδώ τι λέει η Σπυροπούλου για το άγριο επεισόδιο και τον καυγά με τον Κοτσοβό!

newego_large_t_641_107220844_type13063Η Γουίτνεϊ Χιούστον είχε «σκληρά» περιστατικά με τον σύζυγό της Μπόμπι Μπράουν, που είχε κατηγορηθεί ότι την χτυπάει. Σε μια συνέντευξή της στο Associated Press, η Χιούστον είχε πει: «Αντίθετα με τα όσα πιστεύετε, εγώ χτυπάω όχι εκείνος. Είμαστε τρελοί ο ένας για τον άλλο. Όταν τσακωνόμαστε, είναι η αγάπη για εμάς. τσακωνόμαστε για την αγάπη μας».

newego_large_t_641_107220824_type13063Τον Ιούνιο του 1993 Η Λορέτα Μπόμπιτ από τη Βιρτζίνια της Αμερικής έκοψε με κουζινομάχαιρο το μόριο του άντρα της. Σήμερα το επίθετο Μπόμπιτ έχει γίνει λήμμα στο αμερικάνικο λεξικό, που σημαίνει τον ακρωτηριασμό του ανδρικού οργάνου. Εκείνος έγινε πορνοστάρ και εκείνη ξαναπαντρεύτηκε και έκανε ένα παιδί.

LOS ANGELES - JULY 16:  Actress Nicole Richie and her mother Brenda Richie pose at the 2004 Fox Network TCA Summer Party at Fox Studios on July 16, 2004 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Το 1988, ο Λαϊονελ Ρίτσι απάτησε τη σύζυγό του, Μπρέντα Χάρβεϊ και εκείνη τον έπιασε στα πράσα. Του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει μέχρι που ήρθε η αστυνομία και την συνέλαβε για άσκηση οικιακής βίας.newego_large_t_641_107220827_type13063Το 1998 η Κάρμεν Ιλέκτρα συνελήφθη για οικιακό καβγά με τον σύζυγό της, σταρ του NBA, Ντένις Ρόντμαν. Είχαν έναν καβγά για τους πρώην συντρόφους της Κάρμεν, τον οποίο είδαν τυχαία στην τηλεόραση. Ο τότε 38χρονος Ρόντμαν είχε γρατσουνιές και σκισμένο πουκάμισο.newego_large_t_641_107220828_type13063Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Η Chyna είναι Αμερικανίδα επαγγελματίας της πάλης, μποντιμπίλντερ, ηθοποιός και πορνοστάρ.Και κείνη και ο σύντροφός της πέρασαν τη νύχτα στο κρατητήριο όταν του έριξε μια μπουνιά στο μάτι, κατά τη διάρκεια ερωτικού καυγά.newego_large_t_641_107220829_type13063Όταν το πρώην μοντέλο Έλιν Νόρντεγκρεν ανακάλυψε τις εξωσυζυγικές περιπέτειες του Τάιγκερ Γουντς με πολλές άλλες γυναίκες, έχασε τη... μπάλα. Λέγεται ότι τον γρατσούνισε στο πρόσωπο, αφού χασε τον έλεγχο στο golf club, που σύχναζαν, όπου και τον κυνηγούσε με ένα ρόπαλο. Τα σκανδαλοθητρικά έντυπα έγραψαν ότι η αστυνομία τον βρήκε με σκισμένο χείλος.newego_large_t_641_107220830_type13063Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Έμα Ρόμπερτς, συνελήφθη με την κατηγορία της οικιακής βίας στον Καναδά. Επιτέθηκε στον σύντροφό της μετά από ασήμαντο καβγά. Όταν έφτασε η αστυνομία τον βρήκε με ματωμένη μύτη και ένα σημάδι από δαγκωματιά. Παντρεύτηκαν μετά από 6 μήνες.newego_large_t_641_107220831_type13063Η Γκρέις Χάιταουερ Ντε Νίρο είναι υπεράνω υποψίας. Με φιλανθρωπική δράση, ηθοποιός, τραγουδίστρια και παντρεμένη με τον ηθοποιό Ντε Νίρο από το 1997. Το 2001 - και αν θέλουμε το πιστεύουμε - η Daily News αναφέρει ότι σε κρουαζιέρα με το γιοτ του Μαρκ Άντονι εκείνη -λόγω ζήλιας- χτύπησε τον σύζυγό της.





newego_large_t_641_107220834_type13063Το μοντέλο και ηθοποιός Κέλι Μπρουκ έχει παραδεχθεί ότι έριχνε και καμιά ... ελαφριά μπουνιά στους πρώην της, Τζέισον Στέιθαμ (πώς τόλμησε;) και Ντάνι Τσιπριάνι. Υποτίθεται ότι χτύπησε τον Τσιπριάνι όταν έδωσε το τηλέφωνό του σε μια χορεύτρια και τον Τζέισον Στέιθαν όταν την έκανε ρεζίλι στο γάμο της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι.

tff.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι λέει για το άγριο επεισόδιο και τον καυγά με τον Κοτσοβό!

Τέλος στα skinny jeans! Αυτό είναι το απόλυτο must στα τζιν τον φετινό χειμώνα!

Αφέλειες: 10 ιδέες από το instagram για την απόλυτη τάση της μόδας στα μαλλιά!