23 διάσημες κυρίες που έχουν αδυναμία στους μικρότερους άνδρες

23 διάσημες κυρίες που έχουν αδυναμία στους μικρότερους άνδρες
Υπάρχουν διάσημες που έχουν μεγάλη αδυναμία στους μικρότερους άντρες και μπράβο τους.

Οι εγχώριες αλλά και διεθνείς σταρ, που αγαπούν τους μικρότερους άντρες είναι αυτές.

Η Κάιλι Μινόγκ βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του ηθοιποιού και μοντέλου Τζόσουα Σασέ. Τι και αν εκείνη είναι 48 ετών και εκείνος 29; Αρραβωνιάστηκαν και πρόκειται να παντρευτούν σύντομα.

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 04: Kylie Minogue and boyfriend Josh Sasse attend a pre-dinner reception for the Prince's Trust Invest in Futures Gala Dinner at The Old Billingsgate on February 4, 2016 in London, England. The dinner saw the financial community come together to raise vital funds for the youth charity which helps disadvantaged children turn their lives around. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Ρούλα Ρέβη & Αποστόλης Τότσικας. 43 εκείνη 34 εκείνος. Πανευτυχείς, παντρεμένοι και κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα μωράκια τους πια.

re

Έναν χρόνο μετά το διαζύγιό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο η Τζένη Μπαλατσινού βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 36χρονου επιχειρηματία από την Καβάλα, Ανδρέα Παππά.

je

Αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον Μαρκ Άντονι, το 2011, η Τζένιφερ Λόπεζ -47 ετών σήμερα- έπεσε στην αγκαλιά του χορευτή της Κάσπερ Σμαρτ. 18 χρόνια νεότερός της. Το ζευγάρι χώρισε πέρσι το καλοκαίρι, αλλά οκτώ μήνες μετά τα ξαναβρήκαν. Σήμερα, οι φήμες θέλουν τον 29χρονο Κάσπερ να προσπαθεί διακαώς να κάνει την Τζένι του να πει το "Ναι" στις απανωτές προτάσεις γάμου του -χωρίς αποτέλεσμα όμως ενώ άλλες φήμες τους θέλουν και πάλι χώρια.

lop

Μετά το διαζύγιο της με τον Γιώργο Θεοφάνους, η Ευρυδίκη ερωτεύτηκε τον κατά 6 χρόνια μικρότερό της, Δημήτρη Κοργιαλά. Η σχέση τους κράτησε 12 χρόνια - τα έξι ως παντρεμένοι. Η είδηση του χωρισμού τους, πριν μήνες, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη showbiz.Έπειτα, η Ευρυδίκη βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πλευρό του μικρότερου και πάλι, 38χρονου Μπομπ Κατσιώνη.

evri

Η Ρόμπιν Ράιτ ήταν παντρεμένη με τον Σον Πεν από το το 1996 μέχρι το 2010. Μετά το διαζύγιό τους, έκανε διάφορες σχέσεις, όμως μία ήταν που άντεξε. Αυτή με τον κατά 15 χρόνια νεότερό της, ηθοποιό, Μπεν Φόστερ. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, χώρισε, αλλά τα ξαναβρήκε. Σήμερα εκείνη είναι 50 ετών και εκείνος 35 και έχουν χωρίσει!

rai

Μετά το διαζύγιο της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, η Έλλη Κοκκίνου ερωτεύτηκε τον κατά 20 χρόνια μικρότερο της, Γιώργο Μπόγρη. Η σχέση τους στην αρχή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, αλλά το ζευγάρι κόντρα σε όσα ακούστηκαν, παραμένει ερωτευμένο πέντε χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία.

elli

Η Ντέμι Μουρ και ο Μπρους Γουίλις χώρισαν το 2000 ύστερα από 13 χρόνια γάμου και τρεις κόρες. Λίγα χρονια αργότερα εκείνη γνώρισε τον κατά 15 χρόνια νεότερό της, Άστον Κούτσερ και έγιναν αμέσως ζευγάρι, ενώ οι σχέσεις της με τον πρώην συνέχιζαν να είναι οι καλύτερες. Όταν παντρεύτηκαν το 2005, εκείνη ήταν 43 και εκείνος 28. Ο γάμος τους κράτησε 6 χρόνια και έληξε πολύ άσχημα με τις γνωστές αποκαλύψεις περί χοντρής απιστίας εκείνου... Κρίμα, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

de

Η Νίνα Λοτσάρη μετά το διαζύγιο της με τον Κων/νο Σκορδάλη βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του κατά πολύ νεότερου της ποδοσφαιριστή, Σπύρου Μπράτου. Η σχέση του ζευγαριού κράτησε έναν χρόνο και χώρισαν λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και... απόστασης!

lot

Για τη Μαντόνα τι να πούμε; Ακολουθεί τον κανόνα "Μπέντζαμιν Μπάτον" στην ερωτική της ζωή! Σήμερα 58 ετών, παντρεύτηκε τον Σον Πεν το 1985. 2 χρόνια μικρότερός της. Ήδη! Διαζύγιο το 1989. Το 2000 παντρεύεται τον Γκάι Ρίτσι. 9 χρόνια μικρότερος. Και μετά το διαζύγιό τους, το 2008, ξεκίνησε η μεγάλη... κατρακύλα. Στις ηλικίες των συντρόφων της εννοούμε, οι οποίοι υπήρξαν, ως επί τω πλείστω, χορευτές του μπαλέτου της. Χεσούς Λουθ, 28 χρόνια διαφορά. Άλεξ Ροντρίγκεζ, 17 χρόνια διαφορά. Μπραχίμ Ζαϊμπάτ, 29 χρόνια διαφορά. Και πιο πρόσφατα έχουμε τον Τιμόρ Στίβενς, 30 (!) χρόνια μικρότερό της με τον οποίο χώρισε πάλι.

mad

Δεν προλάβαμε να "χωνέψουμε" ότι είχαν χωρίσει - χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι - η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Πασχάλης Τσαρούχας κι "έσκασε" ο έρωτας της ηθοποιού με τον κατά 4 χρόνια μικρότερο της, Γρηγόρη Πετράκο. Το ζευγάρι μάλιστα απέκτησε και μία κορούλα, που ολοκλήρωσε τον έρωτα τους.

pasx

23 χρόνια παντρεμένη με τον Μπρους Τζένερ ήταν η Κρις Τζένερ πριν χωρίσουν πέρσι. Στο μεταξύ, εκείνος έγινε γυναίκα -η γνωστή σε όλους πια Κέιτλιν Τζένερ- και εκείνη βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του μάνατζερ Κόρεϊ Γκαμπλ. Εκείνη είναι 60 ετών, εκείνος 25 χρόνια μικρότερος. Πειράζει;;;

kris

Μετά το διαζύγιο της Ναταλίας Γερμανού με τον Πέτρο Ίμβριο, ουκ ολίγες φορές είχαν χρεώσει στην παρουσιάστρια έρωτες με νεαρότερους άνδρες. Πάντως, από τις πρώτες επίσημες σχέσεις της ως χωρισμένης, ήταν εκείνη με τον κατά πολύ μικρότερο της, Θάνο Τζάνη και κατόπιν και με τον δεκαετίες μικρότερο Μάνο Ιωάννου, ενώ οι φήμες την ήθελαν να έχει έρθει κοντά και με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

nat

Η σχέση της Σούζαν Σαράντον με τον Τιμ Ρόμπινς μετρούσε 26 χρόνια και τρία παιδιά πριν λήξει "άδοξα" το 2013. Η 66χρονη τότε διάσημη ηθοποιός βρήκε παρηγοριά στον Τζόναθαν Μπρίκλιν, 30 χρόνια νεότερό της, σε μια σχέση που κρατά ως σήμερα.

sou

Στις αρχές της δεκαετίας του 90 κι ενώ η Άννα Βίσση ήταν σε διάσταση με το Νίκο Καρβέλα, ερωτεύτηκε σφόδρα τον 10 χρόνια μικρότερο της, Λάμπη Λιβιεράτο. Πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα που έληξε οριστικά το 1996 μετά από πολλά on off κι ενώ τη σχέση του ζευγαριού, συνόδευαν εκείνη την εποχή απίστευτες ιστορίες και σενάρια! Κατόπιν, υπήρξε ο μεγάλος δεσμός με τον Κώστα Φραγκολιά!

vi

Η Χάιντι Κλουμ, 43 ετών σήμερα, ήταν παντρεμένη με τον διάσημο τραγουδιστή Σιλ επί 9 χρόνια μέχρι να χωρίσουν το 2014. Μετά το διαζύγιο, ερωτεύτηκε τον σωματοφύλακά της αλλά αυτό κράτησε λίγο. Μέχρι που γνώρισε τον Βίτο Σνάμπελ, 29 ετών και έζησε ξανά τον έρωτα. Αχώριστοι τον τελευταίο χρόνο με τις φήμες να τη θέλουν να σκέφτεται πολύ σοβαρά να γεννήσει το παιδί του!

ha

Μετά τα "Φιλαράκι" η Κόρτνεϊ Κοξ "κόλλησε" στην επίσης επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "Cougar" που αφορά σε γυναίκες που αρέσκονται σε νεότερους άντρες. Τυχαίο; Δε νομίζω. "Γάντι" της ταιριάζει ο ρόλος της διάσημης ηθοποιού. Ιδού γιατί: Παντρεμένη επί 14 χρόνια με τον Ντέιβιντ Αρκέτ, ο οποίος ήταν 8 χρόνια νεότερός της, χωρίζει το 2013 και έναν χρόνο μετά βρίσκει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Τζόνι ΜακΝτέιντ. Ο 39χρονος μουσικός του διάσημου συγκροτήματος Snow Patrol, αρραβωνιάστηκε την Κοξ, όμως ο αρραβώνας έληξε άδοξα πριν από λίγους μήνες.

LOS ANGELES, CA - AUGUST 19: Musician Johnny McDaid (L) and actress Courteney Cox attend the Amazon premiere screening for original drama series "Hand Of God" at The Theatre at Ace Hotel on August 19, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Charley Gallay/Getty Images for Amazon Studios)

O δεσμός της Μιμής Ντενίση με τον μικρότερο Απόστολο Γκλέτσο, έμεινε ξακουστός. Πάντως και ο άντρας που τελικά παντρεύτηκε, ο Ανδρέας Πολύζος, ήταν επίσης μικρότερος.

apo

Γνωστός ήταν ο έρωτας της Μαίρης Χρονοπούλου με τον δεκατίες νεότερο Νίκος Σταγόπουλο.

nik

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη διατηρεί 10 χρόνια δεσμό με τον ηθοποιό Κρις Ραντάνοφ, στον οποίο ρίχνει 16 χρόνια.

kar

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε αδυναμία στους μικρότερους. Για χρόνια ζευγάρι με τον Κώστα Σπυρόπουλο και με το Βλάσση Μπονάτσο!

ali

Αδυναμία στους μικρότερους είχε και η Χριστίνα Παππά, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον πιτσιρικά Χρήστο Παπαποστόλου.

pap

 

womenonly.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Ελληνες και ξένοι διάσημοι που νοσηλεύτηκαν σε ίδρυμα [photos]


Stradivarius: Αυτό είναι το μίντι φόρεμα ζιβάγκο που θα φορεθεί την φετινή χειμερινή σεζόν από το πρωί έως το βράδυ. Και είναι και πάμφθηνο!

Το νέο μπλε χρώμα στα τζιν είναι ΑΥΤΟ!! Θα το βρεις στα Bershka με λιγότερο από 20 ευρώ