13 διάσημες που τις έχουν αποκαλέσει \"χοντρές\" και πώς αντέδρασαν [photo]

13 διάσημες που τις έχουν αποκαλέσει \
Είναι όμορφες είναι διάσημες και κάποια στιγμή στην ζωή ους έχουν υποστεί bullying για τα κιλά τους. Είτε από τα media είτε από τους χρήστες των social media αυτές οι 13 διασημότητες κλήθηκαν να απαντήσουν στον μπρουτάλ χαρακτηρισμό «χοντρή»!

«Είμαστε ολοκληρωμένες με ή χωρίς σύντροφο, με ή χωρίς παιδί. Αποφασίζουμε μόνες μας τι είναι όμορφο σχετικά με το σώμα μας. Αυτή η απόφαση είναι δική μας και κανενός άλλου. Ας πάρουμε αυτήν την απόφαση συνειδητά, έξω από τη φασαρία που δημιουργούν τα tabloid. Πρέπει να ορίσουμε το δικό μας ‘και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα’ για εμάς τις ίδιες»... έγραψε πρόσφατα η Τζένιφερ Άνιστον αναφερόμενη στην αδικαιολόγητη πίεση από τα media για το θέμα της μητρότητας. Το ίδιο λίγο πολύ ισχύει και με τα... κιλά των διάσημων, που σχολιάζονται ποικιλοτρόπως, φέρνοντάς τις σε πολύ δύσκολη θέση.

Κάθε μια από τις εικονιζόμενες κυρίες έχουν μπει στο στόχαστρο για τα κιλά τουςκαι έχουν απαντήσει σε ρατσιστικά σχόλια που τις αφορούν. Από την πλουσιότερη τραγουδίστρια της Βρετανίας Αντέλ, που είπε ότι κάνει καριέρα για τα αυτιά και όχι για τα μάτια, μέχρι την δική μας Νατάσσα Μποφίλιου που παραδέχεται: «Ένιωσα ρατσισμό για τα παραπάνω κιλά μου, έχω δεχτεί, όμως, και άλλου είδους ρατσισμό, που μπορεί να πονάει περισσότερο.» newego_large_t_641_107263252_type13063Η Ελευθερία Ρήγου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», όπου δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της σε ερωτήσεις που της έκαναν για τα κιλά της. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε εκνευρισμένη σε ερώτηση της Τζωρτζέλας Κόσιαβα για τα περιττά κιλά: «Τι θέλετε παιδιά; Ε και τι έγινε; Θα αδυνατίσω ξανά ρε παιδιά! Δηλαδή αν θέλω χάνω είκοσι κιλά. Να σας μιλήσω όμως για το έργο. Αφήστε τα αυτά. Θα τα πούμε μετά. Συγγνώμη που αλλάζω θέμα, αλλά θέλω να σας μιλήσω για το έργο!».newego_large_t_641_107263545_type13063Η Νατάσσα Μποφίλιου σε συνέντευξη στο Glow Magazine αναφέρθηκε στον ρατσισμό που είχε δεχθεί στο παρελθόν σχετικά με τα παραπανίσια κιλά της, αλλά και για το πώς κατάφερε να τα χάσει. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ένιωσα ρατσισμό για τα παραπάνω κιλά μου, έχω δεχτεί, όμως, και άλλου είδους ρατσισμό, που μπορεί να πονάει περισσότερο. Όλοι μας δεχόμαστε, εσύ δεν έχεις δεχτεί; Εμένα, για παράδειγμα, πολλές φορές με κοιτούσαν με μισό μάτι επειδή ήμουν πολύ νέα, π.χ. στη δουλειά, και διεκδικούσα χώρο, μέχρι το ότι ήμουν γυναίκα. Τα ξεπέρασα, όμως, όλα αυτά και προχώρησα, γιατί μέσα μου ήξερα τι ήθελα να κάνω και πώς να το κάνω. Τώρα σχετικά με την Adele, για μένα είναι μεγάλη η μαγκιά της ν' ανατρέψει το στερεότυπο ενός ολόκληρου star system, ούσα ο εαυτός της και να έχει καταφέρει σήμερα να είναι η Νο1 σε πωλήσεις γυναίκα τραγουδίστρια. Ίσως σου φανεί λίγο χαζό αυτό που θα σου πω, αλλά νιώθω σαν να τη γνωρίζω καλά. Νιώθω ότι καταλαβαίνω τον κώδικά της. Είμαι μεγάλη fan της, τη θαυμάζω απεριόριστα.»
newego_large_t_641_107263619_type13063Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στην αυστραλιανή εκπομπή «60 Minutes» η Adele είχε δηλώσει: «Πάντα μου έκαναν ερωτήσεις για το σώμα μου και τα κιλά μου και το νούμερό μου και το στυλ μου και για τέτοια πράγματα. Και πραγματικά το καταλαβαίνω. Είναι λίγο ενοχλητικό που η ίδια ερώτηση δεν γίνεται το ίδιο συχνά στους άντρες. Αλλά πέρα από αυτό, ο κόσμος φαινόταν να μένει έκπληκτος από το γεγονός πως ήμουν επιτυχημένη παρά τα παραπάνω κιλά μου, έτσι ένιωθα... Δεν κάνω μουσική για τα μάτια. Κάνω μουσική για τα αυτιά».newego_large_t_641_107263139_type13063Η Σελένα Γκόμεζ στη μάχη με την ασθένεια του λύκου πήρε κιλά και αυτό έκανε κάποιους κακεντρεχείς χρήστες των social media να ποστάρουν πολύ προσβλητικά σχόλια για εκείνη. Η Σελίνα πόσταρε τον εαυτό της με μπικίνι και και σχολίασε «Μου αρέσει πολύ ο εαυτός μου». Μια φωτογραφία της με μαγιό στη Χαβάη είχε γίνει talk of the day - επίσης για τα επιπλέον κιλά. Η Γκόμεζ αποφεύγει να απαντήσει πλέον για αυτό το ζήτημα.
newego_large_t_641_107263140_type13063Μετά από μια ταμπλόιντ δημοσίευση παπαρατσικών φωτογραφιών της, όπου ήταν λίγο πιο «στρογγυλή» με μαγιό, η Τάιρα Μπάνκς (που έχει βγάλει περιουσίες ολόκληρες από το μόντελινγκ) απάντησε στους επικριτές της από την τηλεοπτική εκπομπή της λέγοντας «Kiss my fat ass!»


newego_large_t_641_107263147_type13063Η τηλεπερσόνα Κέιτι Χόπκινς είχε πει για την ποπ τραγουδίστρια Κέλι Κλάρκσον ότι μοιάζει σαν να έχει φάει όλες τις support τραγουδίστριές της. Η Κλάρκσον δεν θύμωσε όμως η ερώτηση πώς αισθάνεται για αυτό το σχόλιο την έχει στοιχειώσει.

newego_large_t_641_107263131_type13063Η τραγουδίστρια Ντέμι Λοβάτο έχει μιλήσει πολλές φορές για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί για τα κιλά της. Η τελευταία της αναφορά έγινε στο περιοδικό Glamour, όπου ξεκαθάρισε: «Πλέον αν κάποιος με αποκαλέσει χοντρή ακόμα και σε ευαίσθητη στιγμή, γελάω, και σκέφτομαι ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ. Δεν έχω γραμμωμένους κοιλιακούς. Δεν μου χρειάζονται».newego_large_t_641_107263221_type13063Σε απάντηση στα σκληρά σχόλια για το βάρος που έβαλε στην πρώτη της εγκυμοσύνη η Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ πόσταρε την εξής απάντηση: «Όποια έχει κάνει παιδί ξέρει πόσο δύσκολο είναι να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης... το σώμα σου αλλάζει τελείως. Με κοροϊδεύετε που πήρα βάρος και που προσπαθώ να το χάσω, ντροπή σας. Δεν είμαι τέλεια αλλά δεν τα συμβιβαστώ με τα δικά σας κοκαλιάρικα στάνταρντς, συγγνώμη.»

newego_large_t_641_107263225_type13063Ο κωμικός Τζέι Μορ έκανε δημοσια άκομψη κριτική στην Αλίσα Μιλάνο για την εμφάνισή της μετά την εγκυμοσύνη. Εκείνη απάντησε με αξιοπρέπεια στέλνοντάς του φιλιά στην όμορφη σύζυγό του. Η Ολίβια Μουν τη στήριξε λέγοντας ότι είναι κούκλα και χαρακτήρισε τον Μορ «@jaymohr37 looks like a foot.». Εκείνος ζήτησε τελικά συγγνώμη, αλλά το όλο θέμα έγινε βραχνάς για την Αλίσα, που έπρεπε να απαντά πως αιστάνθηκε σε κάθε συνέντευξη μετά από το περιστατικό.
newego_large_t_641_107263227_type13063Η 35χρονη κωμικός Έιμι Σούμερ λέει τα πράγματα έξω από τα δόντια σε όσους τη σχολιάζουν και την κοροϊδεύουν για το βάρος της: «Δεν σχεδιάζω να αλλάξω, Αυτό είναι. Καθίστε ή φύγετε. Φιλιά».
newego_large_t_641_107263228_type13063Η ηθοποιός Μελίσα Μακάρθι χαρακτηρίστηκε σε κριτική του New York Observer ... τρακτέρ! Όταν την ρώτησαν για αυτό οι The New York Times απάντησε: «Αιστάνθηκα πολύ άσχημα για αυτόν τον άνθρωπο (που έγραψε την κριτική) που κολυμπάει σε τόσο μίσος. Αυτός είναι σε ένα κακό σημείο κι εγώ είμαι σε ένα καλό σημείο. Γελάω κάθε μέρα της ζωής μου - είμαι καλά με τον άντρα μου και τα παιδιά μου που μου τραγουδάνε»...
newego_large_t_641_107263232_type13063Η Τζένιφερ Λόρενς έχει χιούμορ και αυτοσαρκάζεται. Πολλές φορές απαντάει για το γεγονός ότι έχει μια κανονική και όχι υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα. Στο Harper's Bazaar θυμήθηκε μια στιγμή της καριέρας της που της είπαν να χάσει βάρος και είπε: «Αν κάποιος τολμήσει να ψιθυρίσει τη λέξη δίαιτα, του λέω "μπορείς να πας να γαμ...."»
newego_large_t_641_107263258_type13063Η Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξή της μίλησε για το bullying που δέχθηκε από τον Τύπο για τα κιλά της, αλλά και για την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού. Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε στο Tv Έθνος: «Σαφώς και είναι bullying αυτό. Με τα δημοσιεύματα δεν ασχολούμαι. Οπότε ναι, δέχθηκα bullying από μερίδα του Τύπου, ποτέ όμως από τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι και το κοινό».


tff.gr


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:


Bershka: Αυτή είναι η μαύρη δερμάτινη φούστα που έχει σπάσει τα ταμεία!


Απόφαση – βόμβα από το ΔΝΤ για τα εμπορικά καταστήματα της χώρας! Δείτε τι ζήτησε να συμβαίνει τις Κυριακές


Είναι σοβαρό! Αυτό θα σου συμβεί αν δεν αλλάζεις πολύ συχνά εσώρουχο!