Οι διάσημοι που αναζήτησαν οι Έλληνες στο Google το πρώτο εξάμηνο του 2016

Οι διάσημοι που αναζήτησαν οι Έλληνες στο Google το πρώτο εξάμηνο του 2016
Το περιοδικό People, σε συνεργασία με τη Google ,αποκαλύπτει με δημοσίευμα του, ποιους διάσημους αναζήτησαν οι Έλληνες, στη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης, το πρώτο εξάμηνο του 2016. Ονόματα όπως η Άντζελα Δημητρίου, η Τάμτα αλλά και ξένοι καλλιτέχνες όπως ο Tom Hardy, φιγουράρουν στις δέκα πρώτες θέσεις.

Δείτε αναλυτικά το top ten παρακάτω:
Tom Hardy

O 38χρονος ηθοποιός, σεναριογράφος παραγωγός (και ένας από τους πιο καλοντυμένους Βρετανούς για το 2015, σύμφωνα με το GQ) βρέθηκε στο προσκήνιο, καθώς ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία The Revenant, που τελικά χάρισε το πρώτο του Όσκαρ (Α’ Αντρικού Ρόλου) στον Leonardi Di Caprio.

Τάμτα

Φέτος ήταν η χρονιά της. Το φθινόπωρο κυκλοφόρησε η είδηση για τη σχέση της με τον επιχειρηματία Πάρι Κασιδόκωστα, ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκε πως θα τη δούμε στην κριτική επιτροπή του μουσικού talent show X-Factor, που έκανε θεαματικό comeback από το ΣΚΑΪ.

Ελευθερία Ρήγου

Η ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από καθημερινές τηλεοπτικές σειρές, απείχε για χρόνια από τη δημοσιότητα. Όταν πριν από μήνες μίλησε ανοιχτά σε τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και στο People για τη μάχη της με την κατάθλιψη αλλά και τα κιλά και τη νέα αρχή που έκανε, συγκίνηση το κοινό, που τη στήριξε και τη χειροκρότησε.

Βαλέρια Κουρούπη

Η συμμετοχή της στο σόου του ΑΝΤ1 Your Face Sounds Familiar προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη γνωστή ηθοποιό, η οποία είναι ανιψιά του Γιάννη Μπέζου και είναι παντρεμένη με το μουσικό Νίκο Ξύδη, γιο της ερμηνεύτριας Ελένης Βιτάλη και του επίσης μουσικού Βαγγέλη Ξύδη.

Γιάννης Κρητικός

Όταν πρωτοεμφανίστηκε ως διαγωνιζόμενος στο YFSF, λίγοι γνώριζαν τον 29χρονο Κρητικό λυράρη που έμελλε να είναι και ο νικητής του παιχνιδιού χάρη στην άψογη εμφάνισή του στον τελικό υποδυόμενος τον Νίκο Ξυλούρη.

Κατερίνα Λυπηρίδου

Στα τέλη Ιανουαρίου, ο Μάκης Παπαδημητρίου, καλεσμένος στα Καλημερούδια της Ντορέττας Παπαδημητρίου, αποκάλυψε πως είναι παντρεμένος κι έχει έναν 7χρονο γιο με την Κατερίνα Λυπηρίδου, η οποία έπαιζε μαζί του στη σειρά Η Χειρότερη Εβδομάδα της Ζωής Μου, υποδυόμενη τη γραμματέα του. Το google πήρε φωτιά, καθώς ο ηθοποιός δεν είχε ξαναμιλήσει για την προσωπική του ζωή.

Alicia Vikander

Από τη μία η βράβευσή της με Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για το Κορίτσι από τη Δανία, από την άλλη η σχέση της με τον ηθοποιό –αγαπημένο των γυναικών– Michael Fassbender έστρεψαν το ενδιαφέρον του κοινού στη Σουηδή ηθοποιό, παραγωγό και χορεύτρια.

Θοδωρής Μαραντίνης

Ο frontman των Onirama φέτος έστρεψε ακόμα πιο δυνατά φώτα επάνω του αναλαμβάνοντας με επιτυχία έναν ακόμα ρόλο: αυτόν του κριτή στο δημοφιλές talent show X-Factor. Ο ευτυχισμένος γάμος με τη Σίσσυ Χρηστίδου και η χρυσή ισορροπία ανάμεσα στο ροκ σταρ και τον τρυφερό μπαμπά του Φίλιππου και του Μιχαήλ τον έκαναν εξαιρετικά δημοφιλή.

Σοφία Μανωλάκου

Η γοητευτική δημοσιογράφος βρέθηκε στην ομάδα της Ντορέττας Παπαδημητρίου στα Καλημερούδια και ευαισθητοποίησε το κοινό όταν μίλησε δημόσια για τη νόσο του Crohn από την οποία πάσχει, ένα αυτοάνοσο νόσημα του εντέρου εξαιτίας του οποίου έχασε πολλά κιλά.

Άντζελα Δημητρίου

Η Λαίδη βρίσκεται συχνά πυκνά στην επικαιρότητα. Φέτος, η διαφήμιση για μεγάλη αλυσίδα παιχνιδιών που τη δείχνει να τσουγκρίζει πασχαλινά αυγά, προτρέποντας το συμπρωταγωνιστή της στο κλιπ να χτυπήσει «σαν άντρας», έγινε ακόμα μια φορά θέμα συζήτησης.

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Φίλοι ή εχθροί; Οι σχέσεις πρώην & νυν των Ελλήνων σταρ

Διάσημες… κλέφτρες! Ποιες πιάστηκαν επ’αυτοφώρω να κλέβουν

Απαράμιλλη φινέτσα και στυλ! Οι σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου με μαγιό

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Ετοιμάζει μηνύσεις η Δήμητρα Ματσούκα -Τι εξόργισε την αγαπημένη ηθοποιό;

Ο λαμπερός κρητικός γάμος του Mr Max Perry, Δημήτρη Κυπαρισσάκη (PHOTOS + VIDEO)

Γεννητούρια στην showbiz! Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς και δεν το πήρε κανείς είδηση