Κάποιοι το τόλμησαν για τις ανάγκες ενός ρόλου, άλλοι για τις ανάγκες του στρατού και κάποιοι απλά θέλησαν μια αλλαγή. Ιδού φωτογραφίες διάσημων Ελλήνων με και χωρίς μουστάκι, το αιώνιο (ελληνικό στα σίγουρα) σύμβολο  αρρενωπότητας και ανδρισμού.
Χαμαιλέοντας για τις ανάγκες των ρόλων του έχει κατά καιρούς γίνει ο Κωσταντίνος Μαερκουλάκης. Ιδού η εμφάνηισή του με και δίχως μυστακίου.

Σοκ προκάλεσε πέρσι η αλλαγή του Γιώργου Παπανδρέου που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε αποχωριστεί το κλασικό μουστάκι.

Κι όμως κι ο Γιώργος Παπαδάκης είχε κάποτε τολμήσει την αλλαγή. Το μετάνιωσε όμως κι έκτοτε εμφανίζεται πάντα με περιποιημένο πλούσιο μουστάκι.

Αλλαγές έχει κάνει πολλές ο Γιώργος Μαζωνάκης, που τόλμησε και το μουστάκι αλλά και το κόντρα ξύρισμα.

Για τις ανάγκες του στρατού ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναγκάστηκε ν΄αποχωριστει το μούσι. Πέρασε σταδιακά στην αλλαγή οπότε έχουμε τριπλέτα φωτογραφιών του. Πώς τον προτιμάς;

Για τις ανάγκες του στρατού ξυρίστηκε κι ο Γιώργος Αρσενίου. Κι αυτός όπως και ο Κωσταντίνος Αργυρός το έκανε σταδιακά.

Άλλος άνθρωπος ο Γιώργος Πυρπασόπουλος με μουστάκι. Τον προτιμάμε άνευ.

Με ή χωρίς μουστάκι ο Σταύρος Ζαλμάς παραμένει γοητευτικός αν και τον έχουμε συνηθίσει μυστακοφόρο. Άλλωστε, του πάει το μουστάκι του γνωστού ηθοποιού.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος είναι σέξι με και χωρίς μουστάκι.

Από το φωτογραφικό άλμπουμ δε θα μπορούσε να λείπει κι ο άνθρωπος που έχουμε συνδέσει με το μουστάκι, ο Φαίδων Γεωργίτσης που στον πρωταγωνιστικό του ρόλο στις «θαλάσσιές τις χάντρες» μέχρι και μουστάκι ξύρισε για μια γυναίκα!

womenonly.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αυτά είναι τα super metallics κομμάτια που λατρεύουν οι fashionistas για κάθε ηλικία! Μάθε που θα τα βρεις και πόσο

Ποιες είναι και ποιες ημέρες πέφτουν: Όλες οι αργίες του 2017!

Αυτό είναι το πιο σικ χτένισμα που μπορείς να κάνεις την Πρωτοχρονιά για να κλέψεις τις εντυπώσεις!

 

loading...