Διάσημοι Έλληνες που είναι στο Χόλιγουντ και δεν το ξέραμε!

Διάσημοι Έλληνες που είναι στο Χόλιγουντ και δεν το ξέραμε!
Όποια πέτρα και αν σηκώσεις σ΄όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, σίγουρα θα πέσεις πάνω σε κάποιον ... Ελληνα. Και μπορεί η Ελλάδα να είναι μία εξαιρετικά μικρή χώρα, οι Ελληνες όμως είναι εξαιρετικά δαιμόνιοι, γι΄αυτό και διακρίνονται παντού, ακόμη και στο Χόλιγουντ!

Εμείς συγκεντρώσαμε κάποιους από αυτούς και σας τους παρουσιάζουμε!

Δείτε ακόμη: Πώς ήταν διάσημοι Έλληνες στα νιάτα τους – Απίστευτες φωτογραφίες!



Η Tina Fey γεννήθηκε στο Άπερ Ντάρμπι της Πενσυλβάνια. Η μητέρα της, Ζηνοβία "Τζιν" Ξενάκη είναι μεσίτρια ελληνικής καταγωγής και ο πατέρας της, Ντόναλντ Φέι είναι συγγραφέας γερμανικής και σκωτσέζικης καταγωγής. Το πραγματικό όνομα της ηθοποιού είναι Σταματίνα.



Εντάξει, όλοι σχεδόν γνωρίζουμε την κρητική καταγωγή της Τζένιφερ Ανιστον, αλλά δεν μπορούσαμε να μην την συμπεριλάβουμε στη λίστα μας. Για την ιστορία, το επώνυμό της είναι Anastassakis.



John Stamos: Το αληθινό του όνομα είναι Σταματόπουλος και ο πατέρας του είναι Ελληνας εστιατορας- μετανάστης της Αμερικής. Πρώην μοντέλο, εντυπωσίασε το κοινό όταν έπαιξε τον θείο Jesse στην παράσταση Full House.



Τον γνωρίσαμε από το Hangover, όπου μας έκανε να ξεκαρδιστούμε στα γέλια. Ο Zach Galifianakis έχει επισκεφτεί την Ελλάδα πολλές φορές και δηλώνει εξαιρετικά υπερήφανος για την ελληνική καταγωγή του.

Δείτε περισσότερες εικόνες:

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="179783,179784,179785,179786,179787,179788,179789,179790"]

Δείτε ακόμη: Διάσημοι άνδρες που ούτε καν φαντάζεσαι ότι κάποτε ήταν γυναίκες…