Αυτοί είναι οι 15 διάσημοι Έλληνες που φόρεσαν χειροπέδες- Μάθετε γιατί κάθισαν στο εδώλιο

Αυτοί είναι οι 15 διάσημοι Έλληνες που φόρεσαν χειροπέδες- Μάθετε γιατί κάθισαν στο εδώλιο
Με αφορμή την ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στον Αίαντα Μανθόπουλο θυμόμαστε όλους τους διάσημους που είχαν μπλεξίματα με το νόμο.

Λίγο καιρό πριν και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε έρθει αντιμέτωπος με το νόμο για παράνομα εμβάσματα.

Ωστοσο, ο Κύπριος τραγουδιστής δεν είναι ο μόνος Έλληνας σταρ που έρχεται αντιμέτωπος με το νόμο. Αρκετοί είναι οι celebrities του τόπου, που έχουν περάσει δικαστικές περιπέτειες - κυρίως για χρέη προς το δημόσιο - ενώ δεν είναι και λίγες οι περιπτωσεις που τούς έχουν περάσει χειροπέδες. Ιδού κάποιες τρανταχτές περιπτώσεις:

Το καλοκαίρι του 2014 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε συλληφθεί για τη Φερράρι του, με την κατηγορία για ψευδή αναφορά στις Αρχές, αφού ο τραγουδιστής είχε δηλώσει ως κλεμμένες τις πινακίδες του πολυτελούς αυτοκινήτου, ενώ βρίσκονταν κανονικά σε αυτό, που ήταν σε έκθεση αυτοκινητών! Και οι περιπέτειες του με το νόμο δεν έχουν τελειωμό, αφού στα τέλη Μαϊου θα καθίσει στο εδώλιο με την κατηγορία ξεπλύματος βρώμικου χρήματος!

xatzigiannis

Προβλήματα με το νόμο αντιμετώπισε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μάλιστα το καλοκαίρι του 2014 είχε συλληφθεί για χρέη της ΠΑΕ Ηρακλής προς το δημόσιο, για την περίοδο που εκείνος ήταν Πρόεδρος. Η ιστορία με την αγαπημένη του ομάδα κόστισε πολύ στον τραγουδιστή τόσο σε οικονομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, όπως ο ίδιος έχει εξομολογηθεί.

remos

Η αγάπη του Ντέμη Νικολαϊδη για την ΑΕΚ τον οδήγησε σε μεγάλες περιπέτειες. Ο ίδιος είχε διατελέσει πρόεδρος στην ομάδα, αλλά υπήρξαν πολλά οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα, εναντίον του είχε εκδοθεί μέχρι κι ένταλμα σύλληψης. Ο Ντέμης είχε βρεθεί στη ΓΑΔΑ, κατόπιν κλητεύσεως, προκειμένου να παρουσιάσει τα στοιχεία που αφορούσαν την περίοδο της προεδρίας του.

ntemis

Το 2010 η Άντζελα Δημητρίου συνελήφθη επειδή εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές ανεκτέλεστες αποφάσεις για έκδοση ακάλυπτων επιταγών. Η περιπέτεια της τραγουδίστριας αφορούσε σε μία "εξυπηρέτηση" που είχε κάνει σε πρώην σύντροφό της.

antz

Η πτώχευση της εκδοτικής εταιρείας ΙΜΑΚΟ, μεταξύ άλλων έβαλε σε μεγάλες οικονομικές περιπέτειες τον Πέτρο Κωστόπουλο. Μάλιστα, ο πρώην εκδότης είχε συλληφθεί για χρέη της εταιρείας προς το Δημόσιο. Οι οικονομικές περιπέτειες του Κωστόπουλου έγιναν πρωτοσέλιδο, ενώ ο ίδιος έχει εξομολογηθεί ότι την περίοδο εκείνη είχε "πέσει" στα πατώματα, λόγω ψυχολογικής κατάρρευσης.

kwsto

Τον χειμώνα του 2012, ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη σε παράνομο καζίνο που λειτουργούσε σε internet cafe. Μαλιστα, γνωστός τραγουδιστής πέρασε τη νύχτα εκείνη στο κρατητήριο!

ada

Ξινή είχε βγει στους Otherview η συναυλία που έδωσαν το καλοκαίρι του 2014 στη Ρωσία. Κατά την επιστροφή τους, διαπιστώθηκε στο αεροδρόμιο ότι η 48ωρη visa τους είχε λήξει, με αποτέλεσμα να συλληφθούν. Τελικά, μετά από λίγες ώρες λύθηκε το πρόβλημα και τα μέλη του γκρουπ αφέθηκαν ελέυθερα. Μία εμπειρία που σίγουρα θα θυμούνται για πολλά χρόνια.

other

Ο Γιάννης Βούρος είχε συλληφθεί για χρέη στο δημόσιο, όταν ήταν πρόεδρος στο ΚΘΒΕ. Ο λόγος ήταν τα χρέη του Θεάτρου προς το ΙΚΑ και ο ίδιος θεωρήθηκε ότι έφερε προσωπική ευθύνη.

vouros

Δικαστικούς μπελάδες είχε η Διονυσία Κουκίου, η οποία τον Απρίλιο του 2013, μαζί με άλλα τέσσερα άτομα συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία! Η πρώην Σταρ Ελλάς βρέθηκε στο ίδιο σπίτι, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας άνδρας, που κατηγορείτο για δολοφονία, με αποτέλεσμα η Κουκίου να βρεθεί αντιμέτωπη με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία. Στο όμοροφ μοντέλο και την παρέα της πέρασαν χειροπέδες και παρέμειναν στο κρατητήριο, μέχρι να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

kou

Και ο Κώστας Πηλαδάκης είχε τις δικές του οικονομικές περιπέτειες. Ο γνωστός επιχειρηματίας, είχε παστεί στην “τσιμπίδα” των αστυνομικών αρχών για οφειλές προς το Δημόσιο, που αφορούσαν δύο εταιρείες των οποίων ήταν νόμιμος εκπρόσωπος. Μάλιστα, την περίοδο εκείνη στο πλευρό του είχε σταθεί η πρώην σύζυγός του, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

pila

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή, ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

tolis

Το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μάλιστα παρέμεινε για μήνες στη φυλακή του Κορυδαλλού για μεγάλα χρέη προς το Δημόσιο.

lakis

Ο Πάνος Καλλίδης είχε συλληφθεί, μετά από τυπικό έλεγχο της Τροχαίας, λόγω παράνομης οπλοκατοχής.

«Η σύλληψή μου είναι ένα γεγονός που θέλω να ξεχάσω», έχει δηλώσει για την περιπέτεια του.

panos

Έξι μήνες ποινή φυλάκισης άκουσε από το δικαστή ο Αίας Μανθόπουλος, για συκοφαντική δυσφήμιση του πρώην μοντέλου με το οποίο έβγαινε.

mantho

Και η Δήμητρα Ματσούκα είχε προβλήματα με το νόμο για χρέη πολλών χιλιάδων ευρώ, τα οποία προέκυψαν από ανείσπρακτες οφειλές γνωστού σκηνοθέτη προς την ίδια.

mats

womenonly.gr

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Οι συγκλονιστικές οικογενειακές τραγωδίες Ελλήνων διασήμων που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο

18 θρυλικά ζευγάρια με απαράμιλλο στυλ και κομψότητα

Διάσημες που έχουν μείνει χήρες: Όσες έχασαν το σύντροφό τους

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Μεγαλείο ψυχής! «Η Βίκυ Σταυροπούλου με «έσωσε» από την φυλακή» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σοφίας Βογιατζάκη

Έχασε τη φωνή του Έλληνας τραγουδιστής -Η μάχη του με την κατάθλιψη

Ποιος Βουτσάς; Πασίγνωστος τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς στα…72 του χρόνια! Ποιος είναι;