13 διάσημοι που «σκοτώθηκαν» στα γυρίσματα και έγιναν άσπονδοι εχθροί!

13 διάσημοι που «σκοτώθηκαν» στα γυρίσματα και έγιναν άσπονδοι εχθροί!
Χόλιγουντ, ένας ιδιαίτερος κόσμος γεμάτος από χαρισματικούς, δημιουργικούς καλλιτέχνες οι οποίοι ακολουθώντας το ταλέντο τους μας προσφέρουν ψυχαγωγία και μαγικές στιγμές με τις ταινίες τους.



Δεν είναι μυστικό. ωστόσο, ότι τα πράγματα δεν κυλάνε πάντα ομαλά στα γυρίσματα. Η αιτία συνήθως είναι οι συγκρούσεις που προκύπτουν μεταξύ των ηθοποιών κατά κύριο λόγο. Άλλωστε τα υπερτροφικά «εγώ» των σταρ δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για... χαλαρές καταστάσεις. Μπορεί λοιπόν να τους έχουμε θαυμάσει με τις ερμηνείες τους αλλά πίσω από τις κάμερες η αντιπάθεια, οι μπηχτές, τα μούτρα, το μίσος και ο… αλληλοσπαραγμός έχουν δημιουργήσει ένα τελείως διαφορετικό σύμπαν από αυτό που όλοι φανταζόμαστε.

Ας παρακολουθήσουμε κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις διάσημων ηθοποιών που δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά μεταξύ τους στα γυρίσματα των ταινιών τους.



50 Shades Of Grey: Αν και δεν έχουν μιλήσει δημόσια για τα αισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλο οι φήμες οργιάζουν για τις κακές σχέσεις των δύο πρωταγωνιστών. Πέρα από τις φήμες μια ματιά στις κοινές τους εμφανίσεις και φωτογραφίες αρκεί για να καταλάβουμε από τη στάση των σωμάτων τους ότι δεν αντέχουν να είναι στον ίδιο χώρο.



Any Given Sunday: Στα γυρίσματα της ταινίας ο LL Cool J έριξε μια γερή στο κεφάλι του Jamie Fox με αποτέλεσμα ο τελευταίος να εξαγριωθεί και να πλακωθούν στο ξύλο. Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πράγματα. Μηνύσεις πάντως δεν... υποβλήθηκαν. Για πολλά χρόνια οι σχέσεις τους ήταν στο ναδίρ, αλλά κάποια στιγμή τα είπαν, τα βρήκαν και έκαναν και άλλες συνεργασίες παρέα.



The Fresh Prince of Bel- Air: Μπορεί να μην είναι ταινία, αλλά τηλεοπτική σειρά, όμως δεν μπορούσαμε να την προσπεράσουμε καθώς ο Will Smith και η Janet Hubert (θεια Βιβ) είχαν απύθμενη αντιπάθεια μεταξύ τους. To ψυχρό κλίμα ξεκίνησε από την Hubert που δεν είδε με καλό μάτι την δημοφιλία του Smith και τον χαρακτήριζε «εγωμανή». Σαν αποτέλεσμα η θεία Βιβ αντικαταστάθηκε με το τέλος της πρώτης σεζόν και έκτοτε δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστό τον μετέπειτα σούπερ σταρ του Χόλιγουντ.



Batman Forever: Στην αξέχαστη ταινία του θρυλικού υπερήρωα αυτοί που δεν τα πήγαιναν καλά ήταν οι δυο κακοί που ενσαρκώνονταν από τον Tommy Lee Jones και τον Jim Carrey. Το πρόβλημα το είχε εξαρχής ο Jones, ο οποίος δεν προσπάθησε καν να το κρύψει. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Carrey, την πρώτη στιγμή που χαιρετήθηκαν ο Jones τον αγκάλιασε και του είπε ότι απλά δεν τον αντέχει και ότι τον μισεί! Στην εύλογη απορία του πρώτου αν του έχει κάνει κάτι ο Jones απάντησε «απλώς δεν αντέχω να βλέπω τα καραγκιοζιλίκια σου». Ποτέ δεν τα βρήκαν, ακόμα και στα διαλλείματα καθόντουσαν μακριά ο ένας από τον άλλον.



Charlie's Angels: Η εκκεντρικότητα του Bill Murray είναι γνωστή στο Χόλιγουντ κάτι που του κατάλαβε και η συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία Lucy Liu. Η αντιπάθεια του προς αυτήν πήγαζε από το γεγονός ότι (σύμφωνα με τον Murray) η Liu ήταν ανεπαρκής ως ηθοποιός . Μάλιστα δε δίστασε να σταματήσει τα γυρίσματα και να την χαρακτηρίσει ..λίγη μπροστά σε όλο το σετ. Η όμορφη ηθοποιός δεν το πήρε και τόσο ελαφρά καθώς η αντίδραση της ήταν βίαιη ρίχνοντας του μια γερή σφαλιάρα.

Original Cinema Quad Poster - Movie Film Posters Original Cinema Quad Poster - Movie Film Posters


Groundhog Day (Η μέρα της Μαρμότας): Δεύτερη εμφάνιση στη λίστα μας για τον Bill Murray, που αυτή τη φορά στο στόχαστρό του βρέθηκε ο σκηνοθέτης και στενός του συνεργάτης για πολλά χρόνια Harold Ramis. Οι λόγοι της κόντρας δε μαθεύτηκαν ποτέ αλλά οι καυγάδες τους ήταν καθημερινοί και στο τέλος δεν μιλιόντουσαν καν.



Iron Man: Δεν ξέρουν πολλοί ότι το ρόλο του στο Iron Man ο Robert Downey Jr τον χρωστάει στον καλό του φίλο τότε Terrence Howard που πίεσε όσο μπορούσε για να τον πάρει. Άγνωστο γιατί όμως στη δεύτερη ταινία ο Howard εκπαραθυρώθηκε για να μεγαλώσει η αμοιβή του Downey πράγμα που προκάλεσε την οργή του πρώτου. Θεώρησε εαυτόν προδομένο από τον ευεργετηθέντα (πρώην) φίλο του και ακόμα το… φυσάει και δεν κρυώνει.



Lawless: Χαμός έγινε στα γυρίσματα της ταινίας μεταξύ των πρωταγωνιστών Shia Labeouf και Tom Hardy. Οι δύο αστέρες για άγνωστη αφορμή μάλωσαν και πλακώθηκαν στο ξύλο κάνοντας τα σκηνικά ..καλοκαιρινά.



Romeo and Juliet: Το πρωταγωνιστικό δίδυμο της μεγάλης επιτυχίας ήταν ο Leonardo Di Caprio και η Claire Danes δεν είχε και τις καλύτερες των σχέσεων. Η Danes δεν άντεχε την ανωριμότητα του DiCaprio και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχουν συχνά κόντρες στα γυρίσματα για ασήμαντες αφορμές.



Silver: Κανένας δεν συμπαθούσε την σεξοβόμβα Sharon Stone είτε από τους ηθοποιούς είτε από το προσωπικό των γυρισμάτων. Στην εν λόγω ταινία μάλιστα φρόντισε να δικαιώσει την φήμη της κάνοντας της ζωή δύσκολη στον συμπρωταγωνιστή της Billy Baldwin. Μεταξύ άλλων τον δάγκωνε επίτηδες στις σκηνές που έπρεπε να φιληθούν, ενώ έδειχνε ότι αηδίαζε κάθε φορά που την φιλούσε.



Some Like it Hot: Άλλη μια σούπερ σταρ είδωλο το σεξ που είχε μόνο αντιπάθειες στους συνεργάτες της. Στην εμβληματική ταινία τόσο ο σκηνοθέτης Wilder όσο και ο συμπρωταγωνιστής της Tony Curtis την περιέγραψαν ως ανυπόφορη, απαράδεκτη και άλλα τέτοια κοσμητικά.



Notebook: Σε αυτή την ιστορία αγάπης τα πράγματα κάθε άλλο παρά αγαπημένα ήταν. Οι τσακωμοί και οι φωνές μεταξύ των Ryan Gosling και Rachel McAdams ήταν επικοί και μόνο με τις αλλεπάλληλες πυροσβεστικές προσπάθειες του σκηνοθέτη Nick Kassavetes δημιουργήθηκε μια λίγο πιο ήπια κατάσταση που βοήθησε στο να ολοκληρωθεί η ταινία.

Πηγή: www.tff.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Διάσημες Ελληνίδες που έδωσαν «μάχη» με την ζυγαριά και βγήκαν νικήτριες (φωτό)

Ποιοι σταρς οδηγούν τα πιο ακριβά αμάξια; [photos]

Καταραμένη… φτώχεια: Πού ταξίδεψαν οι Έλληνες διάσημοι την Πρωτοχρονιά; Φωτογραφίες τους από μέρη που… ζηλεύουμε! (Photos)