9 διάσημοι ηθοποιοί που «έφυγαν» πριν δουν την τελευταία τους ταινία [photos]

9 διάσημοι ηθοποιοί που «έφυγαν» πριν δουν την τελευταία τους ταινία [photos]
Πρόκειται για διάσημους σταρ του Χόλιγουντ οι οποίοι πρόλαβαν να αγαπηθούν από το τηλεοπτικό και θεατρικό κοινό, όμως έφυγαν εντελώς ξαφνικά, χωρίς να προλάβουν να δουν την τελευταία τους δουλειά.

Κάποιοι πρόλαβαν να απολαύσουν έστω και για λίγο την επιτυχία στην καριέρα τους, ωστόσο, «έφυγαν» από τη ζωή ξαφνικά.

Ένα ξαφνικό ατύχημα στέρησε τη ζωή σε κάποιους, όπως o Paul Waliker. Ωστόσο, κάποιοι άλλοι έφυγαν από υπερβολική χρήση χαπιών ή ναρκωτικών, όπως η Whitney Houston και η Merilyn Monroe.

Robin Williams

Η τελευταία ταινία στην οποία πήρε μέρος ο Robin Williams ήταν "Night at the Museum: Secret of the Tomb", αλλά δεν πρόλαβε να τη δει στην μεγάλη οθόνη.




Philip Seymour Hoffman

Έφυγε τον Φεβρουάριο του 2014 μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Η τελευταία του εμφάνιση στην μεγάλη οθόνη ήταν στην ταινία The Hunger Games: Mockingjay 2, το 2015.





Paul Walker

Πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον Νοέμβριο του 2013, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Fast & Furious 7. Η ταινία κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015.

Heath Ledger

Πήρε το Όσκαρ για τον ρόλο του στο Σκοτεινό Ιππότη. Η ταινία κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2008, επτά μήνες μετά το θάνατο του από δηλητηρίαση από την ταυτόχρονη κατάποση παυσίπονων, υπνωτικών.

Richard Harris

Έφυγε από τη ζωή στις 25 Οκτωβρίου 2002. Οι τρεις τελευταίες του ταινίες - Harry Potter και η Κάμαρα με τα μυστικά, Καίσαρας και Kaena: Η προφητεία – κυκλοφόρησαν μετά τον θάνατο του.

Bruce Lee

Πέθανε τον Ιούλιο του 1973 από εγκεφαλικό οίδημα. H τελευταία του ταινία ήταν η Enter the Dragonπου κυκλοφόρησε ένα μήνα μετά.

Marilyn Monroe

Πέθανε τον Αύγουστο του 1962 από υπερβολική χρήση υπνωτικών χαπιών. Ήδη βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας Something's Got to Give.

Anna Nicole Smith

Πέθανε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών τον Φεβρουάριο του 2007. Η τελευταία της ταινία Illegal Aliens κυκλοφόρησε τον Μάιο της ίδιας χρονιάς.

Whitney Houston

Πέθανε στην μπανιέρα της τον Φεβρουάριο του 2012, αφού είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Η τελευταία της συμμετοχή σε ταινία ήταν στην Sparkle, η οποία κυκλοφόρησε έξι μήνες μετά τον θάνατό της.

tff.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έχει σπάσει ταμεία: Αυτό είναι το παλτό από τα Zara με το τόσο μοναδικό χρώμα!

Τα 5 πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για casual χειμωνιάτικες εμφανίσεις!

Θες κι εσύ σώμα κλεψύδρα; Κάνε αυτό και σε 30 ημέρες θα το έχεις!