Οι διάσημοι που έχουν παιδιά εκτός γάμου! Ποιοι Έλληνες είναι ανάμεσά τους;

Οι διάσημοι που έχουν παιδιά εκτός γάμου! Ποιοι Έλληνες είναι ανάμεσά τους;
Πολλά πράγματα συμβαίνουν στα παρασκήνια του Χόλιγουντ και πολλές φορές στα παρασκήνια και των διάσημων γάμων. Διάσημοι σταρ με «μυστικά» παιδιά εκτός γάμου, παραδέχονται επιτέλους την πατρότητα τους και μας αφήνουν άφωνους.

Στιβεν Τάιλερ: Η αλήθεια αποκαλύφθηκε πριν από λίγο καιρό, αλλά το μυστικό ήταν κρυμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ηθοποιός Λιβ Τάιλερ είναι το παιδί του Στίβεν Τάιλερ και του μοντέλου Μπεμπέ Μπιούελ. Μεγαλώνοντας, η Λιβ νόμιζε ότι ο πατέρας της ήταν ο Τοντ Ράντγκρεν (ψέμα που της είπε η μητέρα της για να την προστατεύσει από τον τότε τοξικιμανή Στίβεν). Ο Τάιλερ πρίν λίγο καιρό πήρε την κατάσταση στα χέρια του και αποκάλυψε δημόσια ότι είναι πατέρας της ηθοποιού.
Η αλήθεια αποκαλύφθηκε πριν από λίγο καιρό, αλλά το μυστικό ήταν κρυμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ηθοποιός Λιβ Τάιλερ είναι το παιδί του Στίβεν Τάιλερ και του μοντέλου Μπεμπέ Μπιούελ. Μεγαλώνοντας, η Λιβ νόμιζε ότι ο πατέρας της ήταν ο Τοντ Ράντγκρεν (ψέμα που της είπε η μητέρα της για να την προστατεύσει από τον τότε τοξικιμανή Στίβεν). Ο Τάιλερ πρίν λίγο καιρό πήρε την κατάσταση στα χέρια του και αποκάλυψε δημόσια ότι είναι πατέρας της ηθοποιού.Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Έχουν μαζί όμως έναν γιο και άψογες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους. Συνέχεια παρακάτω:

Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Έχουν μαζί όμως έναν γιο και άψογες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους.


Χιου Γκραντ: Ο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ, μέχρι πρόσφατα πιστεύαμε ότι δεν έχει παιδιά. Ωστόσο έχει δύο παιδιά με την Τίνγκλαν Χοπ και άλλο ένα με την Ανα Εμπερστέιν. Μάλιστα και οι δύο ήταν έγκυοι την ίδια χρονική περίοδο, ενώ μένουν σε περπατήσιμη απόσταση από το σπίτι του ηθοποιού
Ο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ, μέχρι πρόσφατα πιστεύαμε ότι δεν έχει παιδιά. Ωστόσο έχει δύο παιδιά με την Τίνγκλαν Χοπ και άλλο ένα με την Ανα Εμπερστέιν. Μάλιστα και οι δύο ήταν έγκυοι την ίδια χρονική περίοδο, ενώ μένουν σε περπατήσιμη απόσταση από το σπίτι του ηθοποιούΕντι Μέρφι: Είναι πατέρας του παιδιού της πρώην Spice Girl Μέλανι Μπράουν (Mel-Β) ωστόσο για χρόνια αρνιόταν την πατρότητα του και αναγκάστηκε να κάνει τεστ DNA για να αποδειχθεί η αλήθεια.


Είναι πατέρας του παιδιού της πρώην Spice Girl Μέλανι Μπράουν (Mel-Β) ωστόσο για χρόνια αρνιόταν την πατρότητα του και αναγκάστηκε να κάνει τεστ DNA για να αποδειχθεί η αλήθεια.Η σχέση της ηθοποιού Λίνας Σακκά με τον Μάρκο Καραμάνη της χάρισε έναν γιο, τον οποίο όμως μεγαλώνει μόνη μετά τον χωρισμό τους.

Η σχέση της ηθοποιού Λίνας Σακκά με τον Μάρκο Καραμάνη της χάρισε έναν γιο, τον οποίο όμως μεγαλώνει μόνη μετά τον χωρισμό τους.


Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ: Η αποκάλυψη έγινε πριν λίγα χρόνια, καταστρέφοντας το γάμο του, όταν ο Αρνι αναγκάστηκε να παραδεχθεί στη γυναίκα του, Μαρία Σρίβερ, ότι έχει κάνει κρυφά ένα παιδί με την υπηρέτρια τους. Το αποτέλεσμα ήταν ένα πολύκροτο διαζύγιο και τροφή για τα media για μήνες.
Η αποκάλυψη έγινε πριν λίγα χρόνια, καταστρέφοντας το γάμο του, όταν ο Αρνι αναγκάστηκε να παραδεχθεί στη γυναίκα του, Μαρία Σρίβερ, ότι έχει κάνει κρυφά ένα παιδί με την υπηρέτρια τους. Το αποτέλεσμα ήταν ένα πολύκροτο διαζύγιο και τροφή για τα media για μήνες.Οουεν Γουίλσον: Είναι πατέρας του παιδιού της προσωπικής γυμνάστριας του, Κάρολιν Λίντκβιστ, η οποία ήταν παντρεμένη όταν έμεινε έγκυος. Η ίδια αρνείται ότι υπήρξε ποτέ προσωπική του γυμνάστρια, ωστόσο εν τέλει παραδέχτηκε ότι έχουν κάνει παιδί μαζί.


Είναι πατέρας του παιδιού της προσωπικής γυμνάστριας του, Κάρολιν Λίντκβιστ, η οποία ήταν παντρεμένη όταν έμεινε έγκυος. Η ίδια αρνείται ότι υπήρξε ποτέ προσωπική του γυμνάστρια, ωστόσο εν τέλει παραδέχτηκε ότι έχουν κάνει παιδί μαζί.Τσακ Νόρις: Δεν γνώριζε καν ότι είχε μία κόρη εκτός γάμου, μέχρι που η ίδια του έγραψε γράμμα όταν ήταν 26 χρονών και του ζήτησε να συναντηθούνε και αποδείχθηκε ότι όντως ήταν πατέρας της.


Δεν γνώριζε καν ότι είχε μία κόρη εκτός γάμου, μέχρι που η ίδια του έγραψε γράμμα όταν ήταν 26 χρονών και του ζήτησε να συναντηθούνε και αποδείχθηκε ότι όντως ήταν πατέρας της.Στιβ Τζομπς: Είχε αποκτήσει μία κόρη με την πρώτη του φιλενάδα το 1977. Παρόλο που στην αρχή αρνιόταν την πατρότητα, αναγκάστηκε να κάνει τεστ DNA και όταν αποδείχθηκε, την αποδέχθηκε και επίσημα.


Είχε αποκτήσει μία κόρη με την πρώτη του φιλενάδα το 1977. Παρόλο που στην αρχή αρνιόταν την πατρότητα, αναγκάστηκε να κάνει τεστ DNA και όταν αποδείχθηκε, την αποδέχθηκε και επίσημα.Σάιμον Κάουελ: Ο αυστηρός κριτής του «America's got talent» είχε κάνει ένα παιδί με την Λόρεν Σίλβερμαν, η οποία τότε ήταν παντρεμένη. Τελικά ο άντρας της το έμαθε, τη χώρισε και πλέον η Λορέν και ο Σάιμον ζουν τον έρωτα τους μαζί με τον καρπό τους, τον μικρό Ερικ.


Ο αυστηρός κριτής του «America's got talent» είχε κάνει ένα παιδί με την Λόρεν Σίλβερμαν, η οποία τότε ήταν παντρεμένη. Τελικά ο άντρας της το έμαθε, τη χώρισε και πλέον η Λορέν και ο Σάιμον ζουν τον έρωτα τους μαζί με τον καρπό τους, τον μικρό Ερικ.Αγγελική Ηλιάδη: Δυο γιους, δυο πατεράδες, κανένας γάμος. Ο πρώτος γιος με τον Μπάμπη Λαζαρίδη, ο δεύτερος με τον Σάββα Γκέντσογλου, αλλά νυφούλα δεν ντύθηκε ακόμη η διάσημη τραγουδίστρια.Αγγελική Ηλιάδη: Δυο γιους, δυο πατεράδες, κανένας γάμος. Ο πρώτος γιος με τον Μπάμπη Λαζαρίδη, ο δεύτερος με τον Σάββα Γκέντσογλου, αλλά νυφούλα δεν ντύθηκε ακόμη η διάσημη τραγου


Τέσσερα παιδιά έχουν ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη και το σίριαλ με τον γάμο τους καλά κρατεί. Είναι χρόνια μαζί, όμως γάμος δεν υπήρξε ακόμη.Τέσσερα παιδιά έχουν ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη και το σίριαλ με τον γάμο τους καλά κρατεί. Είναι χρόνια μαζί, όμως γάμος δεν υπήρξε ακόμη.


Σακίρα: Η Κολομβιανή σταρ και ο Τζέραρντ Πικέ έχουν μαζί δυο τρισχαριτωμένους γιους, όμως ούτε λόγος για γάμο!Σακίρα: Η Κολομβιανή σταρ και ο Τζέραρντ Πικέ έχουν μαζί δυο τρισχαριτωμένους γιους, όμως ούτε λόγος για γάμο!




Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr:

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για Λιάγκα-Νέγκα και το «κράξιμο» στη Φαίη Σκορδά που πήρε θέση για το συμβάν

Η αντίδραση της Αθηναΐδας Νέγκα όταν την ρώτησαν για τον Γιώργο Λιάγκα – Τι θα κάνει αν της ζητήσει συγγνώμη;

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Χρήστου Μάστορα για τον Παντελή Παντελίδη και τις στιγμές που πέρασαν μαζί!