Διάσημοι Έλληνες που απέκτησαν παιδί από τα 60 τους και πάνω! (photos)

Διάσημοι Έλληνες που απέκτησαν παιδί από τα 60 τους και πάνω! (photos)
Η πατρότητα δεν έχει ηλικία, όπως μας απέδειξε περίτρανα πρόσφατα ο "δικός" μας Κώστας Βουτσάς. Με αφορμή την είδηση ότι ο Μικ Τζάγκερ έγινε πατέρας στα 73 του χρόνια και μάλιστα για 8η (!) φορά συλλέγουμε τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις διασήμων ανδρών που απέκτησαν παιδιά διανύοντας την έβδομη δεκαετία της ζωής τους -και βάλε!!!
Στα 84 του χρόνια ο Κώστας Βουτσάς έγινε ξανά πατέρας. Η κατά 48 χρόνια νεότερη σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, έφερε στον κόσμο τον γιο τους Φοίβο και οι δυο τους δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους, ενώ ο διάσημος ηθοποιός μιλά ήδη για επόμενο παιδί.Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, που πριν απο λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή, έγινε πατέρας για τρίτη φορά το 2000. Σε ηλικία 64 ετών η σύζυγός του, Μαίρη, του χάρισε έναν ακόμη γιο, τον 16 ετών σήμερα, Νικόλα.



Ο 81χρονος σήμερα Κώστας Καζάκος έχει τέσσερα παιδιά. Τα τρία μικρότερα τα απέκτησε από το δεύτερο γάμο με την Τζένη Κόλλια. Ο γιος του Αλέξανδρος είναι 18 ετών, η Ηλέκτρα 14, ενώ τη μικρότερη Μάγια (7 ετών) την απέκτησε στα 74 του χρόνια.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου στα 61 του χρόνια έγινε και πάλι πατέρας, της 19χρονης σήμερα Άννας Μαρίας

Ο αείμνηστος Νίκος Κούρκουλος ήταν 64 ετών όταν γεννήθηκε ο μικρότερος γιος του, Φίλιππος, καρπός του έρωτά του με την τελευταία του σύζυγο, Μαριάννα Λάτση. Η Βίκυ Σταμάτη έκανε τον Άκη Τσοχατζόπουλο για τρίτη φορά πατέρα το 2006 στα 67 του χρόνια, χαρίζοντάς του έναν γιο.Όταν ήταν 63 ετών ο Θόδωρος Πάγκαλος απέκτησε τους δίδυμους γιους του ενώ στα 66 του τη μικρότερη κόρη του.Ο Μίμης Πλέσσας, απέκτησε την κόρη του καρπό του έρωτά του με τη σύζυγό του, Λουκίλα Καρέρ στα 74 χρόνια του.Η Άντζελα Γκερέκου χάρισε στον Τόλη Βοσκόπουλο την κόρη τους, Μαρία όταν εκείνος ήταν 61ός ετών. Η νεαρή κοπέλα σήμερα είναι 15 ετών.

womenonly.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μαίρη Συνατσάκη VS Αντωνία Καλλιμούκου: Ποια φόρεσε καλύτερα το μαύρο φόρεμα;

Το πιο ιδιαίτερο χτένισμα για το 2017 είναι αυτό! Θα το δοκίμαζες;

Προσοχή σταματήστε αμέσως να το τρώτε! Υπάρχει σε όλα τα σπίτια και προκαλεί μέχρι και καρδιακές δυσλειτουργίες!