8 διάσημοι που δεν τα πάνε καλά με το αποσμητικό!

8 διάσημοι που δεν τα πάνε καλά με το αποσμητικό!
Τι και αν τους θαυμάζουμε όταν τους βλέπουμε στις δημόσιες εμφανίσεις τους; Τι και αν θέλουμε να τους μοιάσουμε; Κάποιοι αλλά και κάποιες σταρ μυρίζουν πολύ άσχημα και δεν είναι πρότυπα υγιεινής!

'Όπως όλα δείχνουν ο Μπραντ Πιτ κάνει τόσο σπάνια μπάνιο που στα γυρίσματα της ταινίας Inglourious Basterds, ο συμπρωταγωνιστής του Έλι Ροθ έπρεπε να τον μάθει να σκουπίζεται με μωρομάντηλα για να περιορίσει λιγάκι την μυρωδιά! Μα είναι δυνατόν, πώς τον αντέχει ολόκληρη Αντζελίνα;

pit

Ο Ντέιβιντ Αρκέτ, ο πρώην της Κόρτνεϊ Κοξ είπε κάποτε πως η Κόρντεϊ μπορεί να είναι όμορφη αλλά μυρίζει σαν οδηγός φορτηγού και του αρέσει! Χμμμ...Μάλιστα!

kox

Οι παπαράτσι πολλές φορές έχουν πιάσει την Κάμερον Ντίαζ με ρούχα που έχουν λεκέδες και αναρωτιέσαι πώς και έτσι; Η ίδια η ηθοποιός είπε στο Splash News πως φοράει τα ίδια ρούχα για 4 συνεχόμενες μέρες και δεν έχει φορέσει αποσμητικό εδώ και 20 χρόνια!

diaz

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι δεν έχει φορέσει αποσμητικό εδώ και 20 χρόνια! Κάποια χρόνια πριν η συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία Fool’s Gold Κέιτ Χάντσον, τον παρακαλούσε να φορέσει αποσμητικό και του πρόσφερε το δικό της. Εκείνος όμως αρνήθηκε και της είπε πως στις γυναίκες αρέσει ο τρόπος που μυρίζει... έτσι φυσικά. Και πως μυρίζει σαν άντρας...

mac

Ο σταρ του Twilight, Ρόμπερτ Πάτινσον είπε σε κάποιο βρετανικό περιοδικό πως δεν πλένει ή δεν αλλάζει τα ρούχα του μέχρι να φτάσει στο σημείο να μην αντέχει τον αέρα γύρω του! Από τις άλλη φήμες θέλουν τους συμπρωταγωνιστές του στο Twilight να μην τον αντέχουν γιατί μύριζε πολύ άσχημα!

rob

Ο Τζόνι Ντεπ έχει παραδεχτεί πως ένα θεματάκι υγιεινής το έχει και πολλές πηγές αναφέρουν πως δεν του αρέσει να κάνει μπάνιο και μπορεί να περάσουν ολόκληρες μέρες μέχρι τελικά να το αποφασίσει να κάνει...

dep

Η Τζέσικα Σίμπσον δεν βουρτσίζει τα δόντια της κάθε μέρα! Η ίδια εξομολογήθηκε πως δεν της αρέσει η αίσθηση που έχουν τα δόντια της όταν τα βουρτίσει που γλιστράνε! Ναι και όμως... Η τραγουδίστρια λέει πως καθαρίζει ότι τροφές έχουν μαζέψει τα δόντια της με ένα πανί ή ένα κομμάτι ύφασμα(!), ενώ γενικά όπως έχει πει στο σόου της Έλεν Ντε Τζένερες πλένει τα δόντια 3 φορές την εβδομάδα! Κανένα σχόλιο...

sim

Ένας από τους σωματοφύλακες της Τζούλια Ρόμπερτς δήλωσε πως η αγαπημένη μας ηθοποιός δεν κάνει μπάνιο για να κάνει οικονομία στο νερό! Η ίδια έχει παραδεχτεί πως δεν φοράει αποσμητικό και ξυρίζεται σπάνια!

NEW YORK, NY - JULY 31:  Julia Roberts visits "The Late Show Starring Jimmy Fallon" at Rockefeller Center on July 31, 2014 in New York City.  (Photo by Theo Wargo/NBC/Getty Images for "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon")

womenonly.gr

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Forbes: Η λίστα με τους 20 πιο ακριβοπληρωμένους celebrities για το 2016

Αυτοί είναι οι 15 διάσημοι Έλληνες που φόρεσαν χειροπέδες- Μάθετε γιατί κάθισαν στο εδώλιο

Τα πιο «πολιτισμένα» διαζύγια της ελληνικής και ξένης showbiz

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Αυτό δεν το περιμέναμε! Πως είναι τα πραγματικά μαλλιά της Τάμτα χωρίς τις τρέσες;

Πόλεμος! Ο Φασουλής έδιωξε από παράσταση γνωστό ηθοποιό -Τι συνέβη;

Τα νέα καρφιά της Καινούργιου σε Μουτσινά-Ηλιάκη: «Είμαι μια ανόητη που δένεται με ανθρώπους και…»