22 διάσημοι που είναι bisexual και δεν το γνωρίζατε

22 διάσημοι που είναι bisexual και δεν το γνωρίζατε
Από τον Μάρλον Μπράντο και τον Ντέιβιτν Μπάουι μέχρι τη Μέγκαν Φοξ και την Ντρου Μπάριμορ δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που δεν αρέσκονται στα "στεγανά" του φύλου ως προς τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό -και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το δηλώσουν δημοσίως...

Για τη Γουίτνεϊ Χιούστον υπήρχαν σχετικές φήμες πολλά χρόνια όμως τώρα, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό της, ο πρώην σύζυγός της τις επιβεβαίωσε τονίζοντας την πεποίθησή του ότι "αν η αγαπημένη της Ρόμπιν Κρόφορντ γινόταν αποδεκτή στη ζωή της, εκείνη σήμερα θα ήταν ζωντανή".

Με αφορμή την τελευταία ταινία της, όπου ερμηνεύει μια παντρεμένη γυναίκα που έχει ερωτικό δεσμό με μια νεαρή πωλήτρια, η 45χρονη Κέιτ Μπλάνσετ (Cate Blanchett) -παντρεμένη επί 18 χρόνια και μητέρα τεσσάρων παιδιών, παρεμπιπτόντως- αποκάλυψε ότι "είχε στη ζωή της πολλές ερωτικές σχέσεις με γυναίκες".

Δύο χρόνια αφού έκανε την πρώτη ταινία Transformers, η Μέγκαν Φοξ είπε το 2011 στο περιοδικό Esquire πως πιστεύει πως οι άνθρωποι γεννιόμαστε bisexual και στην συνέχεια κάνουμε συνειδητές επιλογές βασισμένες στις πιέσεις που δεχόμαστε από την κοινωνία. Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας πως δεν έχει αμφιβολία για το αν είναι bisexual. Αλλά είναι και υποκρίτρια όπως αποκάλυψε αφού δεν θα μπορούσε να βγαίνει με ένα κορίτσι που ήταν bisexual γιατί σημαίνει πως θα κοιμόταν και με άντρες και οι άντρες είναι τόσο βρώμικοι που δεν θα ήθελε να κοιμάται με ένα κορίτσι που είχε κοιμηθεί με άντρα. Προφανώς ο Μράιαν Oστιν Γκριν είναι πολύ πιο καθαρός από τον μέσο όρο των αντρών αφού τον παντρεύτηκε το 2010 και έχουν δυο αγοράκια!

"Είχα όντως μια σχέση τεσσάρων χρόνων με μια γυναίκα. Όμως ήμουν και παντρεμένη επτά χρόνια με ένα πέος. Ένας απίθανος τύπος". Τάδε έφη η πρώην Spice Girl, Μελ Μπι (Mel B).

Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ είναι θέματα με τα οποία έχουμε συνδέσε το όνομα της Λίντσεϊ Λόχαν που θεωρείται από τα κακά σταρ πρότυπα του Χόλιγουντ. Η ίδια δεν δίστασε να κάνει την εμφάνιση της με την κοπέλα της το 2008, Σαμάνθα Ρόνσον με την οποία είχε δεσμό περίπου 4 χρόνια, ενώ κατά καιρούς έχουμε ακούσει για διάφορους δεσμούς με άντρες.

Η πιο πρόσφατη γνωστή λεσβιακή σχέση της Μισέλ Ροντρίγκεζ ήταν αυτή με την Κάρα Ντελεβίν. Και μετά πέρασε και για λίγο από την αγκαλιά του Ζακ Έφρον -άσχετο! Έχει πει όμως το εξής, σχετικό: "Δεν έχω ποζάρει σε κόκκινο χαλί ποτέ με κάποιον, οπότε αναρωτιούνται "Τι κάνει με τον κόλπο της;'. Έ λοιπόν, τα έχω δοκιμάσει και τα δύο. Κάνω ό,τι μου γουστάρει. Έίμαι υπερβολικά περίεργη για να κάθομαι απλά και μη δοκιμάζω ό,τι μπορώ. Οι άντρες εξάπτουν το ενδιαφέρον μου. Το ίδιο και οι γκόμενες".

Η σταρ του True Blood, Άννα Πάκουιν, μητέρα δύο παιδιών σε συνέντευξη της στον Λάρι Κινγκ ρωτήθηκε ανοιχτά από τον Κινγκ και για τη σεξουαλικότητά της, ειδικά τώρα που είναι παντρεμένη με τον συμπρωταγωνιστή της Στίβεν Μόγιερ. Την ρώτησε λοιπόν αν είναι μπαϊσέξουαλ σε μη ενεργό κατάσταση και η ίδια απάντησε πως είναι παντρεμένη τώρα και ζούνε ευτυχισμένοι με τον άντρα της μονογαμικά ενώ το 2010 είχε ταράξει με τη δήλωσή της πως είναι μπαϊσέξουαλ και δεν έδειξε να δίνει δεκάρα!

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να είναι παντρεμένη -με άντρα- ερωτευμένη και μανούλα διδύμων μωρών, όμως η Ζόι Σαλντάνα υπήρξε "ανήσυχη σεξουαλικά" στο παρελθόν και δεν το έχει κρύψει. "Ξυπνώ και αν θέλω να είμαι με γυναίκα θα το κάνω γιατί αυτή είναι η ζωή μου, οπότε και η απόφαση δική μου".

H κούκλα κόρη της Κιμ Μπέισινγκερ (Kim Basinger) και του Άλεκ Μπόλντουιν (Alec Baldwin), η Άιρλαντ Μπόλντουιν (Ireland Baldwin) είναι bisexual. Η καλλονή μετά από έναν οδυνηρό χωρισμό και τραγικές αλλαγές στα μαλλιά, αποφάσισε να αλλάξει σεξουαλικό προσανατολισμό κι δημιούργησε σχέση με την ράπερ Έιντζελ Χέιζ (Angel Haze). Η αλήθεια είναι πως τη σχέση τους την παρακολουθήσαμε καρέ - καρέ αφού εξ΄αρχής τα δύο κορίτσια τροφοδοτούσαν με φωτογραφίες και βίντεο τα social media, όμως τώρα, και ύστερα από μια "επίσκεψη" σε κλινική αποτοξίνωσης, η 19χρονη Άιρλαντ, δείχνει να... απέχει γενικώς. Μέχρι νεωτέρας, λοιπόν...

Παντρεμένη με τον κούκλο Τζος Ντουχάμελ και μητέρα του γιου τους, Άξελ, η Φέργκι, δεν έχει κρύψει ποτέ ότι της αρέσουν και οι γυναίκες. "Φαντάζομαι ότι θα μπορούσα να με αποκαλέσω bisexual, ή ανοιχτή σεξουαλικά ή ελεύθερο πνεύμα... ό,τι προτιμάτε".

Μετά την Άνα Πάκουιν (Anna Paquin), ήρθε η σειρά της Έβαν Ρέιτσελ Γουντ (Evan Rachel Wood) να παραδεχτεί δημόσια την αμφιφυλοφιλία της. Ο τελευταίος γνωστός σύντροφος της Έβαν Ρέιτσελ Γουντ ήταν ο Μέριλιν Μάνσον. Τα όποια σχόλια, απλά περιττεύουν.

Η Γουντ φαίνεται ότι επηρεάστηκε από τον ρόλο της ως λεσβία βαμπιροβασίλισσα Σόφι-Αν (Sophie-Anne) στη σειρά και παραδέχτηκε ότι και στην προσωπική ζωή της, βγαίνει και με γυναίκες αλλά και είναι ανοιχτή στα πάντα. Ακόμη συνέχισε λέγοντας πως όταν αφορά σχέσεις με κορίτσια, εκείνη αναλαμβάνει τον ρόλο του άντρα. Ναι ναι, και πόρτες ανοίγει και πληρώνει για το δείπνο!

Έχοντας εξηγήσει ότι δεν χρησιμοποιεί τη λέξη bisexual γιατί "κανείς δεν αγαπά τους bisexual" η Σίνθια Νίξον του "SATC" παράτησε τον επί πολλά πολλά χρόνια σύζυγο και πατέρα των παιδιών της και παντρεύτηκε μια γυναίκα, με την οποία έχουν ήδη και ένα παιδάκι.

Η Ντρου Μπάριμορ έχει περάσει δύσκολα παιδικά και εφηβικά χρόνια και ουδέποτε το έχει κρύψει. Στο πρόσωπο του συζύγου της, Γουίλ Κόπλεμαν, φαίνεται ότι έχει βρει το λιμάνι της και ζει ευτυχισμένα με τα δυο τους παιδιά. Τη δήλωσή της όμως την είχε κάνει και εκείνη."Αν μου αρέσουν οι γυναίκες σεξουαλικά; Ναι, μου αρέσουν. Τελείως. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου bisexual".

Αν νομίζεις πως το κορίτσι του Τζόνι Ντεπ, η ηθοποιός Άμπερ Χερντ (Amber Heard) νοικοκυρεύτηκε στις σεξουαλικές της πεποιθήσεις κάνεις λάθος.Η 27χρονη καλλονή άνοιξε την ψυχή της στο ηλεκτρονικό περιοδικό του fashion site net-a-portet και μίλησε για την σεξουαλικότητα της λέγοντας πως έκανε σχέσεις, πετυχημένες σχέσεις με άντρες και είχε και μια υπέροχη σχέση με μια υπέροχη γυναίκα.
Η ίδια βέβαια επιμένει πως δεν θέλει να της βάζουν ταμπέλες, υποστηρίζοντας με θέρμη τις προηγούμενες σχέσεις της, τόσο με γυναίκες, όσο και με άντρες.

Για την Αντζελίνα Τζολί τι να πούμε; Όλα είναι γνωστά. Απλά, υπογραμμίζουμε μια δήλωσή της εκείνων των καιρίων. "Έχω αγαπήσει γυναίκες στο παρελθόν και έχω κοιμηθεί μαζί τους. Πιστεύω ότι αν αγαπάς και θέλεις να ευχαριστήσεις μια γυναίκα, ιδιαίτερα αν είσαι κι εσύ γυναίκα, τότε σίγουρα ξέρεις πώς να χειριστείς ορισμένα πράγματα.

"Υπάρχει κάτι στο να βρεθείς με μια γυναίκα που που είναι πολύ ικανοποιητικό. Δεν με νοιάζει που με λένε bisexual. Εγώ κάνω ό,τι με κάνει να νιώθω καλά", είχε δηλώσει κάποια στιγμή η Έιμι Γουίνχαουζ, η οποία πέθανε στα 27 της χρόνια, το 2011.

"Δεν αγαπώ μόνο τους άντρες. Αγαπώ τους ανθρώπους. Δεν έχει να κάνει με το φύλο. Έχει να κάνει με το πνεύμα που αποπνέει ο κάθε άνθρωπος με τον οποίο είσαι μαζί. Δεν θα έλεβα ότι είμαι γκέι ή στρέιτ. Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες. Απλά μου αρέσουν οι άνθρωποι". Bisexual και η ποπ σταρ Kes$α.

Η Γκίλιαν Άντερσον των "X Files" αποκαλύπτει ότι της αρέσουν και οι γυναίκες. "Έχω υπάρξει σε σχέση με ένα κορίτσι για πολύ καιρό όταν ήμουν στο σχολείο και μετά είχα μία με έναν ναρκομανή φανατικό του πανκ ροκ"

Η Άμπερ Ρόουζ το βροντοφωνάζει. "Είμαι ένας απίστευτα ανοιχτός άνθρωπος με τη σεξουαλικότητά μου. Μπορώ να είμαι ερωτευμένη και με γυναίκα, αλλά και με άντρα. Και όποιας φυλής άνθρωπο επίσης". Εντάξει... το καταλάβαμε...

Παρά το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής της ήταν straight, η θρυλική τραγουδίστρια Τζόαν Μπαέζ έκανε μια σχέση τριών ετών με μια γυναίκα. Δημοσιοποίησε τη σχέσητ ης και πήρε ενεργό μέρος στην LGBT κοινότητα.

Μάρλον Μπράντον. Ο θρύλος του Χόλιγουντ δεν έκρυβε την αλήθεια. "Όπως ένας τεράστιος αριθμός ανδρών, έτσι κι εγώ, είχα ομοφυλοφιλικές εμπειρίες και δεν ντρέπομαι γι' αυτό. Δεν με έχει νοιάξει ποτέ τι σκέφτονται οι άνθρωποι για μένα.

Και τελευταίος -στη σειρά και όχι στη σημασία- ο Ντέιβιντ Μπάουι. Το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος. "Είναι αλήθεια. Είμαι bisexual. Αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι έχω χρησιμοποιήσει αυτό το στοιχείο πολύ καλά. Υποθέτω ότι πρόκειται για το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη".

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Διάσημοι αστέρες περιγράφουν την πρώτη τους φορά

Τις θυμάστε; Οι διάσημες Ελληνίδες που άφησαν τη showbiz και έγιναν μοναχές

12 τηλεοπτικά δίδυμα που αποδείχτηκαν σκέτη… καταστροφή!

Τα καλύτερά μας σήμερα

Ε όχι! Ούτε που φαντάζεστε ποιο είναι το εξωφρενικό ποσό που έχει πάρει ο Σπαλιάρας για μια διαφήμιση

Ανευ προηγουμένου! Η γυναίκα του Μανίκα ξεσπά δημοσίως, επειδή την κατηγόρησαν ότι τον κεράτωσε!

Δύσκολες ώρες για την Πηνελόπη Πλάκα: «Γιατί σε εμένα αυτό το κακό;»