9 διάσημοι που έχουν μαχαιρώθει - Όχι σε ταινία! [photos]

9 διάσημοι που έχουν μαχαιρώθει - Όχι σε ταινία! [photos]
Αυτοί οι celebrities έγιναν διάσημοι μέσα από ταινίες και ρόλους στους οποίους έπαιζαν τον «σκληρό»! Στην πραγματική τους ζωή ελάχιστοι γνωρίζουν ότι έζησαν μία βίαιη εμπειρία που κόντεψε να τους στείλει στον άλλο ... κόσμο.

Εννέα γνωστοί - και λιγότερο γνωστοί - ηθοποιοί του Χόλιγουντ, κινδύνευσαν να χάσουν μέχρι και τη ζωή τους σε επιθέσεις με μαχαίρι ή αιχμηρά αντικείμενα.

Ένας εκ των πιο γνωστών, ο σταρ του «Game of Thrones» και του «Lord of The Rings», Σιν Μπιν, ο οποίος συνέχισε να πίνει σε ένα μπαρ στο Λονδίνο... ενώ τον είχαν μαχαιρώσει! Δυστυχώς, κάποιοι από τη λίστα έφυγαν από τη ζωή λόγω του σοβαρού τραυματισμού τους. Όπως, ο ηθοποιός Ρόμπερτ Νοξ από το κινηματογραφικό blockbuster, «Harry Potter»! Ο ηθοποιός Ρόμπερτ Νοξ έπαιξε το ρόλο του «Marcus Belby» στο φιλμ «Harry Potter and the Half-Blood Prince». Ο Ρόμπερτ βρισκόταν σε ένα μπαρ με τον αδερφό του, όπου έγινε μια παρεξήγηση για ένα κινητό τηλέφωνο με έναν άγνωστο. Ο άγνωστος ήταν κακοποιός, με το όνομα Καρλ Μπίσοπ. Ο Μπίσοπ έφυγε από το μπαρ και επέστρεψε με άγριες διαθέσεις. Υπερασπιζόμενος τον αδερφό του, ο νεαρός ηθοποιός μαχαιρώθηκε 3 φορές στο στήθος και πέθανε. Ο Μπίσοπ πήρε τη θανατική ποινή για τον φόνο.Ο πασίγνωστος ηθοποιός του «Lord of the Rings», ο οποίος έκανε θραύση στην αμερικανική τηλεόραση στο ρόλο του Lord Eddard Stark στη σειρά «Game of Thrones» κάπνιζε το τσιγάρο του στο Camden's Hill Bar and Brasserie με την Νάντια Φόστερ τον Ιούνιο του 2011. Ο Σιν Μπιν μετά από λογομαχία με περαστικό, ξαναμπήκε στο μαγαζί για να ξαναβγεί λίγο αργότερα πάλι για τσιγάρο. Ο περαστικός είχε επιστρέψει τον γρονθοκόπησε και τον μαχαίρωσε στο χέρι. Ο Λόρδος έβαλε έναν επίδεσμο και επέστρεψε στο μπαρ να πιει ένα ποτάκι ακόμα!
Ο Άνγουαν Γκλόβερ, γνωστός για τον ρόλο του "συμμορίτη" στο «The Wire» βρισκόταν έξω από ένα κλαμπ στη Ουάσινγκτον το 2014 όπου του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν στο κεφάλι και τον μαχαίρωσαν στα πλευρά, αφού τον κλώστησαν πολλές φορές στο έδαφος. Μεταφέρθηκε και ανάρρωσε στο νοσοκομείο.
Ενώ βρισκόταν στη Βόρεια Καρολίνα για τα γυρίσματα της ταινίας «Domestic Disturbance», ο εικονιζόμενος Στιβ Μπουσέμι και ο ηθοποιός Βινς Βον βρέθηκαν σε καβγά, μάλλον εξαιτίας του «αγενή» - όπως τον αποκάλεσαν - Βινς. Πιάστηκαν στα χέρια και ενώ ο Μπουσέμι πήγε να χωρίσει τον Βινς Βον από τον αντίπαλό του, τον μαχαίρωσαν στο πρόσωπο, στον λαιμό και στο χέρι. Η αστυνομία κατέφθασε με... σπρέι πιπεριού και ο Μπουσέμι πήγε για ανάρρωση στη Νέα Υόρκη.Η ηθοποιός Τερέσα Σαλντάνα έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της στην τηλεοπτική σιερά «The Commish» και την ταινία «Raging Bull» του Σκορτσέζε. Η Σαλντάνα μαχαιρώθηκε βιαίως από έναν θαυμαστή τους που κατάφερε να βρει τα τηλέφωνα και τα στοιχεία των οικείων της, προσποιήθηκε ότι είναι βοηθός του Σκορτσέζε, βρήκε τη διεύθυνσή της, την περίμενε έξω από το σπίτι της και και τη μαχαίρωσε με τόση αγριότητα που λέγεται ότι στράβωσε η λαβή του μαχαιριού. Μετά από 4 ώρες χειρουργείο και 4 μήνες στο κρεβάτι, η ηθοποιός γλίτωσε τη ζωή της. Η Σαλντάνα ίδρυσε την οργάνωση Victims for Victims και ο τρελός θαυμαστής της πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια σε ψυχιατρική κλινική.To 1972 ο ηθοποιός Εντ Μπέγκλεϊ Jr. μαχαιρώθηκε σχεδόν μέχρι θανάτου. Τότε ήταν 22 ετών και πήρε με έναν φίλο του ένα λεωφορείο από το Λος Άντζελες για να πάει σε ένα καζίνο. Στη διαδρομή ο οδηγός τους έβγαλε από το λεωφορείο και τους επιτέθηκε μια συμμορία εφήβων. Τον έδειραν και τον μαχαίρωσαν στον πνεύμονα. Ένα διερχόμενο αυτοκίνητο του έσωσε τη ζωή!Ο Κρίστοφερ Κλάντον έγινε γνωστός στο ρόλο του βαρυποινίτη Savino Bratton, στη σειρά του HBO «The Wire». Το 2008 η μικρή οθόνη έγινε πραγματικότητα, στο Μέριλαντ. Έλαβε μέρος σε έναν καβγά όπου μέσα στο πλήθος μαχαιρώθηκε από άγνωστο. Μεταφέρθηκε στο Johns Hopkins Bayview Medical Center όπου και ανάρρωσε.Ο ηθοποιός και κασκαντέρ Τζεφ Τσέις (δεξιά στη φωτό) στα γυρίσματα της σειράς «Dexter» μαχαιρώθηκε με ένα ψεύτικο μαχαίρι, που χρησιμοποιούσαν στις ανάλογες σκηνές. Τελικά το μαχαίρι είχε αντικατασταθεί - χωρίς κανείς να το καταλάβει - με ένα αληθινό. Με αποτέλεσμα σε μια σκηνή ο Τζεφ Τσέις να μαχαιρωθεί κανονικά στο στήθος. Λέγεται ότι ο ίδιος ο «Dexter», ηθοποιός Michael C. Hall φώναζε «Stop! Stop! Stop!». Ο Τζεφ Τσέις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.Το 2011, ο ηθοποιός σκηνοθέτης Ρικάρντο «Ricky» Ριβέρο του σόου «That's Entertainment!» στις Φιλιππίνες μαχαιρώθηκε στο σπίτι του από έναν φίλο που γνώρισε στο Facebook. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, βρήκαν ότι είχε μαχαιρωθεί 17 φορές. Ευτυχώς οι πληγές δεν ήταν βαθιές και ο ένοχος πιάστηκε από τις αρχές.

tff.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Gym Wear: Τα κομμάτια που πρέπει να φορέσεις στο γυμναστήριο αν θες να έχεις στιλ!

5+1 τσάντες-πουγκιά που θα αναδείξουν κάθε εμφάνισή σου!

Μαλλί με μαλλί: Γιατί οι γυναίκες είμαστε τόσο ανταγωνιστικές;