15 διάσημοι που ήθελαν διακαώς να σκοτώσουν τους εαυτούς τους! [photos]

15 διάσημοι που ήθελαν διακαώς να σκοτώσουν τους εαυτούς τους! [photos]
Υπάρχουν πολλές διακυμάνσεις στην ψυχοσύνθεση των σταρ-ηθοποιών του Xόλιγουντ σχετικά με τους χαρακτήρες που υποδύονται. Ειδικά όταν καταφέρουν να πάρουν ένα καινούριο ρόλο είναι χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι.Ανυπομονούν να ξεκινήσουν την προετοιμασία για να μπουν στο πετσί του ρόλου και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Στην πορεία όμως μερικές φορές τα πράγματα κάπου στραβώνουν.

Είτε γιατί η .. συνύπαρξη με το ρόλο τους κούρασε, είτε γιατί θέλουν να προχωρήσουν σε κάτι πιο ενδιαφέρον ή για κάποιο άλλο λόγο οι σταρς αρχίζουν να νοιώθουν εχθρικά για τον φανταστικό χαρακτήρα που υποδύονται και θέλουν τον …. βγάλουν από τη μέση. Ας παρακολουθήσουμε λοιπόν μια λίστα με ηθοποιούς από την μικρή και μεγάλη οθόνη που δεν έβλεπαν την ώρα να τα …τινάξουν!

Actor Bill Murray arrives at the 86th Academy Awards in Hollywood, California March 2, 2014. REUTERS/Adrees Latif (UNITED STATES  - Tags: ENTERTAINMENT HEADSHOT)(OSCARS-ARRIVALS)

Bill Murray - Zombieland: Υπήρχε διαφωνία με τον μεγάλο ηθοποιό και την παραγωγή για την τύχη του ρόλου. Η παραγωγή τον ήθελε ζόμπι από την αρχή αλλά ο Μάρει ήθελε να ξεκινήσει ζωντανός και μετά να πεθάνει.

Harrison Ford arrives at the European Premiere of Star Wars, The Force Awakens in Leicester Square, London, December 16, 2015.       REUTERS/Dylan Martinez  TPX IMAGES OF THE DAYHarrison Ford- Star Wars: Επέμενε να θυσιαστεί για το καλό της Αυτοκρατορίας και το γενικότερο Καλό ο διάσημος ηθοποιός. Προσπάθησε να το πετύχει στην τρίτη ταινία της απολαυστικής τριλογίας, αλλά η παραγωγή είχε άλλα σχέδια και δεν του έκανε το χατίρι.
Actor Monaghan poses at the world premiere of the film

Dominic Monaghan – Lost: Τσακωνόταν συχνά με άλλους ηθοποιούς, συμμετείχε σε σκάνδαλα, χώρισε με την συμπρωταγωνίστρια του Evangeline Lily, γενικά δεν ήθελε άλλο ο νεαρός σταρ και ζήταγε από την παραγωγή να αποχωρήσει. Αυτό που ήθελε ήταν να σκοτωθεί ο χαρακτήρας σαν ήρωας, αλλά δεν του το έκαναν το χατίρι καθώς απλά τον έπνιξαν!
Actor Dobrev poses at the 2016 GLSEN Respect Awards - Los Angeles at the Beverly Wilshire hotel in Beverly HillsNina Dobrev – The Vampire Diaries: Το 'πε και το κάνε η όμορφη ηθοποιός, καθώς είχε δηλώσει ότι δεν θα έκανε πάνω από έξι σεζόν στη γνωστή σειρά. Ήθελε το τέλος να είναι δυνατό, επικό και όμορφο, αλλά αρκετοί απογοητεύτηκαν με τη μορφή που βρήκε η παραγωγή. «Έφυγε» σαν να κοιμόταν ..κάτι σαν την ωραία κοιμωμένη… οι φανς δε το βρήκαν και πολύ cool!
Shooting of film 'Black Death' in Harz moutain range

Sean Bean -The Lord of The Rings: Ο ενθουσιασμός για το ρόλο του Boromir στην επική ταινία του Π. Τζακσον γρήγορα μετατράπηκε σε...δεύτερες σκέψεις. Ο λόγος είναι ότι οι τόσες πολλές σκηνές μάχης εμπεριείχαν αρκετά υψηλό επίπεδο δυσκολίας (βουνά, γκρεμοί, πτήσεις με ελικόπτερα κλπ) και ο Bean άρχισε να νοιώθει άβολα. Έτσι όταν ο έφτασε το τέλος το ...χάρηκε με την ψυχή του. Ο ίδιος παραδέχεται ότι ο επικός θάνατος του Boromir ήταν ο αγαπημένος του στην καριέρα του!
Premiere of The Iron Lady in London

Harry Lloyd - Game of Thrones: Καλύτερα να πεθάνει ο ρόλος με εντυπωσιακό τρόπο παρά να παραμένεις για πολλές σεζόν και να...περιφέρεσαι χωρίς να κάνεις εντύπωση, αυτά είναι σε ελεύθερη μετάφραση η άποψη του ηθοποιού που έπαιξε τον Viserys Targaryen και αδελφό της αγαπημένης Καλίσι. Έτσι τον «έστειλαν» εντυπωσιακά, αφού του άδειασαν ένα κουβά λιωμένο χρυσάφι στο κεφάλι!

 



Sophie Turner - Game of Thrones: Η πανέμορφη Sansa Stark δεν έχει ακριβώς βαρεθεί το χαρακτήρα που υποδύεται αλλά δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται και ανυπομονεί να έρθει η στιγμή που θα πεθάνει. Ονειρεύεται ένα μακρόσυρτο επεισόδιο με ψυχολογικές διακυμάνσεις και συγκίνηση που θα αφήσει εποχή. Η παραγωγή τι να σκέφτεται άραγε;
newego_large_t_641_107229065_type13063Kit Harrigton - Game of Thrones: Άλλος ένας χαρακτήρας από την διάσημη σειρά στη λίστα μας που με τόσους ρόλους και τόσο ..θανατικό έχει την τιμητική της. O John Snow πάντως έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το θάνατο του, τον οποίο κράτησε σαν επτασφράγιστο μυστικό στα γυρίσματα για να μην καταλάβει κανείς τίποτα από πριν και χαλάσει η ...έκπληξη.
A Monster Calls - Photocall - 64th San Sebastian Film Festival

Sigourney Weaver - Alien 3: Επιθυμία της ηθοποιού ήταν να δώσει ένα τέλος στο χαρακτήρα της καθώς ήθελε να αποτρέψει την εμφανίση της σε διάφορες συνέχειες που θα ακολουθούσαν. Ήδη η εταιρεία παραγωγής είχε στα σκαριά το Alien vs Predator και μόλις το έμαθε η Weaver έπαθε σοκ, καθώς θεωρούσε ότι έτσι θα εξευτελιζόταν ο ρόλος της και η πολύ επιτυχημένη σειρά ταινιών στην οποία πρωταγωνίστησε.
newego_large_t_641_107229062_type13063

Dean Noris - Breaking Bad: Ακόμα και η συμμετοχή σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές στη ιστορία της τηλεόρασης μπορεί να κουράσει. Ακριβώς αυτό ένιωσε ο συμπαθής Hank και περίμενε με ανυπομονησία το θάνατο του. Έφυγε με το κεφάλι ψηλά μετα από πέντε σεζόν!
Samuel L. Jackson accepts the Lifetime Achievement Award at the 2016 BET Awards in Los AngelesSamuel L Jackson- Deep Blue Sea: Ενθουσιάστηκε με το ρόλο του στην ταινία ο διάσημος ηθοποιός και ειδικά με τον τρόπο που θα πέθαινε. Έτσι το να τον φάει ένας καρχαρίας ήταν το πιο εντυπωσιακό που του έχει συμβεί στην καριέρα του (σε σχέση με το θάνατο βεβαίως).
Bridget Jones's Baby World Premiere in London

Patrick Dempsey –-Grey's Anatomy: Μετά από τόσες χρονιές στα χειρουργεία και στα νοσοκομεία και μετά από τόσους που ο ίδιος...έθαψε ως γιατρός στην σειρά ήρθε και η δική του στιγμή να αποδημήσει εις Κύριον δια μέσου ενός τροχαίου ατυχήματος. Ο εκλιπών δήλωσε ενθουσιασμένος με το θάνατο του και ευχήθηκε να τον είχε κάνει ένα ή δυο χρόνια νωρίτερα.

 

Leonard Nimoy, cast member of the new film Leonard Nimoy – Star Trek II: Μετά τo πρώτο Star Trek ο Nimoy που υποδύθηκε τον Spock δεν το συζητούσε καν να επανέλθει και στο σίκουελ. Το σενάριο της δεύτερης ταινίας όμως χωρίς τον Spock δεν άρεσε σε κανένα. Οπότε ο σεναριογράφος παρουσίασε νέο σενάριο με τον Spock να πεθαίνει νωρίς για πείσουν τον Nimoy να συμμετέχε,ι όπως κι έγινε. Στην συνέχεια όμως και αφού ξεκίνησαν τα γυρίσματα η πονηρή παραγωγή παρουσίαζε διαδοχικά σενάρια με το θάνατο του Spock να μετατίθεται όλο και πιο... βαθιά μέχρι που έφτασε στο τέλος της ταινίας. Πλέον ο Nimoy είχε δεσμευτεί και δεν έφερε άλλες αντιρρήσεις.
tff.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

H&M: Οι backpack τσάντες που μας έκλεψαν την καρδιά! Πόσο κοστίζουν;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε πως φόρεσε το απόλυτο φόρεμα για το 2017 και μάθε που θα το βρεις κι εσύ! (Photo & video)

Κι όμως! Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς των μοντέλων του Zara!