10 διάσημοι που ξεκίνησαν απ\'το τίποτα κι έγιναν πλούσιοι! Οι συγκλονιστικές ιστορίες απ\'το παρελθόν τους

10 διάσημοι που ξεκίνησαν απ\'το τίποτα κι έγιναν πλούσιοι! Οι συγκλονιστικές ιστορίες απ\'το παρελθόν τους
Τα έχουν όλα και ο μισός πλανήτης (για να μην πούμε και παραπάνω και μας πείτε και υπερβολικούς) σήμερα τους ζηλεύει, όχι μόνο για την ομορφιά και τα κάλλη τους, αλλά κυρίως για τα μηδενικά που έχουν οι λογαριασμοί τους στην τράπεζα, κάτι που συνεπάγεται χλιδή στην καθημερινή τους ζωή, πολυτελή αυτοκίνητα, σπίτια που έχουμε δει μόνο σε ταινίες, περίεργα γούστα και προτιμήσεις και γενικά… σπατάλες και υπερβολές.

Αλλά έτσι είναι, αν τα έχεις, τα κάνεις! Συνεχίστε παρακάτω..

Αλλά όπως το ασχημόπαπο, ανέβηκε level και έγινε κύκνος, έτσι υπάρχουν και επώνυμοι που ξεκίνησαν από το μηδέν, χωρίς δεκάρα στην τσέπη και… με τρύπια παντελόνια και σήμερα αν τους ρωτήσεις ούτε που ξέρουν τι έχουν!

Η ιστορία της ζωής πολλών αστραφτερών επωνύμων μπορεί να θυμίζει ταινία, αλλά το «σενάριο» δεν ήταν πάντα… εύκολο.
Αυτοί είναι οι πιο «πολύπαθοι» πρωταγωνιστές που πλέον τρίβουν και οι ίδιοι τα μάτια τους με το πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους:

Τζιμ Κάρεϊ



Όπως έγραψε ο ίδιος στη βιογραφία του, ο κωμικός πριν από πολλά χρόνια, εγκατέλειψε το Λύκειο και ζούσε σε ένα φορτηγάκι με την οικογένειά του, σε διάφορα σημεία του Καναδά και τελικά κατέληξε να ζει σε μία σκηνή στην αυλή της μεγαλύτερης αδερφής του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνες τις δύσκολες εποχές ήταν που ανέπτυξε την αίσθηση του χιούμορ.

 

Κρις Πρατ



Σήμερα είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του, αλλά κάποτε ο σταρ του «Jurassic World» δεν είχε ούτε σπίτι και ζούσε σε ένα φορτηγάκι, στη Χαβάη. Όλα αυτά σε ηλικία 19 ετών, οπότε και έβγαλε εισιτήριο χωρίς επιστροφή προς το Μάουι.

«Πίναμε, δουλεύαμε τις λιγότερες ώρες που μπορούσαμε- 15 με 20 την εβδομάδα- απλά για να έχουμε αρκετά για καύσιμα, φαγητό και υλικά για ψάρεμα. Υπέροχη εποχή», έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή του για εκείνα τα χρόνια που δε θυμίζουν τίποτα από τη σημερινή χλιδάτη του ζωή.

Μάλιστα, οι «κακουχίες» στο Μάουι έγιναν τελικά το «εισιτήριο» για το Χόλιγουντ, μιας και όταν δούλευε ως σερβιτόρος, τον εντόπισε μία ηθοποιός που ετοιμαζόταν για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, εντυπωσιάστηκε από την εξωτερική του εμφάνιση και έτσι ο Κρις «τσίμπησε» ρόλο.

 

Χάλι Μπέρι



Στα 21 της πήρε τη μεγάλη απόφαση και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να κυνηγήσει το όνειρό της, να γίνει ηθοποιός! Αλλά τελικά δεν είχε πολλά χρήματα στην τσέπη και όταν ξέμεινε η μητέρα της δεν της έστειλε άλλα, με αποτέλεσμα η Μπέρι να αναγκαστεί να μείνει σε καταφύγιο για άστεγους.

«Αυτό με έμαθε πώς να φροντίζω τον εαυτό μου και ότι μπορούσα να ξεπεράσω κάθε κατάσταση», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Ντάνιελ Κρεγκ



Ανήκει στους πιο πλούσιους αστέρες του Hollywood, σήμερα είναι γνωστός ως ο απόλυτος 007, αλλά κάποτε ούτε ο Ντάνιελ Κρεγκ είχε τα βασικά, όπως σπίτι και φαγητό. Και αν ακούγεται αντιφατικό, σας ενημερώνουμε ότι ο σήμερα κοστουμαρισμένος Κρεγκ κάποτε δούλευε ως σερβιτόρος και στην αρχή της καριέρας του αναγκάστηκε να κοιμάται σε πάρκα, πάνω σε παγκάκια!

 

Τζένιφερ Λόπεζ



Έζησε φτωχικά, εξαιτίας ενός καβγά με τη μητέρα της κατά την εφηβεία της, αλλά σήμερα είναι πρότυπο για πολλές και ποθητή από πολλούς. Η Τζένιφερ Λόπεζ, στα 18 της, επέμενε να γίνει χορεύτρια, αν και η μητέρα της ήθελε να την στείλει στο Κολέγιο.

Τότε, η Λόπεζ τα μάζεψε τα πράγματα και έφυγε από το σπίτι και κατέληξε να κοιμάται σε καναπέ, στη σχολή χορού που πήγαινε.

«Ήμουν άστεγη, αλλά της είπα ''Αυτό πρέπει να κάνω''», έχει πει η Λατίνα σταρ σε μία συνέντευξή της. Λίγους μήνες μήνες αργότερα, βρήκε δουλειά ως χορεύτρια στην Ευρώπη και άρχισε να βλέπει τη ζωή της να αλλάξει ριζικά!

 

Χίλαρι Σουάνκ



Ανάμεσα στη λίστα όσων άλλαξαν 180 μοίρες στη ζωή τους είναι και η Χίλαρι Σουάνκ. Ο κινηματογραφικός «Μαύρος Κύκνος» ζούσε σε αυτοκίνητο με τη μητέρα του, σε ένα «πάρκο» με τροχόσπιτα και μετακόμισε στην Καλιφόρνια κατά την εφηβεία της για να δει αν θα πραγματοποιηθεί το όνειρό της, να γίνει ηθοποιός.

Τίποτα δεν προμήνυε τη λαμπρή καριέρα που την περίμενε, μιας και πριν πάρει τον πρώτο της ρόλο, έφτασε να μένει σε ένα εντελώς άδειο σπίτι, το οποίο σκόπευε να πουλήσει μία φίλη της.

 

Στιβ Τζομπς



Το όνομά του είναι συνόνυμο του «μήλου» και μοιάζει κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής του να ήταν σχεδόν το μόνο πράγμα που του έφταναν τα χρήματα που είχε για να αγοράσει και να φάει.

O Στιβ Τζομπς μεγάλωσε στο Σαν Φρανσίσκο και υιοθετήθηκε από μια οικογένεια εργατικής τάξης. Αργότερα παράτησε το Reed College επειδή δεν είχε τα χρήματα για τα δίδακτρα, αλλά συνέχισε μόνο τις παρακολουθήσεις των μαθημάτων.

Ξεκίνησε την Apple στο γκαράζ των γονιών του και έφτασε να είναι ο ιδρυτής και CEO της Apple και η αξία του υπολογίζεται στα 7 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

Τζέι Ζι



Από εκεί που τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του δεν είχαν χρήματα ούτε για να αγοράσουν ψωμί, έφτασε να είναι ο μεγαλύτερος μουσικός παραγωγός του πλανήτη. Ο Τζέι Ζι από αρνητικό πρόσημο στην τσέπη, σήμερα είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου με περιουσία που αγγίζει τα 450 εκατομμύρια δολάρια. Και σα να μην έφτανε αυτό, έχει παντρευτεί και με την Μπιγιονσέ, μεγαλώνοντας με τον τρόπο αυτό ακόμα περισσότερο την περιουσία του!

Όπρα Γουίνφρεϊ



Το φαινόμενο της αμερικανικής τηλεόρασης, η βασίλισσα των media, πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. Ήταν η κόρη μιας ανύπαντρης και έφηβης μητέρας, που έπρεπε να αντιμετωπίσει τη φτώχεια της, τη σεξουαλική παρενόχληση και την εφηβική εγκυμοσύνη της.

Βιάζεται σε ηλικία 9 ετών από έναν αριθμό συγγενών της (θείος και ξάδερφος), αλλά και από φίλο της μητέρας της. Μετακομίζει στο Τενεσί και γίνεται δεκτή στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Τενεσί. Έτσι ξεκινά δειλά-δειλά την περιπέτειά της με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση στο Νάσβιλ.

Σήμερα θεωρείται μία από τις πιο πλούσιες Αφρικοαμερικάνες και από τις πιο ισχυρές celebrities στον κόσμο, με περιουσία που αγγίζει τα 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ντέμι Μουρ



Φτωχό ήταν και το παρελθόν της πάμπλουτης σήμερα Ντέμι Μουρ. Το σύμβολο του σεξ της μεγάλης οθόνης όταν ήταν μικρή ζούσε σε πάρκο με τροχόσπιτα και σε αυτό «έφταιγε» και το γεγονός ότι ο πατέρας της ήταν βουτηγμένος στις καταχρήσεις.

Κάποια στιγμή, όμως, η Ντέμι πάτησε πόδι και έφυγε από το σπίτι, παρατώντας παράλληλα το σχολείο και άνοιξε πανιά για Χόλιγουντ… Τη συνέχεια την ξέρουμε όλοι μας!

Επιμέλεια: Κάσσι Φιλιππιτζή

star.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ήταν κάποτε ζευγάρια στην σόουμπιζ! Τους θυμάστε;

Το παραδέχθηκαν δημόσια! Αυτοί είναι οι Έλληνες celebrity που κάθισαν στο κρεβάτι ψυχανάλυσης

Οι Ελλήνες που έχουν κάνει ναρκωτικά και το έχουν παραδεχθεί! Δεν φαντάζεστε ποιοι είναι στην λίστα!