14 διάσημοι που ήρθαν τετ-α-τετ με τον θάνατο! Πώς την γλίτωσαν στο παρά πέντε;

14 διάσημοι που ήρθαν τετ-α-τετ με τον θάνατο! Πώς την γλίτωσαν στο παρά πέντε;
Πρόκειται για πασίγνωστους σταρ του Χόλιγουντ που μπορεί έχουν αποκτήσει χρήμα, δόξα και αναγνωρισιμότητα, όμως δεν παύουν να είναι άνθρωποι που έχουν μια φυσιολογική ζωή με απρόοπτα. Ατυχήματα συμβαίνουν σε όλους, ακόμη και κατά την διάρκεια της δουλειάς.

Κάθε ένας από αυτούς τους ηθοποιούς, τραγουδιστές, είχε μια πολύ κοντινή εμπειρία με τον θάνατο, είτε λόγω μιας σειράς κακών αποφάσεων, είτε απλά λόγω κακής τύχης. Ευτυχώς, όμως, στο τέλος όλα πήγαν καλά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Leonardo Di Caprio, ο οποίος είχε κάνει υποβρύχια κατάδυση στο Κέιπ Τάουν στην Νότια Αφρική, όπου παγιδεύτηκε σε ένα κλουβί καρχαριών. Στην συνέχεια δέχτηκε επίθεση από έναν καρχαρία. Τον δάγκωσε, αλλά επέζησε.

1Michael Fox

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε, ότι σε μια σκηνή από την ταινία “Επιστροφή στο Μέλλον 3", κρεμόταν από μια θηλιά, αλλά είχαν υπολογίσει λάθος το δέσιμό της. Ο ηθοποιός λιποθύμησε και κανείς δεν κατάλαβε, ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του για πάνω από 30 δευτερόλεπτα, μέχρι να τον κατεβάσουν.

2Charlize Theron

Στα γυρίσματα της ταινίας “Aeon Flux”, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός προσγειώθηκε άτσαλα στον λαιμό της, ενώ έκανε μια τούμπα προς τα πίσω. Παρά λίγο να σπάσει τον λαιμό της και να τραυματιστεί σοβαρά.

3

Eminem

Κάποια στιγμή κόντεψε να πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Το περιστατικό αυτό ήταν η αφορμή για να ξεφύγει από τις ουσίες.

4

Joaquin Phoenix

Ο διάσημος ηθοποιός είχε ένα σοβαρό ατύχημα, κατά το οποίο το αυτοκίνητό του αναποδογύρισε πολλές φορές. Ο ίδιος είχε πει, ότι ενώ ήταν παγιδευμένος στο αυτοκίνητό του και δεν μπορούσε να δει τίποτα.

5

Anne Hathaway

Η ηθοποιός κολυμπούσε στην Χαβάη, όταν την παρέσυρε ένα ισχυρό υποθαλάσσιο ρεύμα. Προσπαθούσε να κρατηθεί στην επιφάνεια και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, μέχρι που την έσωσε ένας άγνωστος άντρας.

6

Sean Kingston

Ο τραγουδιστής είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με το τζετ σκι του, το οποίο κόλλησε σε μια γέφυρα, ενώ κινούταν με μεγάλη ταχύτητα. Λίγο έλειψε να συμβεί το μοιραίο.

7

George Clooney

Το 2004, στα γυρίσματα του “Συριάνα” ο ηθοποιός έσπασε την πλάτη του. Ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως του πέρασε από το μυαλό να αυτοκτονήσει.

8

Johnny Depp

Ο ηθοποιός και ο σκηνοθέτης του έψαχναν για τοποθεσίες για την ταινία “Μεθυσμένο ημερολόγιο”, πετώντας με ένα ιδιωτικό τζετ. Ξαφνικά, το τζετ σταμάτησε να λειτουργεί. Για καλή τους τύχει το τζετ άρχισε και πάλι να λειτουργεί και προσγειώθηκαν με ασφάλεια.
9

Orlando Bloom

Ο ηθοποιός θέλησε να ανέβει σε έναν σωλήνα αποχέτευσης 3 ορόφων, ο οποίος ξαφνικά κατέρρευσε και έπεσε στο έδαφος. Ο Ορλάντο έσπασε την μέση του και είπαν, ότι δεν θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει. Ευτυχώς κατάφερε να το ξεπεράσει.

10

Rachel Bilson

Στα 16 της η ηθοποιός είχε ένα τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε εκείνη και οι φίλες της συγκρούστηκε με ένα άλλο. Ευτυχώς, λίγο μετά την διαπίστωση του θανάτου της, κάποιοι στα επείγοντα είδαν κάποια σημάδια ζωής και την επανέφεραν.

11

Seth Macfarlane

Ο γνωστός ηθοποιός είχε προγραμματίσει να επιστρέψει στο Λος Άντζελες αεροπορικώς. Ευτυχώς, μπέρδεψε τις ώρες και έχασε την πτήση του. Λίγο αργότερα, η πτήση εκέινη έπεσε πάνω στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου.

12
Mark Wahlborg

Σαν από θαύμα ανέβαλε την πτήση του, η οποία κατέληξε σε τραγωδία.

13

50 Cent

O τραγουδιστής είχε δεχτεί 9 σφαίρες στην προσπάθεια του να ξεφύγει από το εμπόριο ναρκωτικών. Δεν μπορούσε να μιλήσει και να περπατήσει για 6 εβδομάδες.

14

Leonardo Di Caprio

Ο διάσημος ηθοποιός, είχε κάνει υποβρύχια κατάδυση στο Κέιπ Τάουν στην Νότια Αφρική, όπου παγιδεύτηκε σε ένα κλουβί καρχαριών. Στην συνέχεια δέχτηκε επίθεση από έναν καρχαρία. Τον δάγκωσε, αλλά επέζησε.

Πηγή:tff

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Επική τηλεοπτική στιγμή! Όταν η Τατιάνα Στεφανίδου εξευτέλιζε δημοσίως την Στέλλα Μπεζαντάκου (Βίντεο)

8 διάσημες που παραδέχτηκαν ότι είχαν σχέση με γυναίκα [photos]

20+1 celebrities που παραδέχθηκαν δημόσια ότι βιάστηκαν [photos]