Ντοκουμέντο! Δείτε πως ήταν η Μαρί Κυριακού πριν 23 χρόνια! (Photos)

Ντοκουμέντο!  Δείτε πως ήταν η Μαρί Κυριακού πριν 23 χρόνια! (Photos)
Το 1993 η Μαρί Κυριακού -τότε Κωνσταντάτου- ήταν μόλις 22 χρονών και είχε πίσω της μια καριέρα 7 χρόνων, αφού από τα 15 της πρωταγωνιστούσε στην σειρά «Μικροί- Μεγάλοι». Εκείνη τη χρονιά είχε φωτογραφηθεί για περιοδικό της εποχής από τον Σπύρο Στάβερη. Το κείμενο που συνόδευε την φωτογράφηση ανέφερε:

Από κοντά μοιάζει τελείως διαφορετική από τους ρόλους που παίζει. Τώρα ετοιμάζει τη «Γόβα Στιλέτο» ενώ όλοι μιλάνε για την ερμηνεία της στην ταινία «Σταδιακή βελτίωση καιρού». Τα πάντα μοιάζουν ξεκαθαρισμένα πάνω της. «Κάνω ηθοποιία επειδή μου αρέσει. Δεν με ενδιαφέρει κάτι να είναι εμπορικό με ενδιαφέρει αρκεί να έχει ένα καλό story». Βλέπει TV; «Με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων ως ένα βαθμό. Δεν έχει γραφτεί ποτέ κάτι κακό για μένα. Στους άντρες με εκνευρίζει να φάσκουν και να αντιφάσκουν. Αλλά να λένε, άλλα να εννοούν και στο τέλος άλλα να κάνουν».

Τα βράδια πηγαίνει κινηματογράφο η στο Rumors (σ.σ. club της δεκαετίας του 90). Αν ζούσε σε κάποια άλλη εποχή θα προτιμούσε τον Μεσαίωνα. Όσο για το μέλλον «Σίγουρα θα ήθελα να κάνω ένα παιδί, αλλά δεν ξέρω ακόμη αν θα κάνω οικογένεια. Είναι πολύ νωρίς για να το σκεφτώ».

Πάντως αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, η Μαρί Κυριακού φαίνεται ότι έχει κάνει τον χρόνο σύμμαχο της αφού παραμένει ίδια με το κορίτσι, εκείνης της εποχής.





Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Τις τσακώσαμε! Πώς είναι στο κρεβάτι τους 12+1 διάσημες Ελληνίδες και ξένες celebrities (Photos)

Διάσημοι Έλληνες και ξένοι που έδωσαν ή δίνουν μάχη με το AIDS [photos]

Με το καλό! Έτοιμη να γίνει ξανά μαμά αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός

Αν έχετε αυτά τα 5 πράγματα σπίτι σας πετάξτε τα στα σκουπίδια μέσα στα επόμενα 5 λεπτά!

«Πρωινό»: Στενή συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά είναι τρελά ερωτευμένη -Δείτε την με τον σύντροφό της μες στα μέλια (Photos)