Η κυρία Ντόναλντ Τραμπ και η ανήθικη πρόταση του Μάικλ Τζάκσον

Η κυρία Ντόναλντ Τραμπ και η ανήθικη πρόταση του Μάικλ Τζάκσον
Αποκαλυπτικότατη η όμορφη Μελάνια, Πρώτη Κυρία τον ΗΠΑ, πια, όταν γύρισε πίσω στον χρόνο και περιέγραψε μια πολύ προσωπική της στιγμή με τον βασιλιά της ποπ.
Η Μελάνια Κνάους -όπως λεγόταν πριν παντρευτεί τον Ντόναλντ Τραμπ το 2005- καμαρώνει πια για την εκλογή του στο προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ. Βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της κάθε λεπτό κατά τη διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα στις ΗΠΑ και στο πλαίσιο αυτού, μίλησε και για κάποια πιο προσωπικά της θέματα.

U.S. Republican presidential candidate Donald Trump and his wife Melania pose for photographers on the red carpet as they arrive for the TIME 100 Gala in Manhattan, New York, April 26, 2016. REUTERS/Shannon Stapleton

Η εκκρηκτική Σλοβένα που διέπρεψε σαν μοντέλο πριν γίνει κυρία Τραμπ, δεν μιλούσε συχνά για ζητήματα "εκτός εκλογών" στις συνεντεύξεις που έδωσε. Σε μια όμως που έδωσε στο περιοδικό "Dujours", "ψαρέψαμε λαβράκι" που αφορούσε σε μια "ανήθικη πρόταση" που δέχτηκε από τον Μάικλ Τζάκσον.

"Είχα γνωρίσει τον Μάικλ Τζάκσον. Ήταν στη Νέα Υόρκη στο Pierre Hotel. Μας τηλεφώνησε και πήγαμε εκεί για δείπνο. Αμέσως μετά το δείπνο, κουβεντιάζαμε στον καναπέ και ο σύζυγός μου πήγε μέσα σε ένα άλλο δωμάτιο για να δει κάποια έργα τέχνης που κάποιος ήθελε να του δείξει. Τότε ο Μάικλ μου είπε: 'Ει, όταν επιστρέψιο Τραμπ, έλα να φιληθούμε και να τον κάνουμε να ζηλέψει'".

Το φιλί αυτό δεν ήρθε ποτέ, αλλά οι δυο τους "τρελάθηκαν στα γέλια", όπως συνέχισε στην αφήγησή της η Μελάνια.

womenonly.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κορίτσια τρέξτε! Η δερμάτινη φούστα από τα Zara που κοστίζει 14€ και έχει σπάσει ταμεία!

4+1 κουρέματα lob που ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα! Εσύ θα τα δοκιμάσεις;

Xάστε 25 πόντους σε μόλις 3 εβδομάδες!