Ανατριχιαστικά εγκλήματα με θύματα μικρά παιδιά που συγκλόνισαν το πανελλήνιο...

Ανατριχιαστικά εγκλήματα με θύματα μικρά παιδιά που συγκλόνισαν το πανελλήνιο...
Με αφορμή το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε στην Αγία Βαρβαρα, με την μικρή Στέλλα, το Youweekly.gr κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, βρήκε και σας παρουσιάζει εγκλήματα με θύματα παιδιά που συγκλόνισαν το πανελλήνιο!

Δυστυχώς, είναι αρκετά... Διαβάστε παρακάτω...



Η αρχή έγινε στην Βέροια το 2006



Οι Αρχές της Ημαθίας βρίσκονται ενώπιον μιας πρωτοφανούς τραγωδίας, καθώς ο 11χρονος Άλεξ Μεσχισβίλι, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2006, φέρεται να δολοφονήθηκε από συνομηλίκους του.

Ο μαθητής Άλεξ Μεσχισβίλι 11 χρόνων από τη Γεωργία, που ζούσε με τη μητέρα και τον πατριό του στη Βέροια, εξαφανίστηκε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2006 μεταξύ 7-8 το απόγευμα, από την περιοχή Ελιάς - Ανοίξεως Βέροιας. Εκεί τον είδαν για τελευταία φορά φίλοι και συμμαθητές. Έφυγε από την προπόνηση του μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της Ελιάς και προορισμός του ήταν το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του πατριού του. Στη συνέχεια θα πήγαινε στο μάθημα ζωγραφικής στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Ο μικρός τελευταία ήταν προβληματισμένος από την απόρριψη κάποιων συμμαθητών, που έφτανε πολλές φορές και στον ξυλοδαρμό του.

Σαράντα μέρες μετά την εξαφάνιση, η Αγγελική Νικολούλη σε έρευνά της στη Βέροια, εντόπισε τον ένα από τους πέντε «σκληρούς» μαθητές και κατάλαβε από το διάλογο που είχαν, ότι τα παιδιά ευθύνονται για την εξαφάνιση του άτυχου Άλεξ. Ενημέρωσε την Ασφάλεια της πόλης, αλλά η εκδοχή της δημοσιογράφου θεωρήθηκε από τον τότε διοικητή ακραία, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος σε λάθος έρευνες. Την ομάδα αποτελούσαν δύο Ελληνόπουλα αδέλφια, ένας Αλβανός, ένας Βορειοηπειρώτης και ένας Ρουμάνος. Οι ηλικίες τους από 11 έως 13 χρόνων. Τα πέντε παιδιά ομολόγησαν τον θανάσιμο τραυματισμό του μαθητή και καταδικάστηκαν με το νόμο των ανηλίκων της Ελλάδας.

Λίγους μήνες μετά, τον Μάρτιο του 2011, η «καμπάνα» της δικαιοσύνης «χτύπησε» και τον παππού των δύο Ελλήνων αδελφών, ο οποίος τιμωρηθηκε με φυλάκιση τεσσάρων ετών και έξι μηνών για υπόθαλψη εγκληματία κατά συρροή, για ψευδορκία μάρτυρα κατ' εξακολούθηση και . Τον Φεβρουάριο του 2009, τα δύο Ελληνόπουλα, ο Ρουμάνος, ο Αλβανός και ο Βορειοηπειρώτης, κρίθηκαν ένοχοι. Καταδικάστηκαν σύμφωνα με το νόμο των ανηλίκων στην Ελλάδα και τους επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα, ενώ βαριές ήταν οι «καμπάνες» της Δικαιοσύνης και για τους γονείς τους.

Οι όποιοι ισχυρισμοί για παιδεραστία κρίθηκαν αβάσιμοι, ενώ το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Βέροιας επιδίκασε στη μητέρα του Άλεξ Μεσχισβίλι , Νατέλα Ιτσουαϊτζε το χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη για το χαμό του γιου της. Πριν περίπου τέσσερα χρόνια, ο εκταφέας Μερκούριος Κυνηγός προετοίμαζε μία ταφή στο χωριό Ραψομανίκη Ημαθίας, που βρίσκεται πολύ κοντά στη Βέροια. Στο σημείο όπου έσκαβε περίπου μισό μέτρο κάτω από την επιφάνεια, ανακάλυψε το σκελετό ενός νεαρού ατόμου, χωρίς ρούχα και φέρετρο. Στο σημείο βρέθηκε και η μητέρα του άτυχου παιδιού Νατέλα με το σύζυγο της, ενώ οι μετά από μαραθώνιο επαφών με φορείς, έγινε δεκτό το αίτημα της για εκταφή και μάλιστα με τη μορφή του κατεπείγοντος. Λίγους μήνες αργότερα, απεδείχθη ότι τα οστά ανήκουν σε ηλικιωμένη της περιοχής. Ο φάκελος «Άλεξ» παραμένει και σήμερα ανεξιχνίαστος.

Το θρίλερ που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη!



Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση του εξαφανισμένου 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε βαλτώδη περιοχή στα Ιωάννινα!

Ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου. Η ξαφνική εξαφάνιση του νεαρού Κρητικού, είχε φέρει στην επιφάνεια για ακόμη μία φορά το ζήτημα του bullying, ενώ πολλοί έκαναν λόγο για κακοποίηση του από συμφοιτητές του στη σχολή, εμπλέκοντας μάλιστα και πολιτικά πρόσωπα στην προσπάθεια συγκάλυψης τους.

Στη διάρκεια των 40 αυτών ημερών που αναζητείτο ο Βαγγέλης, είχαν γίνει αρκετές κινητοποιήσεις για τον εντοπισμό του και μάλιστα η αδελφή του μέσω Facebook είχε κάνει έκκληση στον κόσμο να κατέβουν στον Πειραιά, σε μία ύστατη προσπάθεια να βρουν εκεί τον Βαγγέλη.

Παράλληλα έρχονταν στο φως σοκαριστικές αποκαλύψεις σχετικά με την κατάσταση που επικρατούσε στη σχολή και τις σχέσεις του με τους συντοπίτες συμφοιτητές του, ενώ διερευνήθηκε εκτενώς κατά πόσο το παιδί είχε πέσει θύμα εκφοβισμού.

Το Σάββατο 14 Μαρτίου του 2015 ξεκίνησαν έρευνες με ειδικά εκπαιδευμένους δύτες στην λίμνη των Ιωαννίνων, ωστόσο οι προσπάθειες τους απέβησαν άκαρπες και η σωρός του Βαγγέλη εντοπίστηκε τελικά σε προχωρημένη σήψη το πρωί της Κυριακής 15 Μαρτίου σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη σχολή του, ενώ σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι δίπλα του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Μπορεί ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, σύμφωνα με τα πορίσματα, να ήταν αυτοκτονία, αλλά σίγουρα προήλθε από τους τραμπουκισμούς συνομήλικών του!

Ο 14χρονος Τάσος δολοφονείται από τον κολλητό του φίλο στην Θεσσαλονίκη!



Οκτώ μήνες μετά τη δολοφονία του 14χρονου Τάσου στο χωριό Γέφυρα της Θεσσαλονίκης από τον συνομήλικο φίλο του, ο οποίος του έκοψε με μαχαίρι την καρωτίδα και παράτησε το πτώμα του σε χωράφι

Ο Βασίλης, δράστης του αδιανόητου εγκλήματος, βρίσκεται στο μικροσκόπιο παιδοψυχιάτρων, οι οποίοι σκιαγραφούν το προφίλ του, που θα καθορίσει στο εξής και την τύχη του.

Οι δικαστικοί λειτουργοί διέταξαν να εξεταστεί ο 14χρονος Βασίλης από παιδοψυχιάτρους, καθώς η ανάλυση του ψυχισμού του αποτελεί ένα από τα κομμάτια που θα συνθέσουν το τελικό παζλ της συγκλονιστικής υπόθεσης.

Οι κάτοικοι στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι έχουν επανέλθει στους φυσιολογικούς ρυθμούς τους.

«Ολος αυτός ο θόρυβος έχει καταλαγιάσει. Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε και όλα είναι πιο ήσυχα τώρα. Δεν συζητάμε γι' αυτό, δεν θέλουμε να ανακινούμε το θέμα» ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Η δολοφονία του 14χρονου Τάσου, που συντάραξε το πανελλήνιο, είχε αποκαλυφθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου, όταν ο μικρός βρέθηκε σφαγμένος σε χωράφι κοντά στο σπίτι του. Το προηγούμενο βράδυ οι δύο 14χρονοι διασκέδαζαν στο δημοτικό αναψυκτήριο.

Εκεί διαπληκτίστηκαν για ασήμαντη αιτία, αλλά λίγο πριν από τα μεσάνυχτα αποχώρησαν μαζί.

Αργότερα ο Βασίλης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι η καθημερινότητά του ήταν δύσκολη στο χωριό, καθώς γινόταν καθημερινά στόχος πειραγμάτων από αγόρια της παρέας του που τον φώναζαν «χοντρό» και «γκαγκά».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

11 Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί που «έφυγαν» προτού δουν την τελευταία τους ταινία!

Το ματωμένο Πάσχα που ο θείος σκότωσε τα 11 μέλη της οικογένειάς του! (photos)

15 διάσημοι που πέθαναν με τον πιο φρικτό τρόπο!