Έγκυες και προδωμένες: 12 celebrities που τις άφησαν οι σύντροφοι του ενώ ήταν έγκυες...

Έγκυες και προδωμένες: 12 celebrities που τις άφησαν οι σύντροφοι του ενώ ήταν έγκυες...
Συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Κι όμως, συμβαίνουν. "Και στις καλύτερες οικογένειες", όπως λέει και ο λαός μας. Με αφορμή την περίπτωση της πολύ εγκύου Μπλακ Τσάινα που όλο χωρίζει με τον Ρομπ Καρντάσιαν και όλο μαζί είναι, συγκεντρώσαμε ακόμη 11 περιπτώσεις όπου οι συγκεκριμένες διάσημες κυρίες γέννησαν τα παιδιά τους χωρίς τον πατέρα τους στο πλάι.

  • Ο Ρομπ Καρντάσιαν και η Μπλακ Τσάινα είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα όμως δεν θα πρέπει να θεωρείται "δεδεομένο". Ο χωρισμός εν μέσω της εγκυμοσύνης δεν είναι ο πρώτος, άρα ενδέχεται να μην ισχύει και μέχρι να γεννηθεί η κορούλα του ζεύγους.




  • Η Κριστίαν Μίλαν (35 ετών σήμερα) κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της το 2009, μόλις τρεις μήνες μετά τον γάμο τους και 9 μέρες (!) μετά τη γέννηση της κόρης τους, Βάιολετ. Η κάμερα είχε τσακώσει τον ράπερ The-Dream σε τρυφερές περιπτύξεις με τη βοηθό του στην Καραϊβική και η έγκυος σύζυγος δεν το άντεξε...




  • Η Ντενίζ Ρίτσαρντς (45 ετών σήμερα) παντρεύτηκε τον Τσάρλι Σιν το 2002. Η πρώτη τους κόρη γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2004 [η φωτογραφία επάνω είναι από εκείνη την εγκυμοσύνη]. Έναν χρόνο αργότερα (2005), η Ντενίζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη "αγεφύρωτες διαφορές". Ήταν 6 μηνών έγκυος στη δεύτερή τους κόρη, όμως, προφανώς, δεν μπόρεσε να αντέξει την έξαλλη ζωή του συζυγου της, ο οποίος δεν έλεγε να συμμαζευτεί με τίποτα... Για την ιστορία, το ζευγάρι είχε ενημερώσει για τον χωρισμό με μια σοβαρότατη, κοινή ανακοίνωση.




  • Το πρώτο από τα τέσσερα παιδιά της Χάιντι Κλουμ ήταν καρπός του έρωτά της με τον σύντροφό της, Φλάβιο Μπριατόρε, ο οποίος όμως, προφανώς αντέδρασε κάπως άσχημα στην είδηση ότι θα γίνει πατέρας. Η Χάιντι τον τσάκωσε να φιλά μια άλλη γυναίκα και τον "έστειλε" νωρίς. Όταν γεννήθηκε η Λένι, το 2004 η σχέση της Κλουμ με τον Σιλ είχε ήδη ξεκινήσει. Εκείνος υιοθέτησε τη μικρή και την είχε όπως τα υπόλοιπα 3 δικά του παιδιά. Για την ιστορία, το ζευγάρι έχει χωρίσει από το 2014.




  • Τον Φεβρουάριο του 2007, ο Τομ Μπρέιντι διασκέδαζε στο Παρίσι με τη νέα αγαπημένη του -και νυν σύζυγό του και μετέρα δυο παιδιών του- Ζιζέλ Μπούντχεν. Η πρώην σύντροφός του,Μπρίτζετ Μοϊνάχαν ανακοίνωσε τότε ότι ήταν τριών μηνών έγκυος με το παιδί του. Για την ιστορία, ο Μπρέιντι ήταν παρών στη γέννηση του γιου του, Τζον Εντουάρτ Τόμας -παραβρέθηκε στην κλινική, όμως όχι μέσα στην αίθουσα τοκετών.




  • Όταν το 2004 ο Κέβιν Φέντερλαϊν εγκατέλειψε την αρραβωνιστικιά του, Σαρ Τζάκσον(αριστερά) για να παντρευτεί την Μπρίτνεϊ Σπίαρς εκείνη ήταν έκγυος στο δεύτερο παιδί τους. Η Μπριτ, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία δεξιά ένιωσε τα παιδιά αυτά δικά της από την πρώτη σιγμή και έκανε μαζί με τον Φέντερλαϊν τους δυο γιους της. Πολλά χρόνια μετά ο Κέβιν και η Σαρ βρέθηκαν στο ριάλιτι Celebrity Fit Club όπου και της ζήτησε δημόσια συγνώμη για όσα της είχε κάνει τότε.




  • Ο Μπίλι Κρούνταπ χώρισε από τη Μέρι-Λουίζ Πάρκερ (αριστερά) όταν εκείνη ήταν 7 μηνών έγκυος στο παιδί τους, για την Κλερ Ντέινς (δεξιά). Βέβαια, το τέλος που έβαλε σε μια σχέση 8 χρόνων -και μάλιστα τόσο άσχημα- δεν του "βγήκε" Τέσσερα χρόνια κράτησε ο δεσμός του με την Ντέινς η οποία δήσε ότι εκείνη την εποχή ήταν πολύ ερωτευμένη και ήθελε να εξερευνήσει τα συναισθήματά της χωρίς να σκεφτεί ποτέ τις συνέπειες. Ήταν μόλις 24 ετών.




  • Η τραγουδίστρια Κέλις κατηγόρησε τον τότε σύζυγό της, Νας, ότι την εγκατέλειψε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Νωρίτερα ο φακός είχε απαθανατίσει τον Νας με άλλη γυναίκα στα Τερκς εντ Κάικος.




  • Το πρώην Spice Girl Μελ Μπι (Mel B) ήταν έξι μηνών έγκυος με το παιδί του Έντι Μέρφι όταν εκείνος την εγκατέλειψε για την παραγωγό Τρέισι ΄Εντμοντς. Ο ηθοποιός αρνήθηκε ακόμη και την πατρότητα της μικρούλας που γεννήθηκε όμως το τεστ DNA που έγινε μετά τη γεννήσή της δεν άφηνε αμφιβολία...




  • Ο μοναχογιός της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Ντέμιαν, είναι καρπός του έρωτά της με τον επιχειρηματία και παραγωγό Στιβ Μπινγκ, ο οποίος είχε αρνηθεί την πατρότητα μέχρι που αυτή αποδείχτηκε μέσω τεστ DNA. Το ζευγάρι χώρισε πριν γεννηθεί ο Ντέμιαν το 2002




  • Η Κέλι Ράδερφορντ και ο σύζυγός της, Ντάνιελ Γκιρς περίμεναν το δεύτερο παιδί τους όταν χώρισαν το 2008 και δυστυχώς ο χωρισμός δεν ήταν καθόλου καλός με τη "μάχη" για την επιμέμεια των παιδιών να κεδίζεται από εκείνον ο οποίος πήρε τα παιδιά στη Γαλλία.




  • H Μίνι Ντράιβερ, γέννησε τον γιο της το 2008, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα του πατέρα με τον οποίο είχε χωρίσει λίγο νωρίτερα. Χρόνια αργότερα, μετά τον θάνατό του, αποκάλυψε ότι επρόκειτο για τον παραγωγό Τίμοθι Τζόναθαν Λεα




womenonly.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ντοκουμέντο! Δείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη μελαχρινή στο απόγειο της καριέρας της και θα πάθετε πλάκα

Γωγώ Μαστροκώστα: Πώς ήταν και πώς έγινε το απόλυτο θηλυκό των 90s (Photos)

10 + 1 διάσημες που έφαγαν τον πλακούντα τους!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ποιος χωρισμός; Μαζί σε λαμπερό γάμο Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης στην Αμερική!

Αποκάλυψη: Πέμπτη εγκυμοσύνη για την Ελένη Μενεγάκη; Η επίσκεψη στο μαιευτήριο που φούντωσε τις φήμες

Αποκλειστικό! Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα σύντροφο του Ορέστη Τζιόβα! Θα πάθετε πλάκα