Είναι gay ή όχι; Διάσημοι που έχουν απασχολήσει με τη σεξουαλικότητά τους και έχουν τη φήμη των gay!

Είναι gay ή όχι; Διάσημοι που έχουν απασχολήσει με τη σεξουαλικότητά τους και έχουν τη φήμη των gay!
Πολλοί διάσημοι όπως ο Ricky Martin, o Elton John και o George Michael είναι ομοφυλόφιλοι και όχι μόνο δεν το κρύβουν αλλά χαίρονται να το μοιράζονται με τους φαν τους σε όλο τον κόσμο.

Αντίθετα, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι διάσημοι που κουβαλάνε απλά τη φήμη ότι είναι gay, χωρίς αυτή να ισχύει- σε κάποιες περιπτώσεις-, με αποτέλεσμα να έχουμε σκάνδαλα και ιστορίες. Ακόμη και για αυτούς που είναι χρόνια παντρεμένοι, όπως ο Hugh Jackman, έχουν κάτι να πουν! Όχι ότι είναι κακό να είσαι ομοφυλόφιλος, άλλωστε δεν ζούμε σε κανέναν Μεσαίωνα, αλλά δεν είναι αξιοπερίεργο το πώς οι φήμες επισκιάζουν συγκεκριμένους σταρ;

Άλλοι δεν δίνουν σημασία, αφήνοντας αναπάντητα ερωτήματα, άλλοι ενοχλούνται πολύ και συνεχώς το διαψεύδουν, άλλοι κάνουν πλάκα και άλλοι πάλι νιώθουν κολακευμένοι. Δείτε τι απαντάνε οι ίδιοι!



Joe Jonas: «Έχω πολλούς φίλους gay, όπως πολλοί από τους θαυμαστές μου είναι gay!», έχει δηλώσει ο τραγουδιστής του ποπ-ροκ συγκροτήματος «Jonas Brothers», οποίος έχει κάνει και ένα εξώφυλλο στο gay περιοδικό Out Magazine!

Nick Jonas: «Χαίρομαι που πολλοί από τους θαυμαστές μας είναι gay» είχε δηλώσει το άλλο μέλος των «Jonas Brothers».

Dennis Rodman: «Αν επρόκειτο να βγω και να πω πως είμαι gay, που δεν είμαι… πίσω στο 1996, οι άνθρωποι θα έλεγαν: «Ω το ξέραμε!»», έχει πει ο εκκεντρικός πρώην μπασκετμπολίστας.

Hugh Jackman: Ο Αυστραλός ηθοποιός έχει δηλώσει πως κάθε φορά που βγαίνει μια gay φήμη για εκείνον… στεναχωρεί τη γυναίκα του, Deborra-Lee Furness.

George Clooney: Ο 52χρονος ηθοποιός έχει πάντα στο πλευρό του τις πιο όμορφες γυναίκες, αλλά συνεχώς τον ρωτούν να απαντά στις φήμες, με τον ίδιο να δηλώνει στο περιοδικό «The Advocate»: Δεν θα αφήσω κανέναν να νομίζει πως το να είσαι gay είναι κάτι κακό. Τα προσωπικά μου τα κρατώ για εμένα και είμαι πολύ χαρούμενος! Ποιος νοιάζεται αν πιστεύει κάποιος πως είμαι gay;»



Mathew McConaughey: Απαντώντας στις φήμες που έλεγαν ότι ήταν ζευγάρι με τον Lance Armstrong, ο Αμερικανός ηθοποιός δήλωσε για πλάκα (;): «Το δοκιμάσαμε, αλλά δεν ήταν για εμάς!».

Oprah Winfrey: «Αν είμαι λεσβία γιατί να το κρύψω;», αναρωτιέται η 60χρονη τηλεπερσόνα…



Δείτε ακόμη: Ο Γιάννης Μπέζος ξαναχτυπά: «Καλά θα κάνουν και οι ομοφυλόφιλοι να…»

James Franco: Με αφορμή το ρόλο του στο Comedy Central Roast ο 35χρονος Αμερικανός ήταν αινιγματικός σε συνέντευξη του στην The Daily λέγοντας: «Τέλεια! Πες μου τα αστεία για τους gay. Δεν με ενοχλούν καθόλου και δεν με νοιάζει τι λένε για εμένα. Μακάρι να ήμουν gay!»

Dolly Parton: Στις φήμες που ήθελαν την 68χρονη πλέον Αμερικανίδα τραγουδίστρια να είναι κρυφά ζευγάρι με μια παιδική της φίλη, είχε δηλώσει: «Με την July είμαστε παιδικές φίλες από 10 χρονών. Εξακολουθούμε να έχουμε τις καλύτερες σχέσεις και την αγαπώ όσο κανέναν άλλον άνθρωπο στον κόσμο! Ωστόσο, δεν είμαστε ερωτευμένες…»

Michelle Rodriguez: Η 35χρονη ηθοποιός ήταν άκρως αποκαλυπτική: «Δεν συζητώ τι κάνω στην προσωπική μου ζωή και είναι όλοι περίεργοι. Επίσης υποδύομαι συνέχεια ρόλους αγοροκόριτσου και δεν εμφανίζομαι στο κόκκινο χαλί με κανέναν και έτσι αναρωτιούνται αν είμαι λεσβία. Έχω δοκιμάσει και τα δύο, κάνω ότι θέλω!».

Bradley Cooper: Ο 39χρονος ηθοποιός το έριξε στην πλάκα δηλώνοντας: «Ο κόσμος πίστευε πως έβγαινα με τον Victor Garber. Ήταν παντού στο ίντερνετ. Πρώτη φορά άκουσα μια τέτοια φήμη για εμένα και σκέφτηκα πως ήταν πολύ διασκεδαστικό!»

Mariah Carey: Η τραγουδίστρια δηλώνει πως δεν την νοιάζουν καθόλου οι φήμες! «Αν αυτό κάνει κάποιον να είναι χαρούμενος, τότε ας το πιστέψει. Δεν με νοιάζει! Αλλά αυτό δεν είναι η πραγματικότητα. Κάνω παρέα με όλους τους ανθρώπους και δεν είμαι αναγκασμένη να δώσω αναφορά για τους φίλους μου σε κανέναν!».

Daniel Radcliffe: "Aν ο κόσμος θέλει να λέει ότι είμαι gay, ας το λέει. Αλλά δεν είμαι, είμαι straight... Αισθάνομαι πάντως περίεργα όταν ακούω να λένε ότι έχω gay φάτσα", θα πει ο πρωταγωνιστής του Harry Potter.

Δείτε ακόμη: Μπέσσυ Μάλφα: Η σχέση με ομοφυλόφιλο, τα εμπόδια στην πορεία των παιδών της και η απιστία – Αποκαλυπτική συνέντευξη!

Queen Latifah: «Δεν νιώθω πως πρέπει να δώσω σε κάποιον μια εξήγηση. Οι άνθρωποι που με ενδιαφέρουν, ξέρουν! Με αγαπούν ως Dana», δήλωσε η 43χρονη τραγουδίστρια.

Matt Damon: Ο Αμερικανός ηθοποιός σε συνέντευξη του στο Playboy είχε απαντήσει στις φήμες πως είναι ζευγάρι με τον Ben Affleck: «Το όλο θέμα αναπαράγεται συνεχώς! Δεν έχω αρνηθεί ποτέ μου τις φήμες γιατί ένιωθα προσβεβλημένος και δεν ήθελα να προσβάλω με την σειρά μου κάποιους φίλους μου που ήταν gay. Θεωρούν πως με το να είσαι gay, είναι σαν να πάσχεις από κάποια ασθένεια!».

Jada Pinkett Smith: Η 42χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια αρνήθηκε τις φήμες για εκείνη και τον άντρα της, Will Smith: «Δεν έχω έναν ανοιχτό γάμο και δεν είμαστε gay! Δεν μπορείτε να το πιστέψετε; Δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο γιατί είμαι πολύ χαρούμενη με την ζωή μου!».

Zac Efron: Ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής νιώθει απόλυτα χαρούμενος και ευγνώμων, για την στήριξη των gay θαυμαστών του προς το πρόσωπο του, δηλώνοντας: «Γνωρίζω πόσο πολύ με στηρίζεται! Νιώθω πραγματικά απίστευτα, που θα μας πάρει πολύ ώρα αν το συζητήσουμε! Να ξέρετε πως το εκτιμώ πολύ και νιώθω ευγνώμων».

Jessie J: Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός είχε φτάσει στα… όρια της με τις φήμες, γράφοντας στον λογαριασμό της στο Twitter: «Είναι τρελό και αστείο παράλληλα με πόσους με έχουν χρεώσει πως είμαι ζευγάρι και έχω κοιμηθεί μαζί τους! Τι πάει να πει αυτό; Πως είμαι λεσβία; ΧΑ! Ευχαριστώ που γράφεται άλλη μια βαρετή και αναληθή ιστορία!»
Δείτε ακόμη: Tα «καυτά» φιλιά πασίγνωστου Ολυμπιονίκη με το νέο του σύντροφοΔείτε ακόμη: «Κάθε άνδρας που σέβεται τον εαυτό του, οφείλει να είναι και λίγο gay»: Η δήλωση πασίγνωστου Έλληνα που προκάλεσε σάλο!