Όταν οι Έλληνες celebrities χάρισαν τη φωνή τους σε ήρωες της Disney! - Εσείς τους είχατε καταλάβει;

Όταν οι Έλληνες celebrities χάρισαν τη φωνή τους σε ήρωες της Disney! - Εσείς τους είχατε καταλάβει;
Πολλοί αγαπημένοι Έλληνες celebrities έχουν χαρίσει τις φωνές τους σε ήρωες των κινουμένων σχεδίων της Disney. Ηθοποιοί, τραγουδιστές και πολλοί άλλοι αγαπημένοι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz κρύβονται πίσω από τις πανέξυπνες ατάκες των ηρώων που μας έχουν χαρίσει αμέτρητες στιγμές γέλιου και συγκίνησης, χωρίς καν να το γνωρίζουμε!


Από τον Γιώργο Τσαλίκη μέχρι τον Κώστα Βουτσά και από την Τζόις Ευείδη μέχρι την Άλκηστι Πρωτοψάλτη, όλοι τους μοναδικοί και αξεπέραστοι. Μία από τις πιο γνωστές συμμετοχές Έλληνα τραγουδιστή σε κινούμενα σχέδια, είναι αναμφισβήτητα αυτή του Σάκη Ρουβά, όπου χάρισε τη φωνή του στον Κουασιμόδο της "Παναγίας των Παρισίων", αλλά και του Κεραυνού ΜακΚουίν στην ταινία "Cars". Παράλληλα, εντύπωση προκάλεσαν ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος ενσάρκωσε το "Κοτοπουλάκι", ο Θοδωρής Αθερίδης ως Μάρλιν στο "Ψάχνοντας το Νέμο", αλλά και ο Λάμπης Λιβιεράτος υποδυόμενος τον Ταρζάν.



Παράλληλα, και οι γυναικείες φωνές που ξεχώρισαν δεν είναι λίγες, με την Τζόις Ευείδη να χαρίζει τη φωνή της στην καλύτερη φίλη του Ταρζάν, Τερκ, αλλά και την Εβελίνα Παπούλια στην Τζέιν της ίδιας ταινίας. Μία από τις πιο αγαπημένες πριγκίπισσες όλων των εποχών, την Σταχτοπούτα, υποδύθηκε η Άριελ Κωνσταντινίδη, ενώ, αντίστοιχα, έναν από τους πιο τρομακτικούς χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, την Κακιά Βασίλισσα της Χιονάτης, η αγαπημένη γιαγιά του "Άκρως Οικογενειακών", Αντιγόνη Γλυκοφρύδη. Δείτε στο παρακάτω βίντεο συγκεντρωμένους όλους τους αγαπημένους διάσημους που έχουν χαρίσει τη φωνή τους σε αγαπημένους παιδικούς ήρωες:



Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr:

15 διάσημοι της showbiz που τους λήστεψαν οι ίδιοι τους οι γονείς!

Ποιοι σταρς οδηγούν τα πιο ακριβά αμάξια; [photos]

9 διάσημοι ηθοποιοί που «έφυγαν» πριν δουν την τελευταία τους ταινία [photos]