Έλληνες και ξένοι διάσημοι που γλίτωσαν από δολοφονικές απόπειρες [photos]

Έλληνες και ξένοι διάσημοι που γλίτωσαν από δολοφονικές απόπειρες [photos]
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που διάσημοι στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό έπεσαν θύματα δολοφονικής απόπειρας. Αυτές που παραθέτουμε πιο κάτω, είχαν αίσιο τέλος.

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε πέρσι τον Ιανουάριο ο Πάνος Καλλίτσης στο γκαράζ του σπιτιού του. Δύο άγνωστοι άνδρες - προφανώς με κίνητρο τη λσητεία - πυροβόλησαν τρεις φορές το διάσημο κομμωτή. Η μία σφαίρα τον βρήκε στο θώρακα. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και όπως λέει η οικογένεια του, έζησε από θαύμα. Η υπόθεση είναι ανοιχτή και οι Αρχές ερευνούν όλες τις πιθανότητες



Ο 50 Cent ξεκίνησε την "καριέρα" του ως διακινητής ναρκωτικών στα 12 (!) χρόνια του. Όταν κάποια στιγμή αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να στραφεί στη μουσική, άγνωστοι του έστησαν ενέδρα και τον πυροβόλησαν 9 φορές. Εκείνος, προφανώς, τη σκαπουλάρισε και η καριέρα του ως ράπερ ξεκίνησε κανονικά -και συνεχίζεται το ίδιο.Διαστάσεις θρίλερ είχε πάρει η δολοφονική επίθεση που δέχθηκε το καλοκαίρι του 2008 ο Δήμος Μυλωνάς από άγνωστους στο ισόγειο της πολυκατοικίας του. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής από τα χτυπήματα είχε πάθει σοβαρό θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και από τύχη είχε γλιτώσει τα χειρότερα. Ο ιδιος καιρό μετά δήλωνε ότι δε θυμάται τίποτε από εκείνη τη μέρα.

Τζάστιν Μπίμπερ: Ναι, καλά διαβάζετε. Μια καλά οργανωμένη απόπειρα απαγωγής, δολοφονίας και... ευνουχισμού του διάσημου τραγουδιστή έφερε στο φως το τηλεοπτικό δίκτυο KRQE News 13 το 2012. Οργανωτής ένας βαρυποινίτης που έχει καταδικαστεί για το φόνο και τη δολοφονία μιας 15χρονης το 2000. Σύμφωνα με το σχέδιο, εκείνος και οι συνεργάτες του θα έμπαιναν κρυφά στο καμαρίνι του Μπίμπερ λίγο μετά την λήξη της συναυλίας του στο Madison Square Garden τον περασμένο Νοέμβριο και θα δολοφονούσαν τον ίδιο και τον σωματοφύλακά του.

Τελικά το σχέδιο ναυάγησε καθώς ένας από τους συνεργούς -και τρελός θαυμαστής του σταρ, παρεμπιπτόντως- άλλαξε γνώμη και κάρφωσε τους συνεργούς του, οι οποίοι και βρέθηκαν ξανά πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

The Game: Ακόμη ένας ράπερ που πριν γίνει διάσημος έφτασε μια ανάσα πριν από τον θάνατο ως μέλος συμμορίας στο γκέτο όπου μεγάλωσε. Μια σφαίρα τον είχε πετύχει σε νεαρή ηλικία και είχε μείνει αρκετό καιρό σε κώμα. Το πραγματικό του όνομα είναι Jayceon Terrell Taylor και τον περασμένο χρόνο υπήρξε για ένα διάστημα σύντροφος της Κλόε Καρντάσιαν.

Τζος Στόουν: Στα 28 της χρόνια, η διάσημη βρετανίδα τραγουδίστρια έχει ήδη καταγράψει μεγάλες επιτυχίες στο πεντάγραμο. Το 2011, όμως, γλίτωσε στο τσακ απόπειρα που είχε "στηθεί" εναντίον της καθώς συνελήφθησαν έξω από το σπίτι της δυο άντρες οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους σπαθιά (!), ένα σκοινί και μια μεγάλη πλαστική σακούλα.



Μέγας στόχος της Αλ Κάιντα υπήρξε επί χρόνια ο Ντέιβιτν Λέτερμαν, κυρίως λόγων των ιδιαίτερα αιχμηρών αστείων του για το Ισλάμ. Προφανώς ο θρυλικός παρουσιαστής έχει γλιτώσει και την όποια απόπειρα.

Φονική ενέδρα είχαν στήσει το 2007 άγνωστοι στο Νίνο. Ο τραγουδιστής την περίοδο εκείνη εμφανιζόταν σε κέντρο της Θεσσαλονίκης και μετά το τέλος του προγράμματος, κι ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού "γάζωσαν" στην κυριολεξία το αυτοκίνητο του, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσουν τον ίδιο και το συνεπιβάτη του.

Το Μπουράκ Κουτ τον γνωρίσαμε μέσα από τη συνεργασία του με το Σάκη Ρουβά. Οι δυο τους είχαν τραγουδήσει στην πράσινη γραμμή στην Κύπρο, προκαλώντας οργισμενες αντιδράσεις. Ο Τούρκος σταρ επιστρέφοντας στην πατρίδα του έζησε τον απόλυτο αποκλεισμό, ενώ όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, έπεσε ακόμα και θύμα δολοφονίας μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αφού του είχαν βάλει δηλητήριο στο φαγητό. Μάλιστα, εικάζεται ότι ίσως είχε πληρωθεί μάγειρας γι’ αυτό.





Σοκ είχε προκαλέσει η μαφιόζικη επίθεση που δέχτηκε τον Απρίλιο του 2015 πασίγνωστη παρουσιάστρια ειδήσεων. Η εν λόγω ανκοργούμαν - το όνομα της δεν είδε το φως της δημοσιότητας - έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας από αγνώστους οι οποίοι προκάλεσαν δολιοφθορά στο αυτοκίνητό της. Μάλιστα η επέμβαση στα φρένα ήταν τόσο έντεχνη ώστε να φανεί ότι μόλις το αυτοκίνητο αναπτύξει ταχύτητα, να φύγουν τα λάδια και να μην λειτουργούν τα φρένα.
womenonly.gr


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr: