Οι Ελληνίδες σταρ που είναι μαστερ στο pole dancing! (Photos & videos)

Οι Ελληνίδες σταρ που είναι μαστερ στο pole dancing! (Photos & videos)
Δεν ξέρω αν το pole dancing είναι όντως η καλύτερη γυμναστική γενικώς, πάντως, για τα μάτια μας, σίγουρα αποτελεί βάλσαμο.

Tπρόσφατο pole dancing σκετσάκι της Ρίας Αντωνίου σε ιταλική τηλεοπτική εκπομπή ήταν μια αφορμή, για να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο θέμα, που δεν μας πήγαινε καρδιά να αγνοήσουμε.



Όπως δεν μας πάει καρδιά να αγνοήσουμε τη γενικότερη ανερχόμενη πορεία της Ρίας (που, by the way, στην πρώτη της συνέντευξη ποτέ -την έκανε μαζί μου- μου έβαλε τα κλάματα) ως σέξι κορίτσι της ιταλικής τηλεόρασης.



#Colorado #Mediaset #basicinstict @colorado_tv??


A video posted by ria antoniou (@riaantonioy) on






Αν και, για να είμαστε ειλικρινείς, εξίσου καλή αφορμή στα κιτάπια μας είναι και το πόσο ευλαβικά εξασκείται στο άθλημα το φετινό τηλεοπτικό μας πουλέν, πρωταγωνίστρια στις Προδοσίες , σύντροφος του Κώστα Σόμμερ και πάλαι ποτέ tsifteteli girl του Σπύρου Παπαδόπουλου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.




Προφανώς και το ξέρουμε καλά (και το έχουμε γράψει και εδώ ) ότι καμία σχέση δεν έχει το pole dancing ως γυμναστική, όπως αυτό στο οποίο επιδίδεται η Ναυσικά και αρκετές ακόμη επώνυμες Ελληνίδες, με το κανονικό, αυτό του στριπτιτζάδικου.



Ενώ στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου είδαμε τόσο την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που φορούσε ωστόσο μακρύ φόρεμα και δεν μπορούσε να δείξει την τεχνική της και την αφοσίωσή της.



Σκέψου ότι κάποια στιγμή (προ παιδιού) είχε βάλει στύλο και στο σπίτι της προκειμένου να προπονείται ανενόχλητη.



Practice... #pole_dancing


A photo posted by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on






Όσο και την Μαριάντα Πιερίδη, από τις πρώτες στην Ελλάδα που υιοθέτησαν τη σχετική τάση.



Εκείνη λοιπόν, ήρθε στον Κωστόπουλο σωστά -βλέπε ελαφρά- ντυμένη και έκλεψε για άλλη μια φορά την παράσταση με τους κοιλιακούς, τους γλουτιαίους και τα ανάποδα αεροπλανικά της.pieridiΕιδική μνεία στην Μαίρη Συνατσάκη που θα μπορούσε να έχει μια μεγάλη πορεία μπροστά της αν ένας σοβαρός τραυματισμός (θλάση στα πλευρά), όπως βγήκε και δήλωσε στο Θέμο, δεν της έκοβε τα φτερά.



Μπόνους ότι το pole dancing το έκανε (δεν ξέρω αν το συνεχίζει) μαζί με την φίλη της Ντορέττα Παπαδημητρίου.

'Είμαστε οι δυο μας και η δασκάλα μας. Οπότε στον διπλό στύλο πάει η μία πάνω και η άλλη κάτω. Η Ντορέττα είναι πιο μαϊμού, στέκεται ψηλά ψηλά, εγώ κάνω πιάσιμο του στύλου, κάνουμε ταυτόχρονα πράγματα, είναι πολύ εντυπωσιακό'



Κρίμα που δεν σκέφτηκαν να καλέσουν και την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Τότε αυτό θα ήταν ένα μάθημα που θα πληρώναμε με χαρά 50 ευρώ εισιτήριο για να παρακολουθήσουμε, ήσυχοι και χωρίς να ενοχλούμε, σε μια γωνίτσα του studio.




Από εκεί και πέρα, επί την ευκαιρία, να πούμε ένα καλό λόγο για την ευλύγιστη Dj Άντζελα Παντελή, η πρώτη που σκέφτηκε να συνδυάσει τη μουσική με την τέχνη του pole dancing.




Την σικάτη συμπαρουσιάστρια του Παπαδάκη, Μπάγια Αντωνοπούλου, που δήλωσε 'Γυμνάζομαι όταν μπορώ και κάνω pole dance, ένα άθλημα που έχει ενταχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες'.



A photo posted by Baya Antonopoulou (@bayaant) on






Tην δίμετρη Νικολέττα Καρρά, η αρχετυπική -μετά το 50 50- ερωμένη του έθνους και μια γυναίκα με μεγάλο ειδικό βάρος.



"Angel"...


A photo posted by Nikoletta Karra (@nicolekarra) on






Και την Ευγενία Δημητροπούλου που έκανε όλο το καλοκαίρι ιδιαίτερα μαθήματα pole dancing προκειμένου να υποδηθεί πειστικά την πόρνη Μυρσίνη στην παράσταση Κόκκινα Φανάρια του Εθνικού Θεάτρου.

dimitropoulou

Μην ξεχάσω να σου πω για την -μετανάστρια στο Αμέρικα- Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που μπορεί να μην το ξέρει καθόλου το άθλημα, αλλά υπήρξε εξαιρετικά πειστική και τις δυο φορές που μας το έδειξε. Συγκεκριμένα στα πλαίσια μιας σκηνής στο Μουρμούρα που καθόλου οικογενειακή δεν ήταν (μάλιστα πιάστηκε στα γυρίσματα).

triantafullouΌσο και στα πλαίσια του ρόλου της ως αισθησιακή χορεύτρια στο θεατρικό Πράματα και Θάματα του Θοδωρή Αθερίδη. Εκεί που (δες από το 3.36 και μετά) πραγματικά θα σου κόψει την ανάσα. Ιδανικός επίλογος στο άρθρο και ιδανικό δώρο σε όσους από εσάς άντεξαν να το διαβάσουν ως το τέλος.



P.S. Το ξέρουμε ότι πλέον στην μόδα είναι το aerial και γενικώς άλλα αεροπλανικά. Αλλά το pole dancing παραμένει εσαεί η αγαπημένη γυμναστική για τα μάτια μας.




P.S.2 Ευχαριστούμε την Κατερίνα Στικούδη που έκανε τη συγκεκριμένη φωτογράφηση για τη Med, που μας βοήθησε να βρούμε την κεντρική φωτό του άρθρου. Και διπλά που δεν επιδόθηκε όντως στο άθλημα αυτό γιατί, με τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει σε όλα, είμαστε σίγουροι ότι και θα έβγαινε πρωταθλήτρια και στην πορεία θα μας έκανε να επισκεφθούμε τον πιο κοντινό μας καρδιολόγο με πόνους στο στήθος.



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr: