Οι κούκλες Ελληνίδες και ξένες celebrities που έμειναν ορφανές σε μικρή ηλικία - Οι τραγικές ιστορίες τους (Photos)

Οι κούκλες Ελληνίδες και ξένες celebrities που έμειναν ορφανές σε μικρή ηλικία - Οι τραγικές ιστορίες τους (Photos)
Δεν είναι λίγες οι φορές που πίσω από τους λαμπερούς πρωταγωνιστές της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και της μουσικής τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως... φαίνονται. Οι αγαπημένοι μας celebrities μπορεί να νομίζουμε πως είχανμια ανέμελη παιδική ηλικία, όμως αυτό πολύ σπάνια ισχύει.

Πολλοί από αυτούς έχουν βιώσει τραγικά περιστατικά κατά την παιδική τους ηλικία με αποκορύφωμα το θάνατο κάποιου γονιού του. Ποιος φανταζόταν για παράδειγμα πως ο θάνατος της μητέρας του Bono των U2 στην ηλικία των 14 ετών τον στιγμάτισε τόσο πολύ και γι΄αυτό το λόγο στράφηκε στη μουσική;

Ή ποιος θα φανταζόταν πώς πίσω από την λαμπερή Ζωή Λάσκαρη και την τόσο επιτυχημένη Ελένη Μενεγάκη κρύβονται εξαιρετικά μεγάλες απώλειες; Εμεις συγκεντρώσαμε τις 15 πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις Ελλήνων και ξένων celebrities που έχασαν τους γονείς τους σε πολύ μικρή ηλικία.

12

Η Ελένη Μενεγάκη έχασε τον πατέρα της όταν ήταν 2,5 χρόνων. Μεγάλωσε με τη μητέρα της Ζέτα, ζούσαν φτωχικά, αλλά τίποτα δεν τις χώριζε. Στα 16 χρόνια της η μητέρα της θα φέρει στον κόσμο τον αδερφό της Θοδωρή, καθώς θα παντρευτεί για δεύτερη φορά, τον Στέλιο Μισόκαλο, και η Ελένη Μενεγάκη θα ζήσει για πρώτη φορά σε μία οικογένεια που είχε ονειρευτεί από παιδί.

p

Η Πέγκυ Ζήνα έχασε τον πατέρα της όταν ήταν 15 χρόνων. Αυτός ο θάνατος τη σημάδεψε όσο κανένας, γι΄αυτό έκανε και ψυχανάλυση.

·©š¤

 

Τη μητέρα της έχασε στα 12 της χρόνια η Ρέα Τουτουνζή. Σε συνεντέυξεις της δηλώνει πως ακόμη την πληγώνει αυτή η τεράστια απώλεια.

4

Η Μαντόνα έχασε τη μητέρα της από καρκίνο του μαστού, όταν ήταν μικρό κοριτσάκι, μόλις έξι ετών. Αυτή η απώλεια στιγμάτισε την ποπ βασίλισσα και την επηρέασε στην μετέπειτα ζωή.

kar

Η Νικολέττα Καρρά έχει χάσει και τους δύο της γονείς. «Έχασε» τον πατέρα της όταν ήταν 8 χρόνων και στα 23 της χρόνια έχασε και τη μητέρα της.

las

Πραγματικά συγκλονιστική είναι η ιστορία της Ζωής Λάσκαρη. Έχασε τον πατέρα της, συνταγματάρχη Κουρουκλή σε ηλικία 8 μηνών, καθώς τον δολοφόνησαν στον εμφύλιο, και λίγα χρόνια αργότερα, σε ηλικία 7 ετών, έχασε και τη μητέρα της.

Actress Ellen Pompeo poses backstage during the People's Choice Awards 2016 in Los Angeles, California January 6, 2016.  REUTERS/Danny Moloshok

 

Η πρωταγωνίστρια του Grey's Anatomy, Ellen Pompeo, η νεώτερη από τα 6 της αδέλφια, έχασε τη μητέρα της όταν ήταν τεσσάρων χρόνων από υπερβολική δόση αναλγητικών

na

Η Νανά Παλαιτσάκη δεν γνώρισε τον πατέρα της. Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα όταν εκείνη ήταν μόλις 5 ημερών!

epa05301491 US actress Julia Roberts poses during the photocall for 'Money Monster' at the 69th annual Cannes Film Festival, in Cannes, France, 12 May 2016. The movie is presented out of competition at the festival which runs from 11 to 22 May.  EPA/JULIEN WARNAND

 

H Pretty Woman, Τζούλια Ρόμπερτς, έχασε τον πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών από καρκίνο. Η ίδια αποφεύγει να το συζητά, ωστόσο ο θάνατος αυτός καθόρισε την μετέπειτα πορεία της.

u

Αυτό που έχει ζήσει η Σαρλίζ Θερόν είναι πραγματικά τραγικό. Σε ηλικία 15 ετών είδε τη μητέρα της να σκοτώνει τον σύζυγο και πατέρα της. Ο λόγος; Ο πατέρας μεθούσε και κακομεταχειρίζονταν τη μητέρα της γεγονός που οδήγησε τη μητέρα της εκτός ορίων. Για το λόγο αυτό, η πράξη της θεωρήθηκε αυτοάμυνα και δεν καταδικάστηκε.

Πηγή:tff

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Άκρως εντυπωσιακές! Ποιες είναι οι λαμπερές γυναίκες που κρύβονται πίσω από ισχυρούς Έλληνες παρουσιαστές; (Photos)

Ο ξαφνικός χαμός Ελλήνων ηθοποιών που συγκλόνισε το πανελλήνιο!

22 Έλληνες διάσημοι πολύ πριν τους παραλάβουν οι στιλίστες (Photos)