Επώνυμες που αποκάλυψαν ότι έφαγαν κέρατο και....

Επώνυμες που αποκάλυψαν ότι έφαγαν κέρατο και....
Η απιστία… δεν κάνει διακρίσεις. Είτε είσαι celebrity είτε… «κοινός θνητός», το κέρατο είναι εξίσου πιθανό να σου χτυπήσει την πόρτα.

Παρακάτω, θα δείτε τους Έλληνες stars οι οποίοι παραδέχτηκαν στο παρελθόν, είτε ότι έχουν απιστήσει, είτε ότι έχουν συγχωρήσει την απιστία.

Δείτε ακόμη: Ελληνίδες που τόλμησαν και κοίταξαν τον καρκίνο στα μάτια και τον τσάκισαν!

Η Ζωή Λάσκαρη έχει πει για τις απιστίες του Αλέξανδρου Λυκουρέζου:

«Οι άντρες αγαπούλα μου δεν θέλουν χαβιάρι κάθε μέρα. Θέλουν και φασολάδα…! Και καλά κάνουν. Και εμείς θέλουμε! Oι άντρες είστε αδηφάγα αγαπούλα μου. Δεν λειτουργείτε με το συναίσθημα. Δεν δίνετε τίποτα. Δεν σας φεύγει τίποτα από τον εαυτό και την ψυχή σας. Αγαπάτε μια γυναίκα, μπορεί να πάτε το βράδυ με μια άλλη και το επόμενο πρωί να το έχετε ξεχάσει! Η γυναίκα δεν είναι έτσι. Δεν το δέχτηκα… υπέφερα, αλλά στη ζυγαριά με τα καλά και τα κακά του Λυκουρέζου υπερίσχυσαν τα καλά που έχει».



Η Μαρία Μπακοδήμου έχει δηλώσει πως κατανοεί την απιστία γιατί το έχει κάνει και η ίδια:

«Η απιστία είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλους μας. Mέσα σε μια μακροχρόνια σχέση μπορεί κάποια στιγμή γιατί νιώθεις την ανάγκη να επιβεβαιωθείς ή κάποιος μπορεί να σε έλξει. Η ανάγκη όμως να ζητάς συνεχώς την επιβεβαίωση τριγύρω και ποτέ να μην είσαι ικανοποιημένος αυτό δεν είναι η απιστία αλλά το πρόβλημα του άλλου που δεν αντέχεις. Έχει τύχει και σε μένα να απιστήσω. Μάλλον από έλξη. Γι΄αυτό και την καταλαβαίνω. Δεν πρέπει να τελειώνει μια σχέση από απιστία».



Η Σμαράγδα Καρύδη από την άλλη, τονίζει πως μετά από μια απιστία τίποτα δεν είναι το ίδιο:

«Μπορεί κάποιος να κάνει κάτι και να πεις είναι ανθρώπινο τον συγχωρώ, αλλά να σου αποκαλύψει έναν εαυτό με τον οποίο δεν θες να συνεχίσεις τη ζωή σου μαζί του. Μου έχει τύχει να συγχωρήσω αλλά η σχέση δεν κράτησε και για πάντα. Αλλά δεν ήταν από αυτό μόνο. Δεν είμαι χαλαρή καθόλου. Χαλαρή είμαι τώρα που το συζητάω εκ των υστέρων!»



Ο Γιώργος Νινιός πάλι, έχει μια… άλλη άποψη περί απιστίας:

«Τι είναι η απιστία; Στην πραγματική απιστία δεν το μαθαίνει κανένας. Ούτε ο ίδιος που το έκανε δεν το ξέρει. Γιατί δεν θέλει να το θυμάται, αλλά θέλει να είναι εκεί που θέλει να είναι. Αν ένας άνδρας πάει με άλλη γυναίκα, γυρνάει σπίτι του και δεν θέλει να το θυμάται γιατί αυτό ήταν μια χαρά της στιγμής, και δεν το ξέρει κανείς. Δεν μας ενδιαφέρει το εκεί (της απιστίας) αλλά το μετά».



Η Άννα Βίσση λέει ότι έχει συγχωρήσει την απιστία, και πως έχει απιστήσει κι εκείνη αλλά δεν την έχουν πιάσει:

Δείτε ακόμη:Δεν φαντάζεσαι ποιοι επώνυμοι Έλληνες ήταν ζευγάρι για 10 χρόνια και δεν το ξέραμε!

«Έχω συγχωρήσει την απιστία. Μην με ρωτήσετε ποιον. Ήταν μια καλή άσκηση στη ζωή μου και εκεί κατάλαβα πόσο αγαπούσα το πρόσωπο που συγχώρεσα. Μου πήρε χρόνο βέβαια. Δεν με έχουν πιάσει ποτέ όμως!»



Η Τζόυς Ευείδη, τονίζει πως «ο άντρας που έχει γκόμενα είναι πάντα γλυκός και τρυφερός με την γυναίκα του. Υπάρχει πάντα και ο αστάθμητος παράγοντας ότι κάτι συνέβη. Μπορεί να ήταν και τυχαίο και ο άλλος να μετάνιωσε αυτό που έκανε».



Η Αλέκα Καμηλά, τα έχει σκεφτεί… όλα!

«Θα τον συγχωρούσα αν πήγαινε και με μια άλλη γυναίκα! Το έχω σκεφτεί».



Η Άσπα Τσίνα από την άλλη, έχει συγχωρήσει την απιστία του συζύγου της και δείχνει οίκτο για το τρίτο πρόσωπο:

«Είμαστε προορισμένοι για να είμαστε πρωταγωνιστές στην δική μας ζωή. Το να αυτοπροσδιορίζεσαι ως κομπάρος στην ζωή του άλλου είναι ο,τι πιο οδυνηρό».



Η Ευγενία Μανωλίδου είναι κάθετη:

«Προδοσία είναι ότι έχεις πιστέψει σε έναν άνθρωπο και μετά σου βγαίνει αλλιώς. Ούτε να το σκέφτομαι δεν μπορώ αν συμβεί. Θα πάρω τα παιδιά μου και θα φύγω!»



Τέλος, ο Γιάννης Σαββιδάκης περιγράφει την στιγμή που οι δυο κοπέλες του συναντήθηκαν στο ίδιο σπίτι:

«Είχα ήδη μια μέσα και ήρθε και η άλλη στο σπίτι. Απλά τις σύστησα».



Δείτε ακόμη: Οι Έλληνες επώνυμοι που αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν τα παιδιά τους.