Flashback: H Ιωάννα Τούνη στα πιο αμαρτωλά στιγμιότυπα! Τα φιλιά με τον πρώην στη Μύκονο και το μπικίνι που άναψε φωτιές!

Flashback: H Ιωάννα Τούνη στα πιο αμαρτωλά στιγμιότυπα! Τα φιλιά με τον πρώην στη Μύκονο και το μπικίνι που άναψε φωτιές!
Μπορεί να μην ήταν (ακόμη) μοντέλο όμως η Ιωάννα Τούνη κατάφερνε να τραβά τα βλέμματα, όπου κι αν εμφανίζεται. Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Δείτε για πρώτη φορά το κουκλίστικο σπίτι στην Θεσσαλονίκη της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας του My Style Rocks! (Photos)

Η ξανθιά παίκτρια του My Style Rocks εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live Tv στον Ορνό, με τα πλάνα της για ακόμη μια φορά να αξίζουν πολλούς... αναστεναγμούς. Διαβάστε παρακάτω...

Η καλλονή φορώντας κίτρινο αποκαλυπτικό bikini φρόντισε να χαρίσει στους θαυμαστές της ένα αξέχαστο θέαμα.

Δείτε ακόμη: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δείτε για πρώτη φορά το χλιδάτο σπίτι της στην Φιλοθέη! Με ντουλάπα υπερπαραγωγή και κουζίνα που ζαλίζει!

Το πληθωρικό και χυμώδες κορμί της την έκαναν να ξεχωρίσει.

Δείτε ακόμη: Νυχτοπερπατήματα για την Σοφία Λεοντίτση! Οι χοροί και τα τραγούδια με παίκτρια του My Style Rocks που δεν περιμέναμε να δούμε!

Η Ιωάννα συνοδευόταν από τον σύντροφό της με τον οποίο έκαναν παιχνιδάκια μέσα στο νερό και ανέβασαν την θερμοκρασία στα ύψη!

Δείτε ακόμη: Του clopy – paste στο My Style Rocks! Εκτός από Λεοντίτση, έχουν αντιγράψει σύνολα και Τούνη – Παναγιώταρου! Οι φωτογραφίες που δεν πρέπει να δουν οι κριτές!

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=tx2McZH4YS8